Cips tarifini internetten baktım, bence her lavasla olur, biraz acı kattım benimkiler pek sevmediler galibaBak şimdi ben de gaza geldim :)
Afiyet olsun.nasil yaptın?normal lavascidan aldığımız lavasla da olur mu?
Bu bir işaret olmalı
Simitin ortasinda mi pisirdin
Tadelle...gerek yokmuş...bitter bulundursana canım.
Merhaba canım hoşgeldin, profilinden hesap detayları na gir en altta kilo kısmı doldurup kaydet.Arkadaşlar isminizin altınızda çıkan VKI nasıl ekleyebilirim?
Afiyet olsunMenüm
Sabah 10.00
1 sahanda yumurta 1 dlm ekmek
Ara 3 4 tane susamli çubuk
Aksam 16.00
3 tane tavuk baget (malesef yağda kizarmisti)
Salata
Afiyet olsun canım, akşam azda olsa birşeyler Yemen iyi olmuşafiyet olsun canım nasıl bu tadellenin tadı ? Cok farklı mı?
keske yapan olsa 3 öğün sade salata yiyebilirim
Kuzum acıktım daha dogrusu fena degildim ama 1 saate eve geldik yazdıktan sonra 5,6 catal tavuk göğsünden aldım ,3 kaşıkta kabak kavurmasından yedim. Fena degildi bugün iste
mis mis afiyet olsun
yagda kızarmasaydı super olacaktı
Yağ olmasin ins
Afiyet sifa olsn
Hoşgeldin canım, tabi katilabilirsin, umarım 3 haftada güzel kilo veririz hep beraberMerhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum az önce mutfaktaki aburcuburları sürüne sürüne bırakıp diyete direnen biri olarak..
Ben 2.günümdeyim, 3 yaşında ve 4 aylık bebeklerim var. Güncel kilom 61, hedef kilom 55 ve 3 hafta eşimden başka bir şehirdeyşm. Bu 3 haftayı fırsata çevirmezsem tüm kış 61+ kg la devam edicem gibi
Azimliyim kararlıyım ancak iradem zayıf gibi, bu yolda beraber olalım
biraz fıdık parçaları daha az diğerinden bir farkı yokafiyet olsun canım nasıl bu tadellenin tadı ? Cok farklı mı?
keske yapan olsa 3 öğün sade salata yiyebilirim
Kuzum acıktım daha dogrusu fena degildim ama 1 saate eve geldik yazdıktan sonra 5,6 catal tavuk göğsünden aldım ,3 kaşıkta kabak kavurmasından yedim. Fena degildi bugün iste
mis mis afiyet olsun
yagda kızarmasaydı super olacaktı
Yağ olmasin ins
Afiyet sifa olsn
Şekersiz diyabetik tadelle Paket kalori hesabı 87 olması lazımBak şimdi ben de gaza geldim :)
Afiyet olsun.nasil yaptın?normal lavascidan aldığımız lavasla da olur mu?
Bu bir işaret olmalı
Simitin ortasinda mi pisirdin
Tadelle...gerek yokmuş...bitter bulundursana canım.
Hoşgeldin canım, tabi katilabilirsin, umarım 3 haftada güzel kilo veririz hep beraber
biz senle sözleştik galibaAfiyet olsun canım benim de güveç vardı ama etli
İşin zor anne evindedin ne desem boşSarayca hoşbulduk canım inşallah
Aslında 3hafta ailemin yanına geldim, annem burda yemekler yemekler...yarın baklava yufkasından tahinli cevizli kurabiye yapıcakmış bakalım günü kaç kurabiyeyle kapatıcam
İnşallah canım, inan bende üni dönemlerinde 52-53 kilo ile spora falan giderdim, 56 kilo benim pik kilomdu, yavaş yavaş farketmeden artıyor kilolar, 61 kilosun ve şimdiden önlemini alman çok iyiSarayca ilk mesajını okudum 2012 de yazmışsın, gerçekten evlilik döneminde verdiğin kiloya ve benim hedefim olan 55kiloya düşmendeki azime hayran kaldım, ben hep zayıf biriydim evlilik öncesi eczaneden kilo aldırıcı iştah açıcı kapsüller kullandım ancak 2 yıl arayla 2 hamilelik bende çok iştah açtı, 4ay önce 76 kiloyla doğuma girdim şu an diyetsiz 61 kiloyum, ancak şu an kendimle hiç barışık değilim sürekli tayt üzeri uzun bol tunikler giyiyorum bel çevrem çok kalın göbek cabası.. umarım birbirimizden güç alarak hedeflerimize ulaşırız
Valla bazen ne yapayım diye düşünüp duruyorum, yarın ne yapacağım mesela düşün dur şimdi. En iyisi tavuk yapayım. Sen sever misin tavukbiz senle sözleştik galibaSanada afiyet olsun
ben bir süre etten uzak kalsam iyi
Umarım en kısa sürede kendimizi mutlu hissettiğimiz kiloya ulaşırız hepimiz, yarın sabah karbonatlı su içerek başlıycam güne, 1 gün karbonatlı su 1 gün limonlu su devam edicem.. kalori hesabı yapmayı düşünüyorum yaklaşık olarak, tek isteğim yenilip pes etmemekİnşallah canım, inan bende üni dönemlerinde 52-53 kilo ile spora falan giderdim, 56 kilo benim pik kilomdu, yavaş yavaş farketmeden artıyor kilolar, 61 kilosun ve şimdiden önlemini alman çok iyi
Ben ve oğlum çok severValla bazen ne yapayım diye düşünüp duruyorum, yarın ne yapacağım mesela düşün dur şimdi. En iyisi tavuk yapayım. Sen sever misin tavuk☺
Günaydın canım günaydın hanımlaaarGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?