S sultancan Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 71 2 98 Amasya 12 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #1 Granulamatoz mastit olan varmı bu yaralar ne zman geçiyor çok canım sıkkın
H hasbib Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 14 1 36 36 12 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #2 sultancan .!.: Granulamatoz mastit olan varmı bu yaralar ne zman geçiyor çok canım sıkkın Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun nasıl oldunuz halen mastit varmı. Benimde sütümde pelteler geliyor. Göğüs ucum yara
sultancan .!.: Granulamatoz mastit olan varmı bu yaralar ne zman geçiyor çok canım sıkkın Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun nasıl oldunuz halen mastit varmı. Benimde sütümde pelteler geliyor. Göğüs ucum yara
E evhamlianne Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2021 4 0 6 34 25 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #3 Ben varım benimde 2 aydır geçmiyor kortizon kullanıyorsanız oda iyileşme sürecini etkilermiş gına geldi bana sizin nasıl oldu son durum ne
Ben varım benimde 2 aydır geçmiyor kortizon kullanıyorsanız oda iyileşme sürecini etkilermiş gına geldi bana sizin nasıl oldu son durum ne
3 32elifeylul Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ocak 2022 2 0 1 38 2 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #4 evhamlianne .!.: Ben varım benimde 2 aydır geçmiyor kortizon kullanıyorsanız oda iyileşme sürecini etkilermiş gına geldi bana sizin nasıl oldu son durum ne Genişletmek için tıkla... Merhaba bende granülamatöz mastit hastasıyım yaklaşık 1 yıl olacak kortizon kullanıyorum ve metotreksat iğnesi vuruyorum haftada 1 . Hala geçmedi bu hastalıkta sabır gerek ve stresten uzak durmak gerek.
evhamlianne .!.: Ben varım benimde 2 aydır geçmiyor kortizon kullanıyorsanız oda iyileşme sürecini etkilermiş gına geldi bana sizin nasıl oldu son durum ne Genişletmek için tıkla... Merhaba bende granülamatöz mastit hastasıyım yaklaşık 1 yıl olacak kortizon kullanıyorum ve metotreksat iğnesi vuruyorum haftada 1 . Hala geçmedi bu hastalıkta sabır gerek ve stresten uzak durmak gerek.