Evet gratis te 9-14 şubatta indirim vaaarrrr duyurulurrArkadaşlar hepinize merhaba;buradan indirimleri takip edelim istedim.herkez denk geldiği indirimi paylaşıcak ve hangi mağzalarda indirim varmış öğrenicez.ben mesela bugün gratiste inecto marka şampuanı 6 90TL gibi uygun bir fiyata aldım.sizlerde paylaşabilirsiniz nerelerde hangi ürüne rastladıysanız indirimleri paylaşalım teşekkürler....
2 şubat 1 mart tarihleri arasında gratiste saç,vücut,kozmetik gibi ürünlerde indirimler var duyurulur arkadaşlar.ben bugün gratisten,pantene 3 dakikada mucize kremi 11 90 tl gibi bir fiyata aldım gayet uygun bi fiyat
Onarıcı olanını aldım canım,nem terapisi,dökülmelere karşı,bide güç ve parlaklık serisi var.Bende kullanıyorum onu, hangi türünü aldın
Doğal sentez güç ve parlaklık kullandım ben 5 tane :))Onarıcı olanını aldım canım,nem terapisi,dökülmelere karşı,bide güç ve parlaklık serisi var.
Nasıl peki memnunmusun?Doğal sentez güç ve parlaklık kullandım ben 5 tane :))
Nasıl peki memnunmusun?
Bende şampuanım bitince pantene kullanmayı düşünüyorum artık.bantene saçı güzelleştiriyor.Evet, harika...
Şampuanı da var bende.
Şuan hangisi var :)Bende şampuanım bitince pantene kullanmayı düşünüyorum artık.bantene saçı güzelleştiriyor.
Şuanda şampuan olarak inecto hindistan cevizli,saç kremi 3 dakikada onarıcı mucize krem,pantene onarıcı keratinli ve e vitaminli saç serumu,şampuanım bitince onuda pantene alıcam takım olsun diyeŞuan hangisi var :)
Inecto nün vücut yağı harika bilgin olsun :)Şuanda şampuan olarak inecto hindistan cevizli,saç kremi 3 dakikada onarıcı mucize krem,pantene onarıcı keratinli ve e vitaminli saç serumu,şampuanım bitince onuda pantene alıcam takım olsun diye
Dikkat etmemiştim,gidince bakarım gratise,teşekkürlerInecto nün vücut yağı harika bilgin olsun :)
Saçlarını yapısı nasıl benim saçım dalgalı bazen kabarıyor.doğal sentezmi alsam onarıcı şampuanınımı sence hangisini önerirsinDoğal sentez güç ve parlaklık kullandım ben 5 tane :))
Yağlanma ya meyilli mi pekiSaçlarını yapısı nasıl benim saçım dalgalı bazen kabarıyor.doğal sentezmi alsam onarıcı şampuanınımı sence hangisini önerirsin
Yağlı değil,kuruda değil orta halli yumuşak, boyasız,dalgalıYağlanma ya meyilli mi peki
Saçların kirik değilse doğal sentez kullanmanı oneririm. Onarim ve koruma isini zaten serumla tamamlıyoruz. Şampuanlar içeriği ne olursa olsun ancak arındırma işlemi saglar, koruma ve onarma işlemi kremlerin maskelerin ve serumlarin görevidir. Tsvsiye ederim :)Yağlı değil,kuruda değil orta halli yumuşak, boyasız,dalgalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?