- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
Ablam yemek yarışmasında yaş sormuyoruz ki yada makyaj yarışmasında ve diğerlerinde.Neyse @Kazen açıklasın.Ben çok şaşırdım ,bilmiyordum..
Neyse yapacak bir şey yok2 yıl sonra katılırım bende ahaha
TamamBurada fark etmez diye düşünüyorum,ama sponsor olan firma olunca belki böyle bir şartı olabilir herhalde..
Araba çeklişi bile olsa mutlaka 18 yaşınıbitirmek gerekiyor..
Bekle o zaman,daha vaktin varmış..
Tamam2 yıl biter bitmez burdayım
Dediğiniz gibi sponsorla alakalıdır mantıklı.....
Neyse zaten kazanamazdımDaha detaylısını Kazen biliyordur,ben tahmini söyledim bunu..
Tamam2 yıl biter bitmez burdayım
Dediğiniz gibi sponsorla alakalıdır mantıklı.....
5ay isaretledim gitti .oda sırf şu bilkazan butonundaki bildirim gitsin diye .ben hiç araştırma yazmadan işaretledim.kimse işaretlediği cevabı yazmamış.cevap yazmak yasak mı ki?
hahh kendime güleyim o zman.cevabıyla verilen soruyu bir ben yanlış yaptım o zaman.garanti süresini uzatarak.tek yanlış cevaplayan olarak bence ödülü bana versinler zorlanmasınlar.zaten cevabıyla verılmıs
aynen ya ben pro kart istemıyorum mesela onun yarışmasının bildirimi kaldı öyle gıcık ediyo insanı bari dogru cevabı bulup yanlış cevap veriyimde bildirim çıksın ordan dogru cevap vermıyım ne olur ne olmaz çıkar falan başkasını hakkına girmıyim5ay isaretledim gitti .oda sırf şu bilkazan butonundaki bildirim gitsin diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?