- 30 Kasım 2007
- 400
- 10
- 98
- Konu Sahibi kahvefincanxix
-
oooooooffffffffffffffff
ne oldu canım?................
beyazlardan kurtulmanın yolunu bizden saklıyorlar.
kurtulamayacağız biz bu beyazlardan
benim ümidim var:)
sprey konusunda bilgim yok canım...haftada bir az gibi, ben 2-3 yıkıyorum buna rağmen diplerde bir gelişme yok, ne kadar çok yıkanırsa o kadar erken sonuç alınır demişti tv deki bayan
eeeeeeeeee sende 2-3 kere yıkıyomuşun bi gelişme yok diyosun..senin ne kadar oldu kaç hafta oldu.
ya reklamlardaki adamın3 haftada beyazlarının çoğunluğu kapanmıştı.benim 2 hafta geçti 1 tane beyaz telim daha sararmadı.ne iş anlamadım:)))))))))99
ya lütfen işe yarasın da bizde kullanalım çekilmez oldu her ay boyamalar, dip boyanın geldiği zaman ki o gıcık görüntü beni sinir ediyohamile olursam napıcam bu beyazları onu düşünüyorum kara kara ...bi işe yarasada hepten kurtulsak bu sıkıntıdan ne güzekl olur
gerçekten işe yarıyor mu ki arkadaşlar?
benim yorumumu siliyorsunuz.
Işe ya ra mı yorrr
300 tl çöpe gitti
haram olsun.
benim yorumumu siliyorsunuz.
Işe ya ra mı yorrr
300 tl çöpe gitti
haram olsun.
forumlar tarih sırasında değilyorum mu silinmiş çok şaşırdım... Mod arkadaşlar bir açıklama yapar umarım, tekrar yazabilir misin?
bu kadın bugünde fox tv de ki HAYATIN ŞİFRELERİ programına katıldı.
şampuan kesin işe yarıyor diyor. bende araştırmaya başladım bütün yorumları okudum. ama faydasını gören olmamış sanırım
Hala Tık Yok
Haftada en az 3-4 kere yıkıyorum.
hayır işin kötü tarafı dipler bembeyaz bakımsız kadınlar gibi dolaşıyom etrafta sonuç alcam diye.
>Tutturdular sonuç alana kadar boyamayı önermiyoz.
iyide sonuç alamıyoz işte(
üstüne bide nineler gibi dolaşıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?