nefesim eski KK üyesi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 3.202 14 683 37 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nefesim #1 arkadaşlar grafik tasarım eğitimi almak istiyorum..istanbul avrupa yakasında önerebilceğiniz bir kurs var mı?? yardımcı olursanız sevinirim.. Son düzenleme: 6 Ağustos 2009
arkadaşlar grafik tasarım eğitimi almak istiyorum..istanbul avrupa yakasında önerebilceğiniz bir kurs var mı?? yardımcı olursanız sevinirim..
evrim2008 Sabırlıyım,bekliyorum:) Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 572 0 116 Kocaeli 2 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nefesim #2 nefesim .!.: arkadaşlar grafik tasarım eğitimi almak istiyorum..istanbul avrupa yakasında önerebilceğiniz bir kurs var mı?? yardımcı olursanız sevinirim.. Genişletmek için tıkla... İsmek var hemde ücretsiz sitesini incele derim ve paralı kurslar var aşağı yukarı aynı eğitim veriliyor...
nefesim .!.: arkadaşlar grafik tasarım eğitimi almak istiyorum..istanbul avrupa yakasında önerebilceğiniz bir kurs var mı?? yardımcı olursanız sevinirim.. Genişletmek için tıkla... İsmek var hemde ücretsiz sitesini incele derim ve paralı kurslar var aşağı yukarı aynı eğitim veriliyor...
B berfinbilgen Guru Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2007 3.156 24 318 İstanbul 2 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nefesim #3 bende bu sene kayıt olucam bekliyorum, geçen sene kaçırdım ama busene kesın dusunuyorum takıpteyım eylulde kayıtlar alınacakmıs
bende bu sene kayıt olucam bekliyorum, geçen sene kaçırdım ama busene kesın dusunuyorum takıpteyım eylulde kayıtlar alınacakmıs
nefesim eski KK üyesi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 3.202 14 683 37 15 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nefesim #4 ben ismek kursuna yazıldım ama 3. grup oldu anca..onun içinde şubatta arıcaklarmış