gratis de kampanya

angeloflove

--Sevdiğiyle beraber--
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
3.624
499
198
Kocaeli
kızlar merhaba sımdı gordum paylasmak istedim.

gratis de 12 parça askılı mutfak seti 34,50 tl. paslanmaz çelikmiş. ykından gormedım cok bısı dıemıcem brosurden gordum. yarın gıdıp bakıcam. haber verem dedım.netten resmını bulamadım.

Bende bugün gördüm, alıp almamak arasında kararsız kaldım. Gerçekten çok güzel. Bende bıçak seti aldım, 12,50'ye, bi de plaj havlusu ve 3'lü banyo kesesi. Fiyatlar çok ucuz, eski for you yerine gratisler açıldı artık. For you'da da böyle güzel ve ucuz ürünler vardı. zemuszemus

ewet bıçak setini bende gördüm :):) ucu tırtıklı die almadım. ben kullanamıyorum onları ama güzeldi. güle güle kullan canım :)

yaaa akannehir tüh çok uygunmuş ama ıstanbul'a 2 hafta sonra gideceğim inşallah. Ne zamana kadar sürüyormuş canım kampanya?
Diğer parçalarının da resmini koyar mısın sana zahmet olmazsa.
Bir de bu gratis nerelerde var?

Anadolu Yakasında
Caddebostan
Çiftehavuzlar
Göztepe ıstasyon Caddesi
Maltepe Merkez Carrefoursa
Sancaktepe
Ümraniye M1 Meydan
Üsküdar
Çengelköy
Pendorya
Viaport
Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı

Avrupa Yakasında
Ortaköy
Metrocity
Profilo AVM
Gültepe
Nişantaşı
Harbiye
Kurtuluş
Şişli
Çağlayan
Fındıkzade
Sirkeci

paylasim icin tesekkur ederim cnm..

Bıçak seti de aynı dönem kampanyasına mı ait, yoksa hala devam ediyor mu kamopanya. bak ona bakmadım kaydirigubbakcemile3 Güzel bişeyse ona da bakayımm

kizlar bu gratis dediginiz gibi for you tarzinda bi yermis..Gittim bugun sisli subesine dediginiz urun vardi ama benim ihtiyacim yokmus...bi cogunu tek tek almisim,ihtiyaci olanlar icin guzel 34 tl idi mutfak seti..

ben almamıstım bole bısı arıodum set olsun dıodum set takıntım var sanırım gazetede görmüştüm aldım hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…