Grade 5 tanısı lütfen görün 🥹

gozde353535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
3
0
1
32
Lütfen görün! Çok çaresiz napacağımı bilemez bi halde üzüntü içindeyim
Bebeğim 2 aylık ilaçlı film çekildikten sonra Grade 5 tanısı konuldu her iki böbrek içinde
Daha önce hiç duyduğum bildiğim bi şey değil
Ne olur bu süreçten geçen var ise yada bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi Allah rızası için çok endişeliyim

Endişeni anlıyorum oğluma doğumda hidronefroz denmişti doğumdan sonra usg çekildi bu süreç 1 yaşına kadar devam etti değerlerde azalma var diye bir daha gitmedik nefroloji doktoru idrar yolu enfeksiyonu geçirmemesine yada geçirmesi durumunda ilac kullanmamızı söyledi.

Bı böbrek genişlemesi genelde idrar yollarındaki bir aorundan kaynaklanırmış oğlumu 2 aylıkken sünnet ettirdik deri fazlalıgından dolayı 2 defa enfeksiyon geçirdi ve bir yatış sürecimiz oldu. Dikkat etmeniz gereken şey enfeksiyon olmaması ve mutlaka bir nefroloji doktoru ile görüşmeniz kendiliğinden geçer inşallah canınızı sıkmayın

Rabbim tez vakitte şifa versin

Benim oğlum da doğduğunda grade 4'tü. Öncelikle sakin olun -bana böyle dendiğinde sinir olurdum, kimsenin beni anlamadığını düşünürdüm ama siz yapmayın- şuan 7 yaşında grade 2 seviyesinde, yılda 1 kontrole gidiyoruz. O kadar korkuttular ki başta 2 yaşına kadar ağlaya ağlaya büyüttüm. Sünnetini daha geçen yıl yaptırdık çünkü kesin ameliyat olacak iki defa narkoz almasın diyordu doktorlar. Şimdi ameliyatlık bir durum yok her şey yolunda diyorlar. Bebekken değer yüksek çıkıyor düşer daha merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…