Teşekkürler. Kalbimde çok çarpıntı oluyordu çok sinirli bi insan haline geldim. Gözlerim pörtledi. Ama ben hiç bu hastalığa yormadım. Tanı koyulduktan sonra anladım. Yaklaşık bir aydır tayzomal kullanıyorum ve dideral . Şuan poliklinikler kapatıldığı için kontrole de gidemeyeceğim. Sizde mi graves hastası sınız?Çok geçmiş olsun. Nasıl fark ettiniz belirti var mıydı başka? Gözleriniz etkilendi mi bu durumdan? Ailenizde başka graves olan var mı? Gebelik açısından biraz riskli olabiliyor iyi bir endokrin ve kadın Doğum doktoru bulmanız şart
Teşekkürler. Kalbimde çok çarpıntı oluyordu çok sinirli bi insan haline geldim. Gözlerim pörtledi. Ama ben hiç bu hastalığa yormadım. Tanı koyulduktan sonra anladım. Yaklaşık bir aydır tayzomal kullanıyorum ve dideral . Şuan poliklinikler kapatıldığı için kontrole de gidemeyeceğim. Sizde mi graves hastası sınız?
Merhana bende graves hastasıyım şuan gözleriniz ne durumda benimde göz kapaklarda çekilme ve şişlik varTeşekkürler. Kalbimde çok çarpıntı oluyordu çok sinirli bi insan haline geldim. Gözlerim pörtledi. Ama ben hiç bu hastalığa yormadım. Tanı koyulduktan sonra anladım. Yaklaşık bir aydır tayzomal kullanıyorum ve dideral . Şuan poliklinikler kapatıldığı için kontrole de gidemeyeceğim. Sizde mi graves hastası sınız?
YaaaDoktor bana 1.5 sene gebelik yok dedi...
Merhaba degerlerim normal referans araligina ulasti ancak doktorum yine de 1.5 sene ilac kullanacaksın dedi, tekrar cikmasin diye..Yaaauzun bir zamanmış ama tsbi geç olsun güç olmadın, hayırıyla olsun. Sizin tsh ve t3 t4 değerleriniz neydi acaba
Canım bu gün doktorum tahlil sonuçlarımı yorumladı graves değilmişim, tiroid iltihabıymış hafif bi ilaç verdi bir ay sonra görmek istedi o zmna dek düzeleceğini öngörüyor.inşallahMerhaba degerlerim normal referans araligina ulasti ancak doktorum yine de 1.5 sene ilac kullanacaksın dedi, tekrar cikmasin diye..
Degerlerniz ne kadar sürede normale döndü acaba.Merhaba degerlerim normal referans araligina ulasti ancak doktorum yine de 1.5 sene ilac kullanacaksın dedi, tekrar cikmasin diye..