Bisiklet pandemi döneminde kurtaricim oldu, araba kullanamiyorum ufak bi kazadan sonra cesaret edemedim, acemiyim zatenay sen bisikletle mi gidip geliyorsun
Mukemmelsin
fark olmaz mı edecekler mutlaka
Birsey demeyende kıskançlığından demiyor
aman değmesin
Bende anlamıyorum canım
Suan karnım şişti cok yedim sanki diyirum
Sonra yazıyorum aaa cok yememisim
Sarma sardım oğlum istemisti
Yemedim
Bende şaşkınım
Arada kendimi mide ameliyatı olan insanlar nasıl doyuyor nasıl hayatını idame ettiriyor diye telkin ediyordum
ilk zamanlar
Açlıktan zorla uyuduğum zamanlar oldu ama
Ben yogurtla seviyorum
Canim sadece bazen 2 bazen 1 kaşık koyuyorum
Ayrıca ilk zamanlar ekmek yemiyordum
Bagirsaklarim hic calismadı
Ne zaman kahvaltıma ekmek ekledim ama tm bugday yoluna girmeye başladı
bana sormamışsın canım ama bende baktım gecen ayin 24 luyle simdi arasinda tam 5,9 fark varmış
aynen öyle insan gider mi bi daha
Kesinlikle birde herkes keyfinden almıyor kiloyu
Kimi hasta oluyor
Kimi depresyonda
ders çalışıyor alıyor bir sebebi oluyor
Sen zaten onlarla cebellesen insanı birde kırıyorsun kimsenin haddi degil
Hele ki diyetisyenlerin cok daha dikkatli olmalari gerek
Herşey hesap edilerek yenebilinirAslına bakarsan dolma bana abartı gelmiyor yenebilir çok sık olmadığı sürece
Yürüyüşe çıktığımızda aldım canım marketten dediğin gibi tüketicem kahvaltıda ekmek yemediğim günlerEn sağlıklı olanı bu süt veya yoğurt ile tüketilebilir, ben içine fındık ceviz badem kuru üzüm koyarak arada sabah tüketiyordum, tadı çok güzel
EvetBeyaz ekmek çok aciktiriyor bu kesin, seni tebrik ederim, çok çabuk adapte oldun ve ne doğru ne yanlış öğreniyorsun,
Afiyet olsun
Bence kesinlikle farkedilir ki sporda yapıyosun, aynen M Minikkelebk dediği gibi söylemeyende kıskançlığından söylemez75-76 civarı, kıyafet çok fark ettiriyor, eşin gelmeye yakın güzel bir kıyafet al ödül olarak
Sağol canım yulaf lapası için haşlıyo musun?Ben bedenimi arda şaşırtmak için kahvaltı yerine Yulafla, yulaf lapası yada smoothie yaparım.
aksam dolaba kaldırırken dolmaları canım cok çektiAslına bakarsan dolma bana abartı gelmiyor yenebilir çok sık olmadığı sürece
anladım canımM Minikkelebk canımSarayca yarın 1 aydır görüşmediği arkadaşlarıyla buluşucak ya o yüzden geçen ayki kilosunu sordum. Zaten sana her zaman maaşallah diyorum 4haftada 5.9kilo süper benim 1 hafta oldu sadece 1.2kg düştü
Ben de aldım yulaf arada yoğurtla sütle tüketicem sağol canım tarifin için
Ben şu an vücudumu tanımıyorum hangi yiyecekler bende daha etkili bilmiyorum ama sanırım kahvaltılarımda ekmeksiz yapamıcam 1 dilim tahıllı tabi, akşam yemeklerinde 2gündür ekmek yok
kesinlikle katılıyorum
Herşey hesap edilerek yenebilinirYeterki öğrenelim sağını solunu bugünü yarınını
her şey biz insanlar için pirinç varsa benim için buğday varsa benim için pancar varsa benim için önemli olan bunların nasıl yenmesi gerektiğini bilmek nasıl tüketilmesini öğrenmek fazlası zarar azı kar demeyi tecrübe ede ede yol alacağız
bence yenilebilir az bisi tabiKızlar burda kimdi tam hatırlamıyorum ama kaliteli sucuk yiyebilirsin kahvaltıda demişti, ben de bunu öyle bi kazımışımki aklıma akşam marketten yulaf alırken sucukta aldım, ince 5-6 dilim yiyebilirim değilmi kahvaltıda?
bulgur atabilir canım icine ne olacak 1 avuc bisey zatenBu arada yarın akşamki menüm ıspanak yemeği. Annem pirinçli/bulgurlu yapar hep bu kez katmıcak, kahvaltı dışında karbonhidrat almıycam.
ben 1 bardak sütü kaynayınca içine 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini atıp soğuyana kadar bekliyorum .Yulaf içinde şişip yumuşayıp sütü çekiyor sonra içine 1 muz ezip karıştırıyorum yada sevdiğin başka bir meyveyi ama en çok muz yakışıyor.Sağol canım yulaf lapası için haşlıyo musun?
benim bedenin zaten şu an öyle bi şaşkın ki aslına bakarsan ben bile şaşkınım napıyorum ben diye, diyet spor bana 4günde farklı bi bakış açısı kazandırdı..
Tarif süper ağzım sulandı deniycem canım, bu arada insanın yulaf ezmeli karışıma ağzının sulanmasıda ne garip bişeymişben 1 bardak sütü kaynayınca içine 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini atıp soğuyana kadar bekliyorum .Yulaf içinde şişip yumuşayıp sütü çekiyor sonra içine 1 muz ezip karıştırıyorum yada sevdiğin başka bir meyveyi ama en çok muz yakışıyor.
şaşkın vücut iyidir :)
Tamamdır kuzum o zaman yarın akşamki yemeğim az bulgurlu ıspanakkesinlikle katılıyorum
bence yenilebilir az bisi tabi
bulgur atabilir canım icine ne olacak 1 avuc bisey zaten
Simdiden afiyet oldun
tadı çok güzelTarif süper ağzım sulandı deniycem canım, bu arada insanın yulaf ezmeli karışıma ağzının sulanmasıda ne garip bişeymiş
Aklımda olsun bir ara izleyeyimvaktiniz olursa seyredin derim güzel bir canlı yayındı
Kesinlikle katılıyorum
Herşey hesap edilerek yenebilinirYeterki öğrenelim sağını solunu bugünü yarınını
her şey biz insanlar için pirinç varsa benim için buğday varsa benim için pancar varsa benim için önemli olan bunların nasıl yenmesi gerektiğini bilmek nasıl tüketilmesini öğrenmek fazlası zarar azı kar demeyi tecrübe ede ede yol alacağız
Canım efser ve Minikkekebk az biraz ben diyet konusunda usta olduk, fakat bir çok şeyi bilmek her daim uyguluyoruz anlamına gelmiyorEvetSarayca adapte olmamda sayfanın etkisi çok iyi ki tanıştık her şeyi sizlerden öğreniyorum
O kişi bendimKızlar burda kimdi tam hatırlamıyorum ama kaliteli sucuk yiyebilirsin kahvaltıda demişti, ben de bunu öyle bi kazımışımki aklıma akşam marketten yulaf alırken sucukta aldım, ince 5-6 dilim yiyebilirim değilmi kahvaltıda?
Alıntı yaptım sonra arkadaşlar yazmış zaten bulgur koyabilirsiniz hiç bir şey olmazBu arada yarın akşamki menüm ıspanak yemeği. Annem pirinçli/bulgurlu yapar hep bu kez katmıcak, kahvaltı dışında karbonhidrat almıycam.
İyi geceler canımHerkes uyudu sanırım herkese iyi geceler ben de sodamı içip yatıyorummm
Valla bende çok yiyeceğe yan gözle baktım ama yemedim yarını bekliyorum, sağlıklı olanlara baktı tabiaksam dolaba kaldırırken dolmaları canım cok çekti
Yarın yicem 1 er tane
anladım canım
1 ayda aşağı yukarı ne kadar verebilirim diye sorduğunu düşündüm
Listeye alındıben 1 bardak sütü kaynayınca içine 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini atıp soğuyana kadar bekliyorum .Yulaf içinde şişip yumuşayıp sütü çekiyor sonra içine 1 muz ezip karıştırıyorum yada sevdiğin başka bir meyveyi ama en çok muz yakışıyor.
şaşkın vücut iyidir :)
Valla benimde sulandı, gün boyu patates ve ispanaktan sonraTarif süper ağzım sulandı deniycem canım, bu arada insanın yulaf ezmeli karışıma ağzının sulanmasıda ne garip bişeymiş
Tarif isterim hazır ciha tohumu varkentadı çok güzelbunu ciha tohumuyla olanında var onada diyet pudiğ diyorlar canımız diyet aşeriyor bu topiğde bu mümkün
İyi geceler canımBen kaçtım canlar kızın erken dersi var .uyanamasak mahalleyi yakariyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?