• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grafiker iş arıyor.

buttercup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
351
10
118
İstanbul
Merhaba herkese. Çocukluğumda bulaştığım bu meslekte 10 yıla yakın tecrübem bulunmakta.
Bir reklam ajansına bağlı olarak çalışmaktayım fakat hepimizin bildiği ve tattığı gibi krizden bende nasibimi almış durumdayım. Çok çok düşük bir gelirim olduğu için evden tasarım yapmaya devam ediyorum. Daha doğrusu bu tarz işler arıyorum. Eğer grafik tasarım yaptırmanız veya bir grafikere ihtiyacı olan tanıdığınız olur ise düşündüm ki belki bana yardımcı olmak istersiniz.

İsteyenlere cv + örnek çalışmalar gönderebilirm.

Teşekkürler. (:

Malesef artık çok düşük gelirle çalışabildiğim bir işim de kalmadı bugün...:çok üzgünüm:
Tam zamanlı çalışacağım bir yer de arıyorum evden de olabilir.
İhtiyacı olan bir tanıdığınız olur ise bana yardımcı olur musunuz? :uhm:

valla cnm bende lise grafik tasarım üniv.fotografcılık mezunuyum cıldırcam artık iş bulamıorum kafayı yicem ya

canım nolcak bizim bu piyasanın hali bilmiyorum heryer kötü ama reklam sektörü bitmiş durumda bende izmirde yaşıyorum bende krizden etkilenen bi firma sayesinde işsiz aldım haziran ayından beri :(( iş ilanı çok ama krizi fırsat bilen yerler çok cüzzi rakamlar teklif ediyo kaldım öyle artık iş bulabiliceğimide sanmıyorum bu şartlarda allah hepmize yardım etsin sen yine bana göre daha şanslısın istanbulda daha çok iş imkanın var izmir bitmiş durumda şansın bol olsun

yok ya istanbuldayım cnm ama kolay olmuyo öyle adamın olucak toorpil olucak internetten nekadar bulunuyo ki 21 yasındayım yetiştirilmek üzere iş arıyorum tamamen profesyonel değilim grafik konusunda artık o kadar bunaldım ki sen kaç yasındasın cnm

ben 26 yaşındayım canım 7 senedir yapıyırum bu işi ben staj yaparken düşün bundan 10 yıl önce grafikerler 1 milyara yakın maaş alırdı şimdi hiç kıymeti kalmadı heryer grafikler e zaten piyasada kötü iyice fırsat bildi patronlar beleşe çalıştırmak istiyolar

- LÜTFEN OKUYUN -

MERHABA ARKADAŞLAR BU BAŞLIĞI AÇTIĞIMDA ÇALIŞTIĞIM BıR AJANS VARDI LAKıN SAĞOLSUN MU DıYıM BETER OLSUN MU DıYıM BıLMıYORUM AMA ÇOK FENA HALDE ÜÇ KURUŞ PARA VERMEME ADINA FECı HALDE DOLANDIRLDIM BıR KEZ DAHA. AYLARDIR PARAMI ALABıLMEK ADINA BEKLıYORUM HEP GEÇıŞTıRMECE OYALAMACALAR VE EN SONUNDA HAKARETLERE DÖNDÜ MAĞDUR OLMAMA RAĞMEN BANA HAKSIZLIK YAPMIŞIM GıBı DAVRANAN BıR ıŞ VEREN OLUŞTU KARŞIMDA SONUÇ HALA ALAMADIM HAKKIMI VE YASAL ıŞLEMLERE BAŞLAMAK ÜZEREYıM.

FAKAT SıZLERDEN BıR RıCAM VAR ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLı BENıM ıÇıN GERÇEKTEN VE ÇOK UTANIYORUM HAYATIMDA ıLK DEFA MADDı MANEVı BU KADAR GÜÇSÜZÜM LÜTFEN KREDı KARTI BORCUMU ÖDEMEME YARDIMCI OLAMAK ıÇıN GRAFıK TASARIM ıŞLERı YAPABıLMEM ıÇıN NOLUR BANA YARDIMCI OLUR ETRAFINIZDA BıRıLERı MUHAKAK VARDIR. ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM ÇOK UTANIYORUM... EMEK VERMEKLE ıYı OLMAKLA KAZANILAMADIĞI ıÇıN BU DÜNYADA BEN KENDıMDEN UTANIYORUM...

TEŞEKKÜRLER OKUYAN HERKESE. :a015:

çok güzel bir portföy ve cvim bulunmakta 10 yıldır bu işin içindeyim senelerce eğitimini aldım lütfen arkadaşlar etrafınızda tasarım yaptıracak birileri varsa nolursunuz bana yardımcı olun. ************* adresinden yada burdan özel mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz. isteyene hemen cv ve örnek çalışmalarımı yollayabilirm. çok çok sağolun bana zaman ayırdığınız için... :a015:

Son düzenleme:
Profesyonel makinam da var fotoğraf konusunda da tasarımda olduğu kadar başarılıyım bir önceki mesajımda unutmuşum...

Back