Bence gitmeyin..Sonuçta bir çocuk konuşarak başlar bir dil öğrenmeye..Bu çok mantıklı bir yoldur başlarda..Ama daha sonra ne oalcak..bigün iş gereği vs önünüze karmakarışık zor bir metin glince ne olucak?Siz ingilizceyi ne amaçla öğreniyorsunuz bilemiyorum ama bence bu kişi sadece yabancı bir ülkeye giderseniz ilk günü zorlanmadan geçirebilmek adına eğitim veriyor..Bu eğitimi alabilmek için o paranın üstüne biraz daha katar amerikaya ingilteyere vs gider orda 3 ay kalırım..döndüğümde gramer ve konuşmam da ziyadesiyle ilerlemiş olur..İngilizcenizin düzeyi eğer başlangıç ise kesinlikle yabancı hoca da olsa grammerinde öğretildiği bir kursu tercih edin..Konuşma kadar görmek yazmak okumak bunlar da çok önemli..egzersizler önemli testler boşluk doldurmalar ve "kitap okumalar" bolca okuyup dinlemek gerek aşinalık için..özet olaraklmaz: bence gitmeyin..:)
Yaşadığın yer Konya olmasaydı, tam sana göre bir yer var İstanbul Tuzla'da. Burada ikamet eden bir akraban var ise, bir kaç aylığına buraya gelip, bu işi kapıp, sanayisi gelişmekte olan büyük şehir Konya'ya geri dönüp, çok güzel iş imkanları yaratabilirsin kendine. Hem bir kaç ay gelmekte ne var ki, millet bu iş için Londra'ya gidiyor. Biz Londrayı İstanbul Tuzla'ya getirdik. İşin en güzel yanıda hafıza teknikleri sayesinde hem kolay öğrenip, hemde hiç unutmuyorsun. Ömür boyu kalıcılık sağlıyorsun kendine.
Callan Method sistemiyle ilerleyen easygoedu (sitede yeni olduğum için link vermemi engelliyor, arama motorundan easygoedu yazarak linke ulaşabilirsin) bir fırsat daha yarattı Tuzla Şubesi ile. Ücretsiz demo dersi alıp, farkı ve seviyenizi ölçüyorsunuz. Çok yaygın bir sistem olup, ingilizceyi öğrenmenin en kolay ve hızlı yolunu iş yerindeki rakiplerinize fark yaratarak easygo ile sağlıyorsunuz.
gramersiz öğrenilir ama yaş küçükse kolay büyükse zor olur
ben ingilterede direk konuşarak öğrendim kimse bana bak bu böyle demedi ama 3 yaşındaydm
bu sadece günlük konuşmayı sağlar ama, iş için istiyosan sana yaramaz malesef canım
ya bide haftada 6 saatse 6 ay icin bnce bu ücret fazla. benim bi öğrencim var annesi rica etti durumum yok ama cocugumun gelişmesini istiyorum diye 2 saati 35 lira alıyorum. istanbulda olsan keşke. internet üzerinden ders verenler oluyo onları araştır istersen
ben de pek tercih etmemekle beraber bi süre yaptım bunu ve fiyat daha da ekonomik oluyo öyle olunca
net üzerinden msnden konuşarak anltnlar falan yine neyse de, tabi normalin yerini tutmaz. videoyla falan imkansız zaten canım. 50de fazla evet ya haftada 1 ders deilki bu sonucta. ama 2700 gercekten gereksiz bi rakam
Ben bir kusa gitmiştim baya öğrendim hem gramer hem konuşma vardı.bence böyle bir kusa git aynı andada tv seyret kitap oku çok çalışmalısın bi de.Ben çok az bilerek gittim çok iyi şekilde geliştirdim.Kısaca hem gramer hem konuşma şart.
bir dili herkes konuşur ama bilemez..dili ne için öğrenmek istediğinize bağlı gideceğiniz kurs...sadece konuşup yazayım diyorsanız gittiğiniz kurs mantıklı ama yine de yarım kalır ve dili öğrenmiş olmazsınız..sadece günlük hayatta konuşmayı öğrenirsiniz...rahat bir şekilde TV izlersiniz...ama kitap okuyabilirmisiniz bilemem....
yabancı bir dili öğrenirken, başlangıçta dil bilgisi yüklemeden konuşmayı öğretmeli ama belli bir seviyeden sonra (başlangıç seviyesi) dilbilgisi şart....dilbilgisi bilmeden bir dili biliyorum diyemezsiniz...ve bence sadece yabancı hocaların olduğu kurslar verimli, değil bir çok şey havada kalır...İngilizceyi öğrenmek "I go, we go, they go" diyebilmek değildir...
ikisini de veren kurslar var ben yıllar önce öyle bir kursta çalıştım...Türk hocalarla dilbilgisi, yabancı hocalarla kobnuşma...böyle bişey araştırın bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?