- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ekmeksiz hiç açıkmazsın, asıl ekmek yiyince çok acikiyor insan
Eşimde hep öyle derdi ama ben yorgun savaşçıyım diyetin 2 günü iyiydim bugün kolum kalkmıyo. Uykumu alınca sabaha bomba gibi olurumm sabah kahvaltı varHayır spor ile dinç hissedersin
he heAfiyet olsunbaktın kapta eksi getiriyor yedin di mi
çalışmayaca başlayınca yorucu oldu sanırım ilk günler
Mis mis afiyet olsunBen menüyü gece yazmıştım
Patates ve ıspanak 2 lokma peynir, yalnız kendimi çok şişkin hissediyorum neden acaba
İşte bu, 20 gün sonra eşin seni taniyamayacakSarayca gerçekten acıkmıyo insan ama bugünkü yorgunluğum devam ediyo, 8 de çocuklarla hava alalım diye dışarı çıktık iyi geldi, şimdi sodamı içip günü kapatıyorum.
Afiyet olsun kapya bende severim etli etli közde mishe heBugunde kapyayla uğraşınca yiyiverdim iste bayılırım zati
çalışmayaca başlayınca yorucu oldu sanırım ilk günler
Mis mis afiyet olsun
Bende detoks suları icince ozellikle karnım bir sisiriyor ki sormaneden böyle oluyor bende anlamıyorum
Cevabını bilen varsa anlatsın
İşte bu, 20 gün sonra eşin seni taniyamayacak
Canım bi aksam makarna bi aksam yarîm ekmek yedinSarayca bu arada eşimle diyet ve spor yaptığımı paylaşmadım güya sürpriz yapıcaktım. Öyle hayalimdeki gibi 4-5 kilo verebilseydim eşim gelmeden önce saçıma falan ombre yaptırıcaktım ama şu an o moddan çıktım eşimin gelmesine tam 2 hafta kaldı ben anca 1 kilo verebildim sanırım beynimi diyet konusuna çok odakladım vercemde vercem diye
Oyyy vefakar, cefakar anaSabah pişirmek üzere börek hazırladım dolaba koydum, köfte yaptım, bu hafta evde çocuklara eşim bakacak, tek bildiği yumurta haşlamak, yağda yumurta, sucuklu yumurtaöğlen eve gelir patlıcan patates köfte yi fırına veririm, geç saate kalınca çocuklar acikiyor ve abur cubur dadaniyorlar maalesef ☺
Ben kalori hesabına çok takıldım ama anladımki 24saatte aç kalsan tek öğünde karbonhidratın fazlası yüklenince zayıflanmıyomuş. Diyette sporda hayatıma yeni girdi, sizlerden öğreniyorum her şeyi, iyi ki tanıdım siZleriCanım bi aksam makarna bi aksam yarîm ekmek yedinbu sekilde iyi bile verdin
İlk hafta. Cok gider her zaman aslında
Bugunku gibi beslenmeye devam edersen enaz 3 kilo veririsin merak etme 15 günde
İlk 10 gun dort kilo vermistim sonrası gıdım gıdım oldu
Sabah pişirmek üzere börek hazırladım dolaba koydum, köfte yaptım, bu hafta evde çocuklara eşim bakacak, tek bildiği yumurta haşlamak, yağda yumurta, sucuklu yumurtaöğlen eve gelir patlıcan patates köfte yi fırına veririm, geç saate kalınca çocuklar acikiyor ve abur cubur dadaniyorlar maalesef
Senin şu dönem kilodan çok spora odaklan 2 hafta ada çok şey değişirSarayca bu arada eşimle diyet ve spor yaptığımı paylaşmadım güya sürpriz yapıcaktım. Öyle hayalimdeki gibi 4-5 kilo verebilseydim eşim gelmeden önce saçıma falan ombre yaptırıcaktım ama şu an o moddan çıktım eşimin gelmesine tam 2 hafta kaldı ben anca 1 kilo verebildim sanırım beynimi diyet konusuna çok odakladım vercemde vercem diye
Kvalidem 1-2 ay sonra gelecek , eşimle dönüşümlü bakacağız.Oyyy vefakar, cefakar anaogle arasını bile cocuklarina yemek icn kullanıyor
K.vakideciginde sizinleydi sabki yanlış mı hatırlıyorum
Sağol canımSarayca bide marifetlisinki sana da maşallah diyim ellerine sağlık canım afiyet olsun kuzucuklarına
GünaydınGünaydın
Allah kolaylık versin canım.günaydın kızlar valla sormayın iş yerim çok yoğun evde düzensizlik karmakarışık bi durum var baya yorgunum aslında zar zor işe geliyorum evde de malesef düzen yok şu sıra işleri yoluna koymaya çalışıyoruz bakalım ama baya zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?