- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Gratise falan gittiğimde bakacağım,teşekkürler canımDiadermine sprey nemlendirici var uzaktan fısfıs, hem yağlandırmıyor, hemde pamuk gibi oluyor. Onu kullanıyorum... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gratise falan gittiğimde bakacağım,teşekkürler canımDiadermine sprey nemlendirici var uzaktan fısfıs, hem yağlandırmıyor, hemde pamuk gibi oluyor. Onu kullanıyorum... :)
Benim cildimde karma,dediğiniz gibi denemeden anlaşılmıyor hiç bişey,önerdiğiniz markalara bakacağım teşekkürler canımneutrogena ve estee lauder bana iyi gelenler. her cilt farklıdır tabi deneyerek buluyorsunuz biraz da :) benim cildim yağlı ve sivilceye meyilli. o yüzden bütün ürünler iyi gelmiyor malesef
rica ederimBenim cildimde karma,dediğiniz gibi denemeden anlaşılmıyor hiç bişey,önerdiğiniz markalara bakacağım teşekkürler canım
25-30 arası tatlımEki Görüntüle 2108050 Arkadaşlar revox marka bu saç bakım yağının fiyatı,rosmann ,gratis ve watsonss da varmı?varsa fiyatı nedir?internette baktım farklı farklı fiyatlar çıkıyor.
gratiste falan varmı peki25-30 arası tatlım
Var tatlımgratiste falan varmı peki
Tamamdır.teşekkür.Var tatlım
Gratis, eve shop'ta satılıyor.
Inecto? Panten urunumu ?Eki Görüntüle 2108052 Eki Görüntüle 2108053 Eki Görüntüle 2108054 Eki Görüntüle 2108055 Ben bu saç ürünlerinden memnun kaldım canım,inecto ürünlerini gratiste bulabilirsin.
Kuru cilt yapım var ben kullandım ama çok hel kıvamda zararı dokunmadı nem bombası almıştım ama sevemedimEki Görüntüle 2108036 Eki Görüntüle 2108034 Eki Görüntüle 2108035 Garnier bu ürünlerini kullanan varmı kızlar?memnunmusunuz fiyatıda uygunmuş
İnectoyu gratisten aldım canım,pantene yi watsonstan aldımI
Inecto? Panten urunumu ?
Bende nem olanını düşünmüştüm sonra vaz geçtim.Kuru cilt yapım var ben kullandım ama çok hel kıvamda zararı dokunmadı nem bombası almıştım ama sevemedim
%50 İndirim çok iyi harikaaaBende yarınn gratise ucucammmm:) araştordmda %40 + %10 yani %50 indirim yapan gene gratis olmuşşşş
Önerceğiniz fondöten var mıı kuru ciltler için
%50 İndirim çok iyi harikaaa
Maybellinde %50 indirim var ürünlerindeRimellerde indrim vrmi romela.lcm maybelone bikere aldm 30 mus