Saç Rengi ve Saç Boyama Gray Away ile Beyaz Saçlara Son

kahvefincanxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
400
10
98
slm bu ürünü yeni duydum kaç yaşında olursak olalım beyaz saçları doğal rengine döndürüyormuş...bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar? ürün açıklaması şöyle;

kolay kullanımı ile artık beyaz saçlardan kurtulabilirsiniz! Grey Away kolay kullanım için iki formül olarak piyasaya sürülmüştür.
Grey Away Şampuan kolay uygulaması ve etkili formülü ile Türkiye 'de ilk defa Eczaneydi.Com Farkı ile sizlerle.
Grey Away Sprey sprey formülü ile İngiltere 'den ithal olarak ilk defa Eczaneydi.Com Farkı ile sizlerle.

Grey Away, Saça renk veren pigmentlerdeki melanin salgılarını arttırarak beyazlaşmış, kırlaşmış saç tellerini doğal rengine dönüştürmeye yardımcı olur.
Colour Restoring Doğal saç rengini geri kazanmanın bitkisel yolu Fo-ti root bitkisinin kökü, walnut oil,
anti - again aktif bileşenleri sayesinde hücrelerin “hidrojen peroksiti” dengeleyerek ve saça renk veren pigmentlerdeki melanin salgılarını arttırarak beyazlaşmış, kırlaşmış saç tellerini doğal rengine dönüştürmeye yardımcı olur.

Grey Away

Beyaz saç problemi yaşayan kişilere yönelik bir üründür.
Grey Away kolay uygulama ve kullanım için iki çeşit olarak üretilmiş olup, hem Grey Away şampuan formunda hemde Grey Away Sprey formunda kullanıma sunulmuştur.

Grey away boya değildir, içerdiği özel formül sayesinde, saça rengini veren pigmentleri arttırır ve vücutta iriken hidropjen preroksit oranını en az seviyeye indirmeye yardımcı olur. Hemde sadece şampuan olarak Beyazlaşmış saçları kademeli olarak doğal görünümlü rengine kavuşturmaya yardımcı olur.

Özellikleri düzenli kullanımı saçlardaki beyazların tekrar belirmesini önler. Grey Away ile saçın doğal rengine kavuşması için ortalama iki-üç haftalık bir uygulama süresi gereklidir. Bu süre kişisel özelliklere (yaş, saçtaki pigment oranı, vb.) göre değişiklik gösterebilir. Her renk saçta, boyalı veya işlem görmüş saçlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Saçlarım Beyazladı Diye Üzülmeyin

Grey Away ile saç beyazlamasına kısa sürede bitkisel çözüm sunuyoruz.
Saç Boyası Değildir! Grey Away kısacası beyazlaşmış saçlarınıza boya yapmadan sadece Grey Away Şampuan ve Grey Away Sprey kullanarak eski saç renginize dönmesini sağlayan bitkisel içerikli saç bakım losyonudur.

Grey Away beyaz saçlara devrim niteliğinde bir etki ile beyaz saçlardan kurtulup eski saç renginizi yeniden kazanmanızı sağlayacaktır.
Grey Away'in kullanımı basit, hızlı ve problemsizdir.
Günlük kullanım ile doğal saç renginize kavuşmanız 4 gün içinde olacaktır.
Her gün Grey Away Şampuan ile yıkanmış saçlarınıza uygulayacağınız Grey Away Sprey sizin saç pigmentinin yeniden canlanmasını ve yavaş yavaş eski gücüne ulaşmasını sağlayacaktır.
Eski haline kavuştuğu zaman haftada sadece 1 veya 2 tekrar yapmanız yeterli olacaktır.

merakıma yenilip aldım..bu gün ilk defa kullandım..sadece şampuanını aldım 70 tl...bitinceye kadar kullanacam eğer bir değişiklik olmazsa firma kapanıncaya kadar konuyu güncellicem

tv den ve sipariş verdiğim yerden öğrendiğim kadarıyla saçlar doğal şekline döndükten sonra önce ayda bir sonra yılda bir kullanmak yeterliymiş
ama kk üyelerinin beyaz saç gibi bir sorunu yok sanırım bu yüzden sonucu paylaşmama gerek yok buraya yazıp konu kirliliği yapmamayayım bari

ya bende beyaz saç derdı cekıyorum. sag tarafımda cok fazla var. sacımıa rtık boyamak ıstemıyorum sertleşiyor kırılıyor dıye ama boyamazsam bu yasta(24) beyaz saclamı gezeyım. cok mu pahalı ıkı urun. kesın cozumse alınabılır aslında.

her ay vıcık vıcık saç boyamaktan ben de sıkıldım, onca kimyasal da bonusu oluyor tabii..
dediğim gibi şampuanı 70 tl ye aldım...söyledikleri gibiyse bir şey değil
bugün ikinci defa kullanıcam, eğer acelen yoksa beni bekle derim sana sonucu bildiririm

cok sevınırım sacım sonucu bıldırırsen. benım acelem yok bı kac ay daha durabılırım. sacımı boyamak ıstemıyorum artık. boyadan sac mahvoluyor. hem saglıgımız bozuluyor hemde saclarımız yıpranıyor. bu kesın cozumse fıyatını dusunmem. beyazlarım normal rengıne donsun yeter. bırde uzadıkca gene beyaz olmasın sakın. sanırım butun beyazlar kapandıktan sonra kullanım sıklıgını azaltarak devam etmek gerekıyor. haftada bır ya da 15 gunde bır bu sampuanı kullanmak lazım. ben spreyınıde alırım. senden sonucları beklıyorum.

Benimde bi tel beyazım var ya... bu işe yararsa bilgilendirin lütfen .. Moralim bozuluyoır çünki bu konuda

saçlarımda değişim görür görmez yazacam..

bu arada şampuan 150 ml lik şişede siyah mürekkep gibi bir şey...saça sürünce güzel köpürüyor, genelde 2-5 dk bekleyin deniyor ama ben önce sürüp banyodan çıkıncaya kadar saçımda bekletiyorum

Keşke forumlardan azcık aratıp öyle alsaydınız, saçları turunculaşandan, hiç farketmeyenine o kadar çok şikayet var ki...Bir de ben şahsen bu markanınkini alacagıma schwarzkopf'unkini almayı tercih ederim, deneyeceksem bile...Onun da aynı ürünü var ve internette birçok yerde 45 lira mı ne...

arama yaptım bir şey bulamadım..bu konuda bir kaç marka var, gray away olarak mı şikayet var? müsait olduğunda hangi konuda geçtiğini söylersen sevinirim canım..bir de ilk etapta sarı saç için olanlar turuncu siyah saç içinse gri oluyormuş kullanmaya devam ettikçe doğal saç rengine ulaşıldığı söylendi

hemen cevap verdiğin için çok tşk ederim canım..okudum üzüldüm tabii, yalnız moliva gray away hakkında şikayet var, benim aldığımın ismi sadece gray away, sanırım farklı markalar..yine de almış bulundum artık, şişe bitinceye kadar kullanıcam inşallah hayal kırıklığına uğramam..
işe yaramayan ürünlerin satış iznini bakanlık nasıl veriyor anlamıyorum

ınsallah ıse yarar canım o kadar para verıp almıssın, madem sıkayet edılmıs bencede satısına engel olmaları lazım.

ınsallah ıse yarar canım o kadar para verıp almıssın, madem sıkayet edılmıs bencede satısına engel olmaları lazım.

cine5 te yasemince' nin sponsoru gray away..her gün çıkıp ürün tanıtımı yapıyorlar ilk orda gördüm zaten...neyse bakalım yakında olumlu bir mesaj yazarım inşallah

ben de ciddi ciddi düşünüyorum. Beyazlarım gittikçe çoğalıyor. Senin durumunu takip edeceğim. Arada bilgilendirirsen sevinirim :))

merhaba arkadaşlar, ben de grey away almak istiyordum, önce buraya bakayım dedim kullanan biri yazmıştır muhakkak diye... kahve fincanı en son yazalı 2 hafta olmuş, değişiklik olmadı mı???

sonucu ben de sabırsızlıkla bekliyorum, şampuan işe yarıyor mu? saçımı boyatmak istemiyorum ama beyazlar da çoğalmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…