Dün kahvefincanından ilham alarak kadınlar kulübüne üye oldum:))
Bi aydır ben de Gray Away şampuan ve spreyi kullanıyorum. Saçlarımın rengi yeşile dönüp ve kullandığım ürünlerle ilgili endişelenmeye başladığımda internette araştırma yaparken forumda yazılanları okudum.. Kahvefincanının azmi ve takipçilerinin merakı öncesinde ürünle ilgili şikayetleri okumuş olmamın moral bozukluğunu az da olsa azalttı. Ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim..
Şampuan ve spreyi almadan önce internetteki yorumlara baktım ama karşıma hiç öyle olumsuz bi yorum çıkmadı, ya da ben çok umutlandığım için olumsuz yorum görmek istemedim ve aramalarımı ona göre yaptım:)) Benim saçlarımın dipleri bembeyaz ve mutlaka ayda bir boyamam gerekiyor. Tatilde olduğum için saçlarımı dinlendirmeye karar vermiştim, tam o sırada G.A. reklamlarını gördüm ve sipariş verdim.
Şu an yaklaşık 2,5 aydır saçlarımı boyamıyorum ve 1 aydır bu ürünleri kullanıyorum. Saçlarımın dipleri rahatsız edici şekilde beyaz değil, yani boyamadan 20 gün sonrasında beni rahatsız etmeye başlayan görüntü oluşmadı. Ancak, saçlarımın uçları yeşil.. Ve görenlerin "saçlarını yeşile mi boyattın" diyeceği kadar dikkat çekici bir yeşil.. Şampuandan sonra saçlarım çok çok sert oluyor ve krem kullandıktan(saçlarım yumuşadıktan sonra) eskisine göre 2 katı kadar daha fazla dökülüyormuş gibi hissediyorum. Saçlarımın dibinde renk değişikliği olan yerler var, ama küçük bir kısımda beyazlar aynen duruyor. Yani spreyi özellikle oraya sıkmama rağmen orada hiçbir değişiklik yok.. Şimdi bunları ve dün okuduğum şeyleri düşündüğümde.. Bu ürünler boya ise özellikle üzerinde durduğum yeri de boyaması gerekmez mi?(Bunu söyleyen benim ürünlerin işe yaramasını çılgınlar gibi isteyen yanım:))) Saça faydalıysa saçımı neden döküyo ve rengini neden yeşile çeviriyo ve kullanmam kalan beyazları da giderip dipten çıkanların beyaz olmamasını sağlayabilir mi? ki yorumlar öyle olmadığını idda ediyor...(Bu da duymak istemediğim iç sesim)
Bende şu an bol miktarda sprey ve şampuan olduğu için kullanmaya bir süre daha devam edicem, yeşil saçlarımla yaşamaya da alışmaya çalışıcam.. İşe yaramayacağını görürsem eğer 15 yaşımdan beri benimle olan beyazlarımla barışmaya çalışırım artık, belki bi terapi, belki bi meditasyon ne biliyim işte o tarz bi şey:)) Aslında eğer öyleyse bu kadar umutlanıp, her sabah aynanın karşısına geçip "bakalım kaç tel beyazım renk değiştirmiş" kontrolü yapmam da üzücü olacak..
İşte bunlar da benim anılarım, sen ne dersin kahvefincanı...