- Konu Sahibi cileklipizza
-
Valla cok inmeyi dusunmuyorum acikcasi ama isterseniz ozelden mesaj atin konusalim. Bu arada gunceldir arkadaslar..
Keşke netteki resimler yerine kendi arabanızın resmini koysaydınız..
Keşke netteki resimler yerine kendi arabanızın resmini koysaydınız..
yine albümlerden bulduklarımı ekliyim, araba bunun aynısı zaten hiç yıpranmadı sadece alışveriş merkezlerinde kullanıldı maalesef :)Eki Görüntüle 768580 Eki Görüntüle 768581
soldaki anakucagı takılmış hali sağdaki de normal hali ama böyle pembe değil koyu kırmızı yukarıdaki resimlerdeki gibi flaştan bu şekilde çıkmış...
İyi ki sadece alışverişte kullanmışsınız neden maalesef diyorsunuz :) akşam eşime sorayım mutlaka geri dönüş yaparım..
:)) gönül parklarda bahçelerde deniz kenarlarında gezmek istiyordu ama şehir hayatı malum çocugumz bu sistem yaşıyoruz zaten.. O yuzden maalesef dedim:)
O konuda haklısınız maalesef biz de alışveriş merkezlerinde kullanmak için alıcaz bebek arabasınıbu arada eşime sordum, ikinci ele sıcak bakmadı..yoksa ben ciddi ciddi düşünmüştüm. Umarım en yakın zamanda satarsınız :)
cnm 400 tl ye hemen alıcıyım kargo da benden olur mu? daha fazlazını malesef veremiyorum
Merhabalar,
Eşimle akşam konuşup size geri döneceğim mutlaka tabii hala satılmamışsa :) şimdiden kolay gelsin
Konuştum pek taraftar olmadı 2. el e bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?