Ben de cilt bakım ürünleri almayı planlıyorum. Su bazlı nemlendirici, tonik, temizleme ürünleri falan. Bazı ürünlerde kampanyalarda oluyor mesela...Evet kızlar yarım saattir internette buna bakıyorum sonra dedim neden konu açmıyorum benbenim almayı düşündüklerim
-the balm meet matte far paleti
-maybelinne kaş kalemi
-burts bees lipbalm
-manikür makası
-essence dudak kalemi
-herhangi bir allık
-ecotools fondöten fırçası
Siz neler almayı düşünüyorsunuz yazarsanız sevinirim birbirimize fikir oluuur
de diadermine deniz tuzlu peeling çok iyi su bazlı nemlendirici dediğine göre cildin yağlı garnier saf ve temiz 3ü1 arada da iyi ikisini de tavsiye ederimBen de cilt bakım ürünleri almayı planlıyorum. Su bazlı nemlendirici, tonik, temizleme ürünleri falan. Bazı ürünlerde kampanyalarda oluyor mesela...
Sanırım diadermine alacağım. Onun göz makyajı temizlemek için olanı da vardı. Çok memnun kalmıştım.de diadermine deniz tuzlu peeling çok iyi su bazlı nemlendirici dediğine göre cildin yağlı garnier saf ve temiz 3ü1 arada da iyi ikisini de tavsiye ederim
40 + %10 ne ya bari direk %50 yapsalarmışş.. en güzel indirim the balm sanırım bir de saç ürünlerinde birşeyler vardır umarımMarkasına gore degisiyor canım mesela the balm da %40 + %10 ken flormarda iki urun alana bir urun hediye seklindeydi.