Kimleri görüyorumSarayca amanda aman kimleri görüyorum.. aylardır girmiyordum belki sene oldu dedim bir bakayım bizim kızlardan birileri vardır belki :) yaşasın
Benim durumum hic ic açıcı degil canımKimleri görüyorumnasılsın canım, ben buraların demirbaşı oldum resmen bitmedi bu kilo alislar verisler
Bir ara güzel kilo verdim ve bir süre kilo almadım. Böyle iyiymiş dedim o kilo oldu 63-64 ve bı baktım 69 olmuşum ne ara 75 oldum hiç anlamadım. Öyle nankör bu kilolar maalesef hep dikkat etmemiz gerekiyor.Benim durumum hic ic açıcı degil canım
Sen yine iyisin :) gerci bir ara 55 olmustun
Hayalllerimi süsleyen o rakam6 temmuzda basladım
Bende aşırı derece sismistim ;/ 91.5 la
Simdi 77 yim
Diyetteyim bende
Olur canımBir ara güzel kilo verdim ve bir süre kilo almadım. Böyle iyiymiş dedim o kilo oldu 63-64 ve bı baktım 69 olmuşum ne ara 75 oldum hiç anlamadım. Öyle nankör bu kilolar maalesef hep dikkat etmemiz gerekiyor.
Sen güzel kilo vermişsin maşallah, diyete devam ediyorsan gel katıl bize beraber ilerleyelim. Yarın tartı günümüz.
Burada herkes kendi kuralını koyuyorOlur canımkatı kurallarınız yoksa yarınsabah ilk bildirimimi yaparım
Maalesef kilo almaya yatkın bünyelerimiz hep bi teyakkuzda olmamız lazım
TamamdırBurada herkes kendi kuralını koyuyorcuma günü tartiliyoruz ve kendi diyetimizi uyguluyoruz, birbirimizi motive ediyoruz
Hoşgeldin canım bize iyi geleceksinTamamdırbeni de yazarsın kuzum listeye
Kilomu söyledim zaten ama sabah yine tekrar tartılırım
Hoşgeldin canımbiz geldik
Kahvaltı
Sabah sütsüz şekersiz nescafe
Omlet
8 zeytin
1 dilim beyaz peynir biraz örgü peynir
1dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık yeşillik çay
Ara 1 maden suyu , 1 avuçtan biraz fazla leblebi, (sanki 2 avuç oldu)
1 küçük kutu kaysılı probiyotik yoğurt
evde akşam
büyük bir kase zerdeçallı cacık
kahveyi çok özledim ama Yorgunum uyukumu bölecek bugün yeşil çayla idare edeyim artık
Çok çok çok mu güzel
Şu anda güzel yarın ödem gider ne olur bilmiyorumÇok çok çok mu güzel
Sağlıkla iyi günlerde kullansınlarÇocukların bisikletini memlekette bırakmıştık, birazdan yeni bisikletler gelecek şimdi aşağıya iniyorum
Bir yoğurt kürü dahaHoşgeldin canımyine menun çok güzel
Şu anda güzel yarın ödem gider ne olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?