kendi sitesinden baktım da belçika malıymış çok kaliteli ve teflondan daha sağlıklı
yeni teflon tencere tava seti aldım artık onlar eskiyince bundan alırım ben de
esseye gidip bir bakayım
fiyatları nasıl gules?
bende şimdi baktım,çokta pahalı değil aslnda...şöyle ki;şimdi normal teflonları rafa kaldırıp sağlıklılarını üretmeye başladılar.insanlr da biraz daha bilinçlendi...(yoksa ben acıyodum valla o teflonlardan kalkan ve yemeğe karışan siyah maddelere)böylece şimdi cam seramik,döküm tencereler gibi şeyler çıkıyo.Berghoff diye bi markanın da dökümleri var,onlar da çok kaliteli diyorlar...iyi oluyo iyi arkadaşlar...bizi 5tl lik tavalarla zehirlemelerine izin vermeyelim!!bi kere alın,en iyisini alın!lmaz:
allah allah kiriliyor mu gercekten yaaa,napmak lazim acaba, döküm tencere mi yoksa teflon mu kafamçokkarıştıkesinlikle katılıyorum ve çok pahalı değilmiş
yanlız esinn bu döküm tencereler sıcaktan soğuğa hemen geçmemeli
kırılıyo falan diye duydum ben greenpan alıcam
Bugun green pan olayina bi el atiyim dedim ve yabanci sitelerdeki yorumlari ve kullanma klavuzunu okudum sitesinden..Urunu kullanirken biraz yag kullanmak gerekiyormus yoksa yapisma yapiyo seklinde yorumlar var.Ayrica bulasik makinasinda yikamak urunun suresini azaltiyormus o yuzden elde ve kopuklu suda yikamak gerekiyo..Urunu bi anda sicak ocakta kullanmak da sakincali imis aksi taktirde yapismaz yuzeyinde asinmalar oluyomus..Uzun omurlu olmadigna dair yorumlar da yazilmis 1 yillik kullanimin ardindan urun yapisir hale geliyomus..
canim umarim dedigin gibidir ama ben cok fazla yabanci site gezdim, genel anlamda olumsuz seyler okudum yazan kisiler teflonun daha kullanisli olduguna dair seyler yazmislar..Ben o yuzden vazgectim...neyse sen kullanip yorumlarini yzarsin bize biz de belki ileriki yillarda dusunuruz..Canım bahsettiğin şeyler artık tüm teflonlar için de geçerli. Ablam henüz yeni evli ve yanlış kullanımdan dolayı tavalarında kabarcıklar meydana geldi ve yapışmazlık özelliği azaldı. Ürün de kalitesiz bişey değil çok araştırıp en iyisi diye monetadan aldı. Yetkilileri ablama teflon tavaları ani sıcak ve soğuk geçişlerinden koruyun dedi. Aniden ısıtılan yada sıcakken hemen soğuk suya tutulan tavalarda teflonun yapısında bozukluklar meydana gelir dediler. Ablamda kabul etti evet dolaptan çıkarıp hemen ıstıyorum dedi. Ve sadece bu şekilde kullandıklarında sorun çıktı. Ve ayrıca makinada yıkanması önerilmiyo dediler. Bende tefalden wok tava aldım onlarda bana makinada yıkamayın dediler. Yani bunlar bence sadece bu ürünün olumsuz yönleri değil. Sanırım yapışmaz özellikteki ürünleri daha dikkatli kullanmak gerekiyor ancak bu hiçbirimizin işine gelmiyor kaydirigubbakcemile3
canim umarim dedigin gibidir ama ben cok fazla yabanci site gezdim, genel anlamda olumsuz seyler okudum yazan kisiler teflonun daha kullanisli olduguna dair seyler yazmislar..Ben o yuzden vazgectim...neyse sen kullanip yorumlarini yzarsin bize biz de belki ileriki yillarda dusunuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?