• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Green pan kullanan var mı?

bende de aynı marka tava var, indirimden 70 tl ye almıştım en büyük tavasını.
teşhir ürününde de soyulmalar olmuştu ama kenar kısımlarında..
normal olduğunu söylediler..
esas olan taban kısmıymış, eğer orada bir sorun olursa götürmemi söylediler.
2 yıl garanti verdiler zaten. ben çok çok memnunum tavamdan..
yapışmıyor, yanmıyor, temizliği de çok kolay..
biraz daha ucuzlarsa diğer tavalarını da alıp, teflonlardan kurtulmayı planlıyorum..

ben tavsiye ederim genel olarak.

bende de aynı marka tava var, indirimden 70 tl ye almıştım en büyük tavasını.
teşhir ürününde de soyulmalar olmuştu ama kenar kısımlarında..
normal olduğunu söylediler..
esas olan taban kısmıymış, eğer orada bir sorun olursa götürmemi söylediler.
2 yıl garanti verdiler zaten. ben çok çok memnunum tavamdan..
yapışmıyor, yanmıyor, temizliği de çok kolay..
biraz daha ucuzlarsa diğer tavalarını da alıp, teflonlardan kurtulmayı planlıyorum..

ben tavsiye ederim genel olarak.

Arkadaşlar,
yabancı siteleri okursanız Greenpan firmasının tüketiciyi yanıltma ve yanlış bilgilendirmeden dolayı Belçika Ticari mahkemelerince (nivelles) cezalandırıldığını görebilirsiniz. Ürünün teflon dan farklı bir alternatifmiş gibi lanse edilmesi nedeniyle tüketiciyi yanılttıklarını ve aslında ürünün teflon türevi bir ürün olduğu halde doğal bir ürünmüş gibi tanıtıldığını bunun da aldatmaca olduğunu öngören mahkeme Greenpan'a yüklü bir ceza kesmiş.Ayrıca üründe sağlığa zararlı PFOA maddesi de varmış... Bunlar ülkemizde duyulmadığı için Esse gibi büyük bir perakendeci hala greenpan satabiliyor.Bizler de burada iyi mi kötü mü tartışması yapıyoruz.

hem çok pahalı aldık hem de sağlıklı diye aldık ama fos çıktı.şimdi essede satılmıyor bile bildiğim kadarıyla.hiç umduğum gibi çıkmadılar.yapışmazlık özelliği kısa sürede gitti,şimdi makarna kaynatsam yapışıyor.esseye şikayete gittim.o seri bozuk çıktı greenpan yeni üretim yaptı şimdikiler yenilenenlerden dediler.bizim mağrudiyetimiz nolacak...bir de yazılanları okuyunca...sağlığımızla oynayan hiç kimseye hakkımı helel etmiyorummm

Back