Saç Rengi ve Saç Boyama Gray Away ile Beyaz Saçlara Son

Açikcasi televizyonda surekli gordugum bu reklamdan etkilenip inanmaya baslamistim.
Taki buradaki yorumlari okuyana dek.
Benim surekli çogalan beyazlarim beni uzmeye baslamisti ama anladim ki bu üründen hayir yok.
Ben ilk 15 yasimdayken boyamaya baslamistim. Cok slk boyamiyorum ama azi bile yetiyor demekki.
Bildigimiz sade kina yakayim diyorum ama o da malum beyazlari kirmizi yapiyor.
Bu ve benzer urunlerden memnun kalmayan arkadaslar, sikayet hakkiniz var gerekli yerlere sikayette bulunun. Hatta çiktiklari tv programlarinda dahi mail ve telefon yoluyla sikayetlerinizi dile getirin. Bu kadar net konusup insanlarin duygularini somurmemeyi ogrensinler.

Tibet Hareketi dediğiniz nedir. Aydınatırsanız sevinirim

çok haklısın arkadaşım bi dünya para alıyorlar.herkes neyse boşver deyip paranın peşine düşmeyince bunlarda bizi dolandırmaya devam ediyor.offf ya hep fiyasko çıkıyo.

boyamassam eğer nine gibi gezcem.başka fikrin var mı?o bahsettiğin kendi yapın dediğin boyalar faso fiso.beren saat boyuyor ayrıca saçını.

Son düzenleme:

ah carkadaşım çok net anlatmışsın valla saol.rezalet yanasıl bunlara izin veriyorlar bizi dolandırmalarına.hepsi fiyasko.

Galiba sonuç olumsuz yazmamış

En güzel boya kına.
Boya gibi yıpratmıyor. Beyazlarda güneşte çok hoş parlıyor.
Ama kınayı yakacak biri lazım işte

Bu aralar tv8 de çok görüyorum bu ürünün reklamlarını ancak özellikle bas bas bağırarak söylüyor kadın Gray Away yazısının önünde veya arkasında başka bir isim yazan markalar bize ait değil resmi sitelerimiz beyazason.com grayaway.com dur diye
ve telefon numarası da şudur 0212 496 45 45 budur arkadaşlar bende 21 yaşındayım %10 luk gibi bi beyazlamam var ve boyamak istemiyorum kendi saç rengimi çok beğeniyorum
ama son zamanlarda kullanan kimsede yok sanırım bu sitede
yok mu bize yoldaş olabilecek bahsettiğim sitelerden ve telefondan bu ürünü kullanmış deneyimli birisi ?

slm, ben kullanmayı bıraktım...bu konuyu da unutmuşum, bugün bir gazetede sağlık bakanlığının yazısını görünce hatırladım, sizinle paylaşıyorum arkadaşlar...

Dip boyalarına reklam uyarısı
Saçtaki beyazlıkları kapatmak için kullanılan ürünlerde ''sağlığa zararlı kurşun bileşikleri bulunduğu'' uyarısı yapan Sağlık Bakanlığı, bu ürünlerle ilgili reklamlardaki asılsız iddialara itibar edilmemesini istedi

02 Ocak 2012 - 12:33
Yazı Boyutu: Sağlık Bakanlığı, daha önce saçtaki beyazlıkları kapatmak için kullanılan ürünlerde sağlığa zararlı kurşun bileşikleri bulunduğu uyarısı yapmış, vatandaşlardan bu ürünlerle ilgili Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü Piyasa Gözetimi ve Denetimi Daire Başkanlığına ihbarda bulunmalarını istemişti.

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, yeni bir duyuru daha yayımlayarak, vatandaşlara bu ürünlerle ilgili reklamlar konusunda uyarıda bulundu.

Duyuruda, Piyasa Gözetimi ve Denetimi Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmada, ''Restoria Discreet Colour Restoring Cream'' isimli üründe, kurşun ve bileşikleri saptandığı belirtildi.

İdari işlem başlatılan bu ürünü elinde bulunduranların söz konusu kremi, il sağlık müdürlüklerine teslim etmeleri çağrısında bulunulan duyuruda, ayrıca söz konusu ürün grubuna ilişkin piyasa gözetimi ve denetimlerinde, bunlarla ilgili çeşitli televizyon, radyo ve internet sitelerinde reklamlar yayınlandığına dikkati çekildi.

Duyuruda, bu reklamlardaki ''Beyaz saç giderici'', ''Kullanımı neticesinde doğal renklendirici özelliği olan bitkisel sistemlerle saçın renk hücresine etki ederek saç beyazlığından kurtulma sağlar'', ''Saç beyazlamasına kısa sürede bitkisel çözüm'', ''Beyazlamış saçlarınıza boya yapmadan sadece eski saç renginize dönmesini sağlayan'', ''Düzenli kullanımda net çözüm 3 ay kullanımdan sonra tedavi edilen saç telleri'', ''Beyaz saçlardan kurtulup eski saç renginizi yeniden kazanmanızı sağlayacak çözüm'', ''Boya değildir, içerdiği özel formül sayesinde, saça rengini veren pigmentleri artırır ve böylece beyazlaşmış saçları kademeli olarak doğal görünümlü rengine kavuşturur'', ''Saçın boyanmadığına dair'' şeklindeki asılsız iddialarla tanıtımlar yapıldığı belirtilerek, tüketicilerin bunlara itibar etmemeleri istendi.

kendi sitesinden sipariş vermiştim

benim de neredeyse yarısına yakını beyaz. beyazlama sorunu olmasa hayatta saçımı boyatmam ama mecburum.genç yaşta kimyasallara maruz kalıyoruz.bu ürünü kullananlar yorum yaparlarsa o kadar çok sevinicemki...

Bir yıldır kimse bir şey yazmamış buraya....Ben ani bir kararla Graw Away setinedn aldım ve 1 haftadır kullnıyorum..Hem şampuan hem de sprey olanını şu ana kadar bir etki görmedim....Belki daha çok yeni ama bakalım göraceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…