Gercekte ev halkının desteği çok önemli maalesef bizde herkes ayrı takılıyor Büyük kız benimle sağlılık beslenmeyi seviyor küçük maalesef yemek konusunda çok seciçi oğlan çok etcilgünaydın arkadaşlar
benim geçen hafta çok çok düzensiz ve kötüydü cuma tartıldığımda 80,9 u gördüm bu sabah 79,1 çok şükür akşamdan hazırlıyorum ve evde herkesin dikkat etmesi gerekiyo bu gidişle baskül ailesine dönücez edim3 gündür iyi gidiyo sporda yapıyorum bakalım artık
benimkilerde maşallah her şeyi yerler hamur işi tatlıyı falan çok seviyolar dün akşam eşim irmik helvası dedi durdu ama yapmadım göbeğine bak dedimGercekte ev halkının desteği çok önemli maalesef bizde herkes ayrı takılıyor Büyük kız benimle sağlılık beslenmeyi seviyor küçük maalesef yemek konusunda çok seciçi oğlan çok etcilbabamız hepsine göre daha idare ediyor ne pişer pişsin sesini çıkarmıyor çok şükür herşey daha güzel olacak
ne mutlu oluyor iltifatları alınca insanBen geç vakitte evime geldim hemen uyudum
ablam yiğnelerim çok çok şaşırdı hatta ne yaptı ne yaptın diye çok sordular
gelelim yediklerime yine mükemmel bir sofraydıAma Allah tan çok karbonhidrat değil
yemek meyve ve tatlı kısmını güzel atlattım çerez kısmını sanki biraz abarttım
saat 4 gibi yemek yedik
1 kase yoğurt
tabağıma 5 tane lahana sarması
2 kaşık çoban kavurma
çok az tavuk
4,5 kaşık Zeytinyağlı kabak (çok güzel olmuştu)
meyve 1 sarı erik çok az üzüm(tatlı yemedim i)
1 kaseye yakın çerez birazda tuzluydu uzun zamandır çerezleri kavrulmuş ve tuzlu tüketmiyorum sanırım özlemişim
Ben sehir dışına çıkacaksınız sandımcanım insülin kullanmıyor çok şükür kilosunda çok değil orta şekilde 90 nı geçtiği dönemlerinde var şimdi 80 lerde sanırım şekeri düşünce çok fena oluyor bizde de babamda şeker hastalığı vardı.dün yeğenlerim if hakkında konuştu bende sizden öğrendiklerimi söyledim.yapmaya heves etti sanki Kan şekerine de iyi gelir dedik
canım çok çok geçmiş olsun kalbini ferah tut bu hastalık hepimizi bulacak o yüzden zararsız ziyansız defolur gider biran önce
ablamla aramızda 1,5 saatlik uzaklıkta aslında normalde çok sık görüşürüz kalırımda malum sebepler birde ablamın hastalığından yanina gitmedik o da evden hiç çıkmadı ne zamandan beri sıkıldığını söyleyip duruyordu çoçuklarda özlemiş bir gidelim dedik evinde Bahçeli bahçe zamını bitmek üzere bizede iyi olduakşam geri dönük.
benimde gardrobu ayıklama zamanım gelmiş ne giyeceğim diye döktüm bir şey kalmamış
Günaydın balımGünaydın arkadaşlar
Ödem oluyor canım aynenİnternete bakarak kendini üzme canım, ödem mi oluyor bacaklarda
Bende gecen gün markette elime aldım geri koydumafiyet olsun ben hiç yemedim denicem bi gün
Ne guzel ya yemekleri aksamdan hazırlamakgünaydın arkadaşlar
benim geçen hafta çok çok düzensiz ve kötüydü cuma tartıldığımda 80,9 u gördüm bu sabah 79,1 çok şükür akşamdan hazırlıyorum ve evde herkesin dikkat etmesi gerekiyo bu gidişle baskül ailesine dönücez edim3 gündür iyi gidiyo sporda yapıyorum bakalım artık
İnceliyorum bunu hissediyorum, bu gün bende bı özgüven sanki 50 kiloyumeğer bugün dayana bilirsem tek öğün yapmaya çalışırım dayanırsam yarın kesin eksi olurum
kilon direnişten Cuma’ya vaz geçecek
Tadı benim çok hoşuma gidiyor, eskiden Etimek vardı onları da çok severdimafiyet olsun ben hiç yemedim denicem bi gün
kararlı gördüm senigünaydın arkadaşlar
evet tatlım hep aynıydı sanki sen de bana tanıdık geldin cuma yarışmalarında bazı diyet sayfalarında olmuş olabilir daimi ara ara buralardaydımne mutlu oluyor iltifatları alınca insan❤ Bence de kendini baya tutmuşsun canım
Gayet iyi bence de
Ben sehir dışına çıkacaksınız sandım2-3 bisey olsa bikac ay daha idare eder seni
Benimde yok
Günaydın balım
Ödem oluyor canım aynenbir 15 kilo verip
Tekrar gozlemlemek lazım
Bende gecen gün markette elime aldım geri koydum
Bu gidisle bende alıcam
Ne guzel ya yemekleri aksamdan hazırlamakbi başladığında gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Guzis senin eskiden de nickin boyle miydi
Sanki ben seni hatırlıyor gibiyim
Afiyet olsunbugünkü menüm
uyanınca bir büyük bardak su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates salatalık biber
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
bende sanki on kilo verdim baya hafif hissediyorum bu sabahİnceliyorum bunu hissediyorum, bu gün bende bı özgüven sanki 50 kiloyum
etimek bazen alıyorum sabahları çok seviyorum kıtır kıtırTadı benim çok hoşuma gidiyor, eskiden Etimek vardı onları da çok severdim
Eger etimek kıvamında yediriyorsa ben uzak durayım ben bi iki tane yedikten sonra bırakamıyorum çünküTadı benim çok hoşuma gidiyor, eskiden Etimek vardı onları da çok severdim
sağol canım aynen çok çok kararlıyım geçen sene 9 kilo vermiştim 3 ayda o zaman akşamdan hazırlardım her şeyi çok rahat oluyodukararlı gördüm senikendim yeniden başlamış gibi mutlu oldum,
lenfodem değildir ama öyle ise bile kilolu olanlarda çok problem oluyor, bence kilo azaldıkça şikayetler azalacak ve bitecek inşallahne mutlu oluyor iltifatları alınca insan❤ Bence de kendini baya tutmuşsun canım
Gayet iyi bence de
Ben sehir dışına çıkacaksınız sandım2-3 bisey olsa bikac ay daha idare eder seni
Benimde yok
Günaydın balım
Ödem oluyor canım aynenbir 15 kilo verip
Tekrar gozlemlemek lazım
Bende gecen gün markette elime aldım geri koydum
Bu gidisle bende alıcam
Ne guzel ya yemekleri aksamdan hazırlamakbi başladığında gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Guzis senin eskiden de nickin boyle miydi
Sanki ben seni hatırlıyor gibiyim
Aynen kuzum zaten 1. ilacı zayıflamaklenfodem değildir ama öyle ise bile kilolu olanlarda çok problem oluyor, bence kilo azaldıkça şikayetler azalacak ve bitecek inşallah
benimde bacaklarım kalın biraz genetik gibi ama zayıflayınca inceliyo biraz bakalımAynen kuzum zaten 1. ilacı zayıflamak
Zayıflayalım bakalım
İşte bubende sanki on kilo verdim baya hafif hissediyorum bu sabah
Evet kıtır kıtırEger etimek kıvamında yediriyorsa ben uzak durayım ben bi iki tane yedikten sonra bırakamıyorum çünkü
Çok iyi yapmışsınsağol canım aynen çok çok kararlıyım geçen sene 9 kilo vermiştim 3 ayda o zaman akşamdan hazırlardım her şeyi çok rahat oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?