Green pan kullanan var mı?

gules84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
307
3
118
kızlar teflona referans olarak yeni bir kaplama çıkmış.İç yüzeyi cam seramik kaplamaymış.Adı green pan.Kullanan var mı?Eğer varsa memnun mu?
Ben esse'den aldım ama çeyiz olduğu için kullanmadım da henüz.

Kötü bir özelliği ise şimdilik ülkemizde Türk markaları altında üretilmiyor olması.

kendi sitesinden baktım da belçika malıymış çok kaliteli ve teflondan daha sağlıklı

yeni teflon tencere tava seti aldım artık onlar eskiyince bundan alırım ben de

esseye gidip bir bakayım
fiyatları nasıl gules?

green pan ilk kez duyuyorum
yakında yaygınlaşır ve ucuzlar bi nevze bence

24 cm'lik kapaksız tava ve 24 cm'lik cam kapaklı pilav tenceresi (kapak her ikisine de oluyor) toplam 200'e aldım.Annem beni öldürecekti az kalsın klava: bilmiyorumkismile

bende şimdi baktım,çokta pahalı değil aslnda...şöyle ki;şimdi normal teflonları rafa kaldırıp sağlıklılarını üretmeye başladılar.insanlr da biraz daha bilinçlendi...(yoksa ben acıyodum valla o teflonlardan kalkan ve yemeğe karışan siyah maddelere)böylece şimdi cam seramik,döküm tencereler gibi şeyler çıkıyo.Berghoff diye bi markanın da dökümleri var,onlar da çok kaliteli diyorlar...iyi oluyo iyi arkadaşlar...bizi 5tl lik tavalarla zehirlemelerine izin vermeyelim!!bi kere alın,en iyisini alın!lmaz:

kesinlikle katılıyorum ve çok pahalı değilmiş
yanlız esinn bu döküm tencereler sıcaktan soğuğa hemen geçmemeli
kırılıyo falan diye duydum ben greenpan alıcam

kesinlikle katılıyorum ve çok pahalı değilmiş
yanlız esinn bu döküm tencereler sıcaktan soğuğa hemen geçmemeli
kırılıyo falan diye duydum ben greenpan alıcam
allah allah kiriliyor mu gercekten yaaa,napmak lazim acaba, döküm tencere mi yoksa teflon mu kafamçokkarıştı

Bugun green pan olayina bi el atiyim dedim ve yabanci sitelerdeki yorumlari ve kullanma klavuzunu okudum sitesinden..Urunu kullanirken biraz yag kullanmak gerekiyormus yoksa yapisma yapiyo seklinde yorumlar var.Ayrica bulasik makinasinda yikamak urunun suresini azaltiyormus o yuzden elde ve kopuklu suda yikamak gerekiyo..Urunu bi anda sicak ocakta kullanmak da sakincali imis aksi taktirde yapismaz yuzeyinde asinmalar oluyomus..Uzun omurlu olmadigna dair yorumlar da yazilmis 1 yillik kullanimin ardindan urun yapisir hale geliyomus..

Son düzenleme:
bu bilgilerin için teşekkürler miss_curious ...tekrar düşünmek gerekiyor o halde...

Canım bahsettiğin şeyler artık tüm teflonlar için de geçerli. Ablam henüz yeni evli ve yanlış kullanımdan dolayı tavalarında kabarcıklar meydana geldi ve yapışmazlık özelliği azaldı. Ürün de kalitesiz bişey değil çok araştırıp en iyisi diye monetadan aldı. Yetkilileri ablama teflon tavaları ani sıcak ve soğuk geçişlerinden koruyun dedi. Aniden ısıtılan yada sıcakken hemen soğuk suya tutulan tavalarda teflonun yapısında bozukluklar meydana gelir dediler. Ablamda kabul etti evet dolaptan çıkarıp hemen ıstıyorum dedi. Ve sadece bu şekilde kullandıklarında sorun çıktı. Ve ayrıca makinada yıkanması önerilmiyo dediler. Bende tefalden wok tava aldım onlarda bana makinada yıkamayın dediler. Yani bunlar bence sadece bu ürünün olumsuz yönleri değil. Sanırım yapışmaz özellikteki ürünleri daha dikkatli kullanmak gerekiyor ancak bu hiçbirimizin işine gelmiyor kaydirigubbakcemile3

canim umarim dedigin gibidir ama ben cok fazla yabanci site gezdim, genel anlamda olumsuz seyler okudum yazan kisiler teflonun daha kullanisli olduguna dair seyler yazmislar..Ben o yuzden vazgectim...neyse sen kullanip yorumlarini yzarsin bize biz de belki ileriki yillarda dusunuruz..

Yanlış anlaşılmışım sanırım ben aldığım ürünü savunuyum diye yazmadım. Sadece olumsuz yönleri diye düşüdüğümüz şeylerin aslında yıllardıırr hepimizin mutfağında olan ve olmaya devam edecek olan teflonlar içinde geçerli olduğunu paylaşmak istedim Çünkü ben ablam sayesinde yeni öğrendim..

bende gördüm bu urunleri ama henuz kullanan çok yok o yuzden o kdr para verip de risk almak istemedim. bir de şimdi de kullanmayacağım çeyiz için sonuçta o yuzden almadım. tefalin teflonlarını aldım. yayılır farklı markalar da kaliteli ürünler çıkarırsa alırım açıkcası.:umursamaz:

merhaba arkadaşlar.
ben de bugün satın aldım green pan ürünlerinden. bir alana bir bedava kampanyası vardı. 135 tl' ye iki tencere aldım. almadan evvel de araştırmıştım. içi beyaz olanlarda kırılma riski yüksek ama green pan'de öyle bi risk yokmuş. metal kaşık kullanılabiliyormuş. ama tahta kullanırsak daha da uzun ömürlü ( 10-15 sene gibi) oluyormuş ve kanserojen bi madde bulundurmuyormuş. içime sinerek aldım. ilk kez kullandım bu akşam. bi sorun yok şimdilik. bi sorun olursa yazarım. herkese iyi alış-verişler diliyorum.

bende uzun süredir kullanıyorum, yapışmaz yüzeyi kesinlikle teflonlardan daha iyi, cam gibi kayıyor.. ama ben bunun için almamıştım. sağlıklı ürünler manyağı olduğum için hemen atladım:) gerçi gerçekten söylendiği kadar sağlıklımı bilemiyorum ama artık asla teflon kullanmıyorum.. Tek problem tava yada tencerenin kapak kısımlarında belirgin aşınmalar oluşuyo. ben ki inanılmaz dikkatliyim nasıl oluyo anlamadım. O yüzden eski alışkanlıkla tencerenin kenarına kaşığı 'tak' 'tak' vurarak yemek yapmayın.. ama iç kısmında hiç sorun yaşamadım...

Merhaba ben Esse den kalitesine güvenip greenpan tava aldım. Ancak dış yüzeyi soyulmaya başladı. Elde yıkamama ve çok dikkatli kullanmama rağmen kullanılan boyanın kalitesiz oluşundan kaynaklanan bu sorun için mağazaya gittim ve değişim istedim ancak mağaza yöneticisi bunun normal olduğunu kendi evinde de aynı üründen kullandığını ve onun tavalarında da soyulma olduğunu sonuçta boya olduğunu ve elbette çıkacağını söyledi. Ben şimdiye kadar Emsan marka teflon tava kullanıyorum aylarca kullanmama rağmen soyulmadı. Bunu belirttim ancak yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Greenpan kullancaksan soyuk tava kullanacaksın buna göre alın. Tavsiye etmem. Bu arada birçok kişi aynı olaydan şikayetçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…