Gratiste hırsızlık yaptım

shfhdjdjd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
6
2
24
Yarım saat önce gratiste nefsime hakim olamayıp the balmdan kapatıcı çaldım cebime koydum. Personeller kameradan farkedip beni çektik kameradan izledik cebinizdeki şeyi ya ödeyin yada güvenliği araya katacağım dedi. Ödemeyi tercih ettim ama kredi kartından ödedim ismim görünüyor. Kameradada kayıtlar var. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam ölmek istiyorum her yerim titriyor. Bir şey olur mu lütfen yardımcı olun gratiste daha önce çalışan vs yerimde duramıyorum titremekten

Hırsızlık yapmıssınız Hafif normal bisey gibi izah etmeniz yok mu . Hic bir sorun olmaz kimse sacma sapan davalar ile ugrasmak istemez hele ki firma ama sizin adınıza uzuldum yazık ekmek degil ki bu ne sebeble yapıyorsunuz boyle seyleri anlayamıyorum paranızda varmış. Hasta iseniz tedavi olun. yazık size cok yazık.

Haklısınız

Bir hata yapmışsın insaAllah hatanın farkına varıp bir daha yapmazsın bir sorun olacağını zannetmiyorum ugrasmazlar birde parasını odemissin zaten bir daha böyle bir şey yapmayın lütfen onlar bu hatani görmemiş olsaydı bile Allah görüyor bunu unutmayın

1.Paran varken neden çaldığını anlamadım.
2. Sen çalar çalmaz kameradan hemen gören görevliyi de tebrik ediyorum. Çünkü kamera kayıtları mesai bittikten sonra seyredilip bir sey varsa tespit edilir.
3. Kullanıcı adına da bir anlam veremedim.

Son paramdı. Param bitti 2 liram kaldı işte parasız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…