- Konu Sahibi cileklipizza
-
merhaba ben de bebeğime bu arabadan almak istiyorum özelden konuşabilirmiyiz
bu siteyi takip ediyordum ama dün sizin bu ilanınızı görünce üye oldum.özelden msj atmak içinde sanırım belirli bir msj sayısına ulaşmak gerekiyormuş.bilmiyordumbu arabayı bebeğime almayı çok istiyorum 500 yada 550 tl ye inebilirmisiniz.indirim yaparsanız çok sevinecem.
Ben size mail adresimi göndrrdim mesajla ama elinize ulasmadi sanirim. Ozelden mesaj atamazsiniz ama alabilirsiniz. Ozel mesaj kutunuzu kontrol edin lutfen.. gelmediyse tekrar mesaj atiyim..
Valla bir araba kaldı büyüklerden , onu da koyuyorum. Alan olursa şimdiden hayırlı olsun.
Anakucagını oto koltugu olarak kullanabileceğiniz gibi tekerleklerin üstüne de koyabilirsiniz. Bebekken anakucagı 6 aydan sonra arabanın ustunu takıp kullanmıştık biz. Tabii anakucagı 1 yasakadar otokoltugu olarak kullanılmaya devam ediyor. Ortopedik ve konforlu.. Sadece tutma yernş değiştirerek zahmetsizce bebegin size veya dışa bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Sorusu olan olursa cevaplarım, ben internettekş fıtolarını koyuyorum ama ilgilenenlere özel çekip mail atarım kendi arabamızın fotograflarını. Burdan herkese yolladıgım tum urunler gibi çok temiz ve eksiksiz. Yagmurluguna hatta kullanım klavuzuna kadar sakladım.
İbternette sıfırlarını sadece araba fiyatı 1100, set fiyatı 1300 gibi gordum. Ben hepsini set olarak 650 den vereceğim.
Bu arada gracoturkey.com dan videosununda izleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 765874
Eki Görüntüle 765875
Eki Görüntüle 765876
Merhaba bebek arabasina talibim ozelden konusabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?