- Konu Sahibi kahvefincanxix
-
yengeç07 ve cezvekulbu
ben kullanmaya devam ediyorum, olumsuz etkilenmemek için konuya fazla bakmamaya çalışıyorum:)
saçlarım şu anda gri gün geçtikçe de koyulaşıyor ama kaplumbağa hızında diyebilirim, sanırım bizi yanıltan ve hayal kırıklığına uğratan 21 günde çıkacak denmesi, bir de diplerden kendi saçımızın çıkmasını bekliyoruz ama öyle bir şey olmuyor diptenten uca kadar aynı renk tonu oluyor bu da "kullanıyorum kendi saçım çıkmıyor" denmesine yol açıyor...saçın neden yeşil oldu bilemiyorum bazıların ki de sarı oluyormuş sanırım saçın rengine bağlı olarak değişen bir şey yada spreyden oluyor ben sadece şampuan kullanıyorum,
krem kullanmıyorum yıkarken saçım biraz sert oluyor ama sonra normale dönüyor yani krem ihtiyacı duymuyorum...saçımda olumlu yönde gelişme olduğunu ürünü kullandığımı bilmeyen komşularımın yorumlarıyla fark ettim bana "saçların ne güzel duruyor röfle yaptırmış gibisin" dediler:)..bunu paylaşmak için biraz daha zaman geçmesini bekliyordum çünkü taavsiye edersem sonuç alınamazsa vebal almaktan korkuyorum..
saç dökülmesi bende de çok oluyor, sanırım hücreler yenilendikçe zayıf olanlar dökülüyor, şampuanuı kullanmadan önce tibet hareketlerine başlamıştım saçlarım hiç dökülmüyordu artık, bu da ürünün işe yaradığının bir kanıtı diye düşşünüyorum...
şampuan henüz bitmedi ilerki günler ne gösterir bilemiyorum, ürünü alın diyemiyorum şuanda, yine aceleniz yoksa beni bekleyin derim, bu arada bayramınızı da kutlarım
Açikcasi televizyonda surekli gordugum bu reklamdan etkilenip inanmaya baslamistim.
Taki buradaki yorumlari okuyana dek.
Benim surekli çogalan beyazlarim beni uzmeye baslamisti ama anladim ki bu üründen hayir yok.
Ben ilk 15 yasimdayken boyamaya baslamistim. Cok slk boyamiyorum ama azi bile yetiyor demekki.
Bildigimiz sade kina yakayim diyorum ama o da malum beyazlari kirmizi yapiyor.
Bu ve benzer urunlerden memnun kalmayan arkadaslar, sikayet hakkiniz var gerekli yerlere sikayette bulunun. Hatta çiktiklari tv programlarinda dahi mail ve telefon yoluyla sikayetlerinizi dile getirin. Bu kadar net konusup insanlarin duygularini somurmemeyi ogrensinler.
erken yaşta saçımı boyuyorum diyenlere o kadar çok kızıyorum kiikızlar yapmayın Allah aşkına.bu boyalrın içindeki maddeleri hiç mi araştırmadınız..boyaların içindeki hidrojen peroksit var buda saça renk veren pingmentleri öldürüyor..saçlarınız boyadıkça beyazlıyor..bende 25 yaşındayım saçımda biçok beyaz var..inanın bi ara o kadar çok taktım ki kendime güvenimi kaybetmiştim nerdeyse..ama sonra onlarla yaşamayı öğrendim..en başta hergün aynada beyazlarınıza bakmayın.inanın ilgilendikçe çoğalıyor gibi geliyordu bana..şimdi ben ne boyadım saçımı nede bu ürünlerden kullandım..beyazlarım benim yanlarda var bi kaç tane bende onları uzadıkça dipten kesiyorum koparmıyorum..genelde saçlarımı salınık bıraktığım için hiçç gözükmüyor..birde beyazım çok illa boyamam lazım diyoesanız kendi boyanızı kendiniz yapın nette biçok karışım var..işe yarar yaramaz bilemem denemedim.ama en azından biton kimyasalı saçınıza sürmekten iyidir.. ben kadınları bu konuda uyarmaktan bıkmıyacağım sanırım..genç yaşta saçınıza yazık etmeyin..bakın beren saat bile biton beyazla geziyor hiçte sorun etmiyor boyamıyor..kimse sizin bikaç tel tel beyazınız için yadırgamaz...
Merhaba arkadaşlar konuya çok mu ortadan girdim bilemiyorum ama ben bu bahsi geçen ürünü her gün kullandım hem şampuanını hem spreyini saçlarım gerçekten koyulaştı ama kullanmayı bıraktığım anda eski haline döndüler....Zaten ürün bildiğiniz siyah mürekkep gibi bir şey saçınızı yıkarken elleriniz kararıyor tırnaklarınız çok pismiş gibi görünüyor....Spreyinide sıkıp dışarı çıktım yüzüme akan kısımlar kapkara olmuş rezil oldum farketmedim kulaklarım falan kapkara olmuştu hemen yıkadım çıktı ama rezil oldum tabiii....Zaten saçı yıkadığınız anda kapkara akıyor. Bir de saçlarım acayip döküldü çünkü saçı kazık gibi yapıyor krem kullanmassanız vay halinize....Yani uzun lafın kısası arkadaşlar paranızı boşa harcamayın hiç bir işe yaramıyor illada alıcam diyosanız bir kutu mürekkep alın şampuanınıza karıştırın daha ucaza mal olur....Şaka Tabi
canım aşağıda linki varTibet Hareketi dediğiniz nedir. Aydınatırsanız sevinirim
Bu aralar tv8 de çok görüyorum bu ürünün reklamlarını ancak özellikle bas bas bağırarak söylüyor kadın Gray Away yazısının önünde veya arkasında başka bir isim yazan markalar bize ait değil resmi sitelerimiz beyazason.com grayaway.com dur diye
ve telefon numarası da şudur 0212 496 45 45 budur arkadaşlar bende 21 yaşındayım %10 luk gibi bi beyazlamam var ve boyamak istemiyorum kendi saç rengimi çok beğeniyorum
ama son zamanlarda kullanan kimsede yok sanırım bu sitede
yok mu bize yoldaş olabilecek bahsettiğim sitelerden ve telefondan bu ürünü kullanmış deneyimli birisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?