Saç Rengi ve Saç Boyama Gray Away ile Beyaz Saçlara Son

sprey konusunda bilgim yok canım...haftada bir az gibi, ben 2-3 yıkıyorum buna rağmen diplerde bir gelişme yok, ne kadar çok yıkanırsa o kadar erken sonuç alınır demişti tv deki bayan

eeeeeeeeee sende 2-3 kere yıkıyomuşun bi gelişme yok diyosun..senin ne kadar oldu kaç hafta oldu.
ya reklamlardaki adamın3 haftada beyazlarının çoğunluğu kapanmıştı.benim 2 hafta geçti 1 tane beyaz telim daha sararmadı.ne iş anlamadım:)))))))))99

ya lütfen işe yarasın da bizde kullanalım çekilmez oldu her ay boyamalar, dip boyanın geldiği zaman ki o gıcık görüntü beni sinir ediyohamile olursam napıcam bu beyazları onu düşünüyorum kara kara ...bi işe yarasada hepten kurtulsak bu sıkıntıdan ne güzekl olur

benim 6 hafta oldu, çok yıkamak demek bayanın dediğine göre hemen her gün yıkamak, ben her gün yıkamıyorum

Son düzenleme:

inşallah canım, daha şişenin yarısına bile gelmedim...bakalım devam ediyorum, boyanın ne dert olduğunu iyi bilirim, size güzel haberler vermeyi ümit ediyorum

ama arkadaşlar çok enteresan değilmi.bunun reklamını yapan bayan okadar emin konuşuyorki beyazlarınız kapanacak diyor..arkadaşlar en geç 3 ay da kapanması gerekir.eğer kapanmasın var ya hep beraber birleşelim şikayet edelim.hadi ben diyelimki beceremiyorum beyazlarımı kapatamadım
sizlerdemi yanlış uyguluyosunuz sanki.ama pozitif düşünmeye devam edicem ve diyorumki benim beyazlarım kapanacak.)))))))))) olumlu düşünelim arkadaşlar:)))

Hala Tık Yok
Haftada en az 3-4 kere yıkıyorum.
hayır işin kötü tarafı dipler bembeyaz bakımsız kadınlar gibi dolaşıyom etrafta sonuç alcam diye.
>Tutturdular sonuç alana kadar boyamayı önermiyoz.
iyide sonuç alamıyoz işte (
üstüne bide nineler gibi dolaşıyoz

Arkadaşlar ben grey away i almak için aradığımda bana haftada iki üç kez şampuanla yıkamanız ve hergün losyon sıkmanız gerek dediler. Ben ordaki adama kızdığım için almadım. Sanırım işe de yaramıyor galiba. Çörek otu yağını yesek salatalara falan koysak işe yarar mı ki.
Yok bulmazlar beyaz saç çözümünü.
Ama bitkisel boya diyip diyip çıkarırlar hep.

bu kadın bugünde fox tv de ki HAYATIN ŞİFRELERİ programına katıldı.

şampuan kesin işe yarıyor diyor. bende araştırmaya başladım bütün yorumları okudum. ama faydasını gören olmamış sanırım

Ben de gördüm programı. kadın o kadar iyi anlatıyor ki insanın hemen kullanası geliyor.
Eşimin bir arkadaşı bunu kullanıyormuş. Eşim 2 hafta önce bahsetti. Koyulaşmaya başlamış biz de alalım diyordu.
Ama yorumları görünce de boyaya devam dedim.

arkadaşım lütfen ürünleri atma kullanmaya devam et..belki saçın cinsine göre değişiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…