Saç Rengi ve Saç Boyama Gray Away ile Beyaz Saçlara Son

en güzel sonucu almak için her gün kullanmak gerekiyormuş.

sprey daha faydalı diyorlar. acaba sacımı boyuyor bu sprey

en güzel sonucu almak için her gün kullanmak gerekiyormuş.

sprey daha faydalı diyorlar. acaba sacımı boyuyor bu sprey

haklısın her gün yıkarsak daha erken sonuç alırız ama her gün yıkamak zorundasınız demiyorlar, bu yüzden normal şekilde kullanıyorum
sprey saçı boyuyor canım...ama rimel gibi etkisi var su değdimi akıyor

arkadaşlar merhaba....gray away kullanların yorumlarını ararken buradaki yorumları buldum bende 4 aydır kullanıyorum denemelerimin sonuc vermediğini ilgilenenlere bildirmek istedim... ürünü aldıgım firmayı aradıgımda hiç bir sonuc alamıyorum ...şampuanın ne işe yaradıgını spreyin ne işe yaradıgını soruyorum cevap alamıyorum buralarda bilen varmı yardımcı olurmusunuz gitti paralar....

Dün kahvefincanından ilham alarak kadınlar kulübüne üye oldum:))
Bi aydır ben de Gray Away şampuan ve spreyi kullanıyorum. Saçlarımın rengi yeşile dönüp ve kullandığım ürünlerle ilgili endişelenmeye başladığımda internette araştırma yaparken forumda yazılanları okudum.. Kahvefincanının azmi ve takipçilerinin merakı öncesinde ürünle ilgili şikayetleri okumuş olmamın moral bozukluğunu az da olsa azalttı. Ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim..

Şampuan ve spreyi almadan önce internetteki yorumlara baktım ama karşıma hiç öyle olumsuz bi yorum çıkmadı, ya da ben çok umutlandığım için olumsuz yorum görmek istemedim ve aramalarımı ona göre yaptım:)) Benim saçlarımın dipleri bembeyaz ve mutlaka ayda bir boyamam gerekiyor. Tatilde olduğum için saçlarımı dinlendirmeye karar vermiştim, tam o sırada G.A. reklamlarını gördüm ve sipariş verdim.

Şu an yaklaşık 2,5 aydır saçlarımı boyamıyorum ve 1 aydır bu ürünleri kullanıyorum. Saçlarımın dipleri rahatsız edici şekilde beyaz değil, yani boyamadan 20 gün sonrasında beni rahatsız etmeye başlayan görüntü oluşmadı. Ancak, saçlarımın uçları yeşil.. Ve görenlerin "saçlarını yeşile mi boyattın" diyeceği kadar dikkat çekici bir yeşil.. Şampuandan sonra saçlarım çok çok sert oluyor ve krem kullandıktan(saçlarım yumuşadıktan sonra) eskisine göre 2 katı kadar daha fazla dökülüyormuş gibi hissediyorum. Saçlarımın dibinde renk değişikliği olan yerler var, ama küçük bir kısımda beyazlar aynen duruyor. Yani spreyi özellikle oraya sıkmama rağmen orada hiçbir değişiklik yok.. Şimdi bunları ve dün okuduğum şeyleri düşündüğümde.. Bu ürünler boya ise özellikle üzerinde durduğum yeri de boyaması gerekmez mi?(Bunu söyleyen benim ürünlerin işe yaramasını çılgınlar gibi isteyen yanım:))) Saça faydalıysa saçımı neden döküyo ve rengini neden yeşile çeviriyo ve kullanmam kalan beyazları da giderip dipten çıkanların beyaz olmamasını sağlayabilir mi? ki yorumlar öyle olmadığını idda ediyor...(Bu da duymak istemediğim iç sesim)

Bende şu an bol miktarda sprey ve şampuan olduğu için kullanmaya bir süre daha devam edicem, yeşil saçlarımla yaşamaya da alışmaya çalışıcam.. İşe yaramayacağını görürsem eğer 15 yaşımdan beri benimle olan beyazlarımla barışmaya çalışırım artık, belki bi terapi, belki bi meditasyon ne biliyim işte o tarz bi şey:)) Aslında eğer öyleyse bu kadar umutlanıp, her sabah aynanın karşısına geçip "bakalım kaç tel beyazım renk değiştirmiş" kontrolü yapmam da üzücü olacak..

İşte bunlar da benim anılarım, sen ne dersin kahvefincanı...

yengeç07 ve cezvekulbu

ben kullanmaya devam ediyorum, olumsuz etkilenmemek için konuya fazla bakmamaya çalışıyorum:)
saçlarım şu anda gri gün geçtikçe de koyulaşıyor ama kaplumbağa hızında diyebilirim, sanırım bizi yanıltan ve hayal kırıklığına uğratan 21 günde çıkacak denmesi, bir de diplerden kendi saçımızın çıkmasını bekliyoruz ama öyle bir şey olmuyor diptenten uca kadar aynı renk tonu oluyor bu da "kullanıyorum kendi saçım çıkmıyor" denmesine yol açıyor...saçın neden yeşil oldu bilemiyorum bazıların ki de sarı oluyormuş sanırım saçın rengine bağlı olarak değişen bir şey yada spreyden oluyor ben sadece şampuan kullanıyorum,
krem kullanmıyorum yıkarken saçım biraz sert oluyor ama sonra normale dönüyor yani krem ihtiyacı duymuyorum...saçımda olumlu yönde gelişme olduğunu ürünü kullandığımı bilmeyen komşularımın yorumlarıyla fark ettim bana "saçların ne güzel duruyor röfle yaptırmış gibisin" dediler:)..bunu paylaşmak için biraz daha zaman geçmesini bekliyordum çünkü taavsiye edersem sonuç alınamazsa vebal almaktan korkuyorum..
saç dökülmesi bende de çok oluyor, sanırım hücreler yenilendikçe zayıf olanlar dökülüyor, şampuanuı kullanmadan önce tibet hareketlerine başlamıştım saçlarım hiç dökülmüyordu artık, bu da ürünün işe yaradığının bir kanıtı diye düşşünüyorum...

şampuan henüz bitmedi ilerki günler ne gösterir bilemiyorum, ürünü alın diyemiyorum şuanda, yine aceleniz yoksa beni bekleyin derim, bu arada bayramınızı da kutlarım

Son düzenleme:
arkadaşlar peki aranızda ürünü saçına her gün uygulayıp da her gün yıkayan var mı??

Merhaba arkadaşlar konuya çok mu ortadan girdim bilemiyorum ama ben bu bahsi geçen ürünü her gün kullandım hem şampuanını hem spreyini saçlarım gerçekten koyulaştı ama kullanmayı bıraktığım anda eski haline döndüler....Zaten ürün bildiğiniz siyah mürekkep gibi bir şey saçınızı yıkarken elleriniz kararıyor tırnaklarınız çok pismiş gibi görünüyor....Spreyinide sıkıp dışarı çıktım yüzüme akan kısımlar kapkara olmuş rezil oldum farketmedim kulaklarım falan kapkara olmuştu hemen yıkadım çıktı ama rezil oldum tabiii....Zaten saçı yıkadığınız anda kapkara akıyor. Bir de saçlarım acayip döküldü çünkü saçı kazık gibi yapıyor krem kullanmassanız vay halinize....Yani uzun lafın kısası arkadaşlar paranızı boşa harcamayın hiç bir işe yaramıyor illada alıcam diyosanız bir kutu mürekkep alın şampuanınıza karıştırın daha ucaza mal olur.... Şaka Tabi

Iş yerınden arkadasım 6 ay kullandı 500 tl para harcadı ona ewet grılesme oldu bı sure sıyah gözuktu ama sonrasında fosss.. Emın olun kullandıgınız sure kadar etkı edıo sonra eskı beyazlar ortaya cıkıo.ve 500 tl heba oldu.tuketıcı haklarına sıkayet ettı su aralar

kullanıp sonuç alamayanlar burada birleşip biz de tüketici haklarına başburabiliriz..sanırım 500 tl ve üzeri şikayetleri değerlendiriyorlar

Slm benim beyazlarım o kadar çok ki inan aynaya bakmak istemiyorum!boya da çözüm olmadı bana göre,sık sık boyamaktan bıktım artık.ben de sipariş verdim ama cesaret edemeyip iptal ettim. ben sonucu sabırsızlıkla bekliycem. hoşçaka
lın.

ben bır aydan fazla kullandım bu urunu kesınlıkle tavsıye etmıyorum.saclarım yeserdı beyazlarım hala duruyo cok yıprandı saclarım ayrıca.banyodan sonra tarayamıyodum bıle.sımdı yenı yenı duzene gırıyo bıkere boyatttım boyaya devam beyaza care yok malesef

erken yaşta saçımı boyuyorum diyenlere o kadar çok kızıyorum kii kızlar yapmayın Allah aşkına.bu boyalrın içindeki maddeleri hiç mi araştırmadınız..boyaların içindeki hidrojen peroksit var buda saça renk veren pingmentleri öldürüyor..saçlarınız boyadıkça beyazlıyor..bende 25 yaşındayım saçımda biçok beyaz var..inanın bi ara o kadar çok taktım ki kendime güvenimi kaybetmiştim nerdeyse..ama sonra onlarla yaşamayı öğrendim..en başta hergün aynada beyazlarınıza bakmayın.inanın ilgilendikçe çoğalıyor gibi geliyordu bana..şimdi ben ne boyadım saçımı nede bu ürünlerden kullandım..beyazlarım benim yanlarda var bi kaç tane bende onları uzadıkça dipten kesiyorum koparmıyorum..genelde saçlarımı salınık bıraktığım için hiçç gözükmüyor..birde beyazım çok illa boyamam lazım diyoesanız kendi boyanızı kendiniz yapın nette biçok karışım var..işe yarar yaramaz bilemem denemedim.ama en azından biton kimyasalı saçınıza sürmekten iyidir.. ben kadınları bu konuda uyarmaktan bıkmıyacağım sanırım..genç yaşta saçınıza yazık etmeyin..bakın beren saat bile biton beyazla geziyor hiçte sorun etmiyor boyamıyor..kimse sizin bikaç tel tel beyazınız için yadırgamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…