- 30 Kasım 2007
- 400
- 10
- 98
- Konu Sahibi kahvefincanxix
-
ya bende beyaz saç derdı cekıyorum. sag tarafımda cok fazla var. sacımıa rtık boyamak ıstemıyorum sertleşiyor kırılıyor dıye ama boyamazsam bu yasta(24) beyaz saclamı gezeyım. cok mu pahalı ıkı urun. kesın cozumse alınabılır aslında.
her ay vıcık vıcık saç boyamaktan ben de sıkıldım, onca kimyasal da bonusu oluyor tabii..
dediğim gibi şampuanı 70 tl ye aldım...söyledikleri gibiyse bir şey değil
bugün ikinci defa kullanıcam, eğer acelen yoksa beni bekle derim sana sonucu bildiririm
gerçekten işe yarıyor mu ki arkadaşlar?
Benimde bi tel beyazım var ya... bu işe yararsa bilgilendirin lütfen .. Moralim bozuluyoır çünki bu konuda
Keşke forumlardan azcık aratıp öyle alsaydınız, saçları turunculaşandan, hiç farketmeyenine o kadar çok şikayet var ki...Bir de ben şahsen bu markanınkini alacagıma schwarzkopf'unkini almayı tercih ederim, deneyeceksem bile...Onun da aynı ürünü var ve internette birçok yerde 45 lira mı ne...
ınsallah ıse yarar canım o kadar para verıp almıssın, madem sıkayet edılmıs bencede satısına engel olmaları lazım.
hemen cevap verdiğin için çok tşk ederim canım..okudum üzüldüm tabii, yalnız moliva gray away hakkında şikayet var, benim aldığımın ismi sadece gray away, sanırım farklı markalar..yine de almış bulundum artık, şişe bitinceye kadar kullanıcam inşallah hayal kırıklığına uğramam..
Işe yaramayan ürünlerin satış iznini bakanlık nasıl veriyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?