Saç Rengi ve Saç Boyama Gray Away ile Beyaz Saçlara Son

slm arkadaşlar

henüz bariz bir değişiklik yok, fark etmedim yani.. sadece beyazlarım gözüme daha az batar oldu, psikolojik mi yoksa şampuanın renginden mi kaynaklanıyor anlamadım
dediğim gibi aceleniz yoksa beni bekleyin gelişmeleri mutlaka yazarım...

kahve fincanı sen sadece şampuanı almışsın ama firma yoğun beyazlar için şampuanı spreyiyle beraber kullanmayı tavsiye ediyor... acaba ikisin beraber mi kullansaydın ki :44:

kahve fincanı sen sadece şampuanı almışsın ama firma yoğun beyazlar için şampuanı spreyiyle beraber kullanmayı tavsiye ediyor... acaba ikisin beraber mi kullansaydın ki :44:

benim beyaz oranım %50 ..bir de spreyin aktığını duymuştum bir yerlerde.. havalar ısınıyor terleyince boynuma yüzüme bulaşır diye düşündüm..

bir arkadaşım birkaç beyaz tel için grey away kullandığını ve işe yaradığını söylemişti. ancak netten olumsuz yorumları da okuyunca insanın kafası karışıyor. olumlu bir sonuç alırsınız da bizi de rahatlatırsınız umarım :)

Son düzenleme:
arkadaşım bende kullanmak istiyorum ama senin sonucu bekliyorum.inşallah işe yararda şu boya eziyetinden ve masrafından kurtuluruz.benim koaförüm söylemişti beyaz saçlara çözüm bulunmuş fakat büyük boya firmaları el koymuş piyasaya sürmemişler.umarım bu çözüm olur.gelişmeleri bekliyoruz

Bende burayı blduğumua çok sevindim arkadaşlar. Grey Away i marka olarak duymadım önce.
Daha doğrusu TV 8 de İyilik sağlık programında Ebru Şahin diye bir kimya mühendisi öyle çok övdüki merak ettim ve kanal ı aradım. Numarasını verelim dediler, aldım aradım mutlu bey diye biri çıktı adama markası nedir bu sözünü ettiğiniz şampuan ve spreyin diyorum; adını veremem diyo bana sinir oldum. Ebru Şahin olarak girdim açıklayıcı bilgi yoktu Nette. Almaya öyle niyetlenmiştim ki adam öyle söyleyince bir düşünüp arayayım dedim. sonra aklıma geldi Grey Away olabilir mi diye, öyle baktım netten heryerde Ebru hanımı görünce demek buymuş dedim.Fakat hala emin değilim faydasından.
Saçlarım çok genç yaşta beyazladı kına yakıyordu annem ve bakımlıydı oldukça da. Fakat evlenince kim yakar kınayı bende mecburiyetten boyaya döndüm feci yıprandı.

Bir arkadaşın bahsettiği gibi aslında beyaz saçın çözümünü bencede çoktan buldular fakat boya firmaları izin vermez ki. Tıpkı kanser ilacını bulup ortadan kaldırdıkları gibi.

sadece o mu ayrıca tüylere bile kesin sonuçlar bulunuyor ama yok karınca yağı biyoder yok lazer yok epilasyon aleti üreten büyük markalar bunlar iflas edecektir o yüzden de piyasaya çıkaramıyorlar... yoksa arkadaşlar tıp okadar ilerlediki sadece piyasayı bilmiyoruz bu pazar sektöründe millet nasıl kandıracak tüketiciyi kesin çözümü vardır vardır daa.. piyasaya sürmüyorlar...

arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim

henüz bariz bir gelişme yok, bir tel kopardım ucu beyaz daha..sadece beyazlarda biraz grileşme var o da şampuanın rengi siyah olduğu için kullandıkça boyuyor saçı..ama bu grileşme bile beni mutlu etti artık eskisi gibi beyazlar 1 km öteden belli olmuyor...umarım daha güzel haberler verebilecem sizlere

Arkadaşlar birde reklam için bir adamı bulmuşlar sürekli onu çıkarıyorlar tv ye. İnşallah olumlu sonuçlanır ve bir daha beyaz görmezsiniz de biz de alabiliriz.
Sanırım içten beslemek en mantıklısımı olur diye düşünüyorum kafam karışıyor.

Arkadaşın dediği gibi ben de tüyleri yok eden karınca ilacından kullandım. Sonuç sıfır...

Gray Awayi alalı 1,5 ay oldu . kullanıyorum haftada 2 kez . Ama saçlarımda bir değişiklik görmedim.
Sanırım sprey sanki beyazları gölgeliyor o kadar.Saçlarımının 4 de 3 ü beyaz .Benim saçlarım mavi siyah boyalı.Saçımın rengi kkoyu kestaneye döndü nerdeyse ama beyazlar değişmedi.Bembeyaz saçlarla gezer oldum. Bu durumu belirttiğimde değişecektir efendimden başka bişi demiyorlar.6 ay bembeyaz saçlarlamı gezicem bilemiyorum.Saçları boyamayında diyorlar.Buna zaten aklım ermedi.Pigmentlerse sorun onlar düzeliyorsa boya tedaviyi nasıl etkiliyor sorusuna cevap yok.önermiyoruz diyorlar. Ayrıca Sorun henüz işe yaramayan ürün almak da değil.

3 set birden aldım. Taksit yapıyoruz dediler tek slip olarak hesabımdan düştüler. E multi medikal firmasıymış .Beyaz Salara zel Grey Away ampuan ve Sprey - Grey Away ile doal sa rengi - GREYAWAY, GREY AWAY, greyaway, grey away bu siteden aldım. Çalışanlara durumu izah ettim.Evet efendim tamam efendim den başka bişey demediler.Kurulmuş plak gibiler.Çok basit bir firma.Kaç sitede uyarı mesajı yazdım ama sildiler.Umarım burdanda silinmez ve Herkes dikkatli olur.

6 haftada etkisi görülecek deniyor benim ki 6 hafta oldu neredeyse, sadece biraz grilik var, sen spreyini de almışsın, benden daha erken sonuç alman gerekirdi..artık şampuan bitinceye kadar kullanacam...

arkadaşlar bende 2 haftadır gray away kullanıyorum ama saçımda herhangi bir değişliklik yok.haftada bir şampuanı ile saçımı yıkıyorum ve haftanın 6 günü de sprey sıkıyorum.beklicem bakalım ne sonuç verecek.

sprey sıktığında beyazlar kapanıyor mu? kötü bir görüntü oluşturuyor mu? bir de siyah saç için olanı mı aldın

siyah saç ile olandan aldım.spreyin hiç bir kötü görüntüsü yok.saçıma da herhangi bir yan etkisi olmadı.sprey zaten renksiz.sprey sıktıktan sonra akşama doğru beyazımda hafif bir sarımsı bir renk oluyo ama saçımı yıkadıktan sonra sanki o sarımsı renkte kayboluyo gibi.şuana kadar beyazımda bir değişiklik olmadı.aslında uygulamayı kendi anladığıma göre yapıyorum.acaba saçımı haftada bir yıkamam doğrumu dahamı çok yıkamalıyım.spreyi hergün yıkanmış kuru saçımamı sıkmalıyım tam emin değilim bundan..ne yapmalıyım sizce.yada haftada 2 keremi saçımı yıkasam acaba diyorum.2 ay kadar süre veriyorum bu ürüne.beyazımı kapattı kapattı kapatmadı valla yalanmış dicem:))))))))

sprey konusunda bilgim yok canım...haftada bir az gibi, ben 2-3 yıkıyorum buna rağmen diplerde bir gelişme yok, ne kadar çok yıkanırsa o kadar erken sonuç alınır demişti tv deki bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…