• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Granit tencere sorunum

Kelebek040225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
173
100
48
Arkadaşlar bwnim granit tencere soeunum var başlıkta da belirtildiği gibi. 2 senelik evliyim evlendiğimden beri ikinci tencere setini atıcam nerdeyse. İlki korkmazdı şu pembe olanlardan graniti soyuldu yemeklerde granitler yüzüyordu attık. İkinciye schaferın granit tencere setini aldık bu da altlardan kabarmaya başlamış. Napıyorum da bu granit tencereler bana dayanmıyo anlamadım. Çelik kaşık kullanmam hep tahta kaşık kullanırım. Granitler bulaşık makinesinde yıkanmaz diyorlar ben de yıkamadım elde yıkadım ama yorgun ya da hasta olduğumda makineye atıyodum bir iki kez makineye atmadan da bozulur mu bu granitler. Nerede yanlış yapıyorum fikir verin bana. Siz nasıl kullanıyorsunuz granit tencerelerinizi

sorun sizde degil markalarda o firmalara okadar parayi vereceginize bir iki tane döküm (pik) tencere alin rahat edin

Granit tencere uzun süreli kullanılmıyor malesef.
En iyisi döküm.

Arkadaşlar bwnim granit tencere soeunum var başlıkta da belirtildiği gibi. 2 senelik evliyim evlendiğimden beri ikinci tencere setini atıcam nerdeyse. İlki korkmazdı şu pembe olanlardan graniti soyuldu yemeklerde granitler yüzüyordu attık. İkinciye schaferın granit tencere setini aldık bu da altlardan kabarmaya başlamış. Napıyorum da bu granit tencereler bana dayanmıyo anlamadım. Çelik kaşık kullanmam hep tahta kaşık kullanırım. Granitler bulaşık makinesinde yıkanmaz diyorlar ben de yıkamadım elde yıkadım ama yorgun ya da hasta olduğumda makineye atıyodum bir iki kez makineye atmadan da bozulur mu bu granitler. Nerede yanlış yapıyorum fikir verin bana. Siz nasıl kullanıyorsunuz granit tencerelerinizi
çelik ten şaşma...

Hep makineye atıyorum, elde yıkamam. Markası Falez benimkinin.. 2 yılı geçti en ufak bozulma olmadı.

Kim söylediyse yanlış söylemiş size, elde yıkanmaz granitler. 6 senedir kullanıyorum hiç elde yıkamam, ilk günkü gibiler. Korkmazın pembelerinden benimki de.

Kim ne derse desin granit ve teflonlarin pahalisida ayni ucuzuda ben şoka gelmişti kumsal markası o granit setten almistim cok uyguna 1 yil olacak daha hicbisey olmadi eskiyince yeni alirim o pahali markalardan bi tane alacağıma uygun olandan 3 4 tane alirim degisik degisik kullanmış olurum hepsinin ortalama ömrü ayni nasilsa

Granit tencerenin iyisi yok mu yani döküm mü almak gerekir?
illaki vardir bizim aldiklarimiz ggranitle sadece sirlanmis gibi tencere kapagindan hafif cabuk ciziliyolar tahta kasikla sehriye cevirsen ona bile ciziliyolar yani ama pik ler daha saglikli ve dayanikli gormussunuzdur mutlaka biyerlerde elinize alinca bilegi kirilacak gibi olur insanin

Kim söylediyse yanlış söylemiş size, elde yıkanmaz granitler. 6 senedir kullanıyorum hiç elde yıkamam, ilk günkü gibiler. Korkmazın pembelerinden benimki de.
ben hic hic boyle bir sorun yasamadim yalniz demir dokumler gec sogudugu icin yemegi piser pismez tencereden aliyorum yumurta veya soguk izgara etleri bu tavalarda pisirmiyorum annem hep yapisir derdi bu demir dokumler gec isiniyo ama diger tencerelere gore daha fazla isiniyo

On yılı geçti evliyim..kötü olup attığım teflon granit seramik tencere sayısını hatırlamıyorum..ama çelik tencerelerim hala ilk günkü gibi.omlet vs için bir tane teflon tava yeterli onun dışında en güzeli çelik tencere..

6.5 yıldır falez kullanıyorum
Hele bir boyutunu her gün kullanıyorum..
Senede 200 kez yemek yapmışımdir o boyutuyla
Çok nadir makineye atarım.
Çok güzel çıktı.

Kızlar markaları kötülemek adına konusmak istemem ama granit normalde pahalı bir malzemedir. Belli bir paranın altında ise cok yüksek ihtimalle granit kaplaması cok incedir. Et yemekleri için dökümü kullanabilirsiniz elbette ama bütçe meselesi bir tencereye 400 500 lira vermek istemeyebilir insan.Çelik tencere alırsanız da sorarak alın 18/10 celik olsun. (profesyonel aşçıyım, Bi kere almak isteyenler, maddi durumu iyi olanlar profesyonel markalara kaymalı derim ben )

Benim celiklerim falez çok iyi çıktığı için granit takım da ondan aldım ama benimkini içi dışı granit. Bir sıkıntı yaşamıyorum. Tahta kaşık kullanıp elde sungerin sari kısmıyla yikadim. Memnunum ben.

Back