Bebek İkinci El Graco Symbio Travel Sistem set

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
Valla bir araba kaldı büyüklerden , onu da koyuyorum. Alan olursa şimdiden hayırlı olsun.
Anakucagını oto koltugu olarak kullanabileceğiniz gibi tekerleklerin üstüne de koyabilirsiniz. Bebekken anakucagı 6 aydan sonra arabanın ustunu takıp kullanmıştık biz. Tabii anakucagı 1 yasakadar otokoltugu olarak kullanılmaya devam ediyor. Ortopedik ve konforlu.. Sadece tutma yernş değiştirerek zahmetsizce bebegin size veya dışa bakmasını sağlayabiliyorsunuz. Sorusu olan olursa cevaplarım, ben internettekş fıtolarını koyuyorum ama ilgilenenlere özel çekip mail atarım kendi arabamızın fotograflarını. Burdan herkese yolladıgım tum urunler gibi çok temiz ve eksiksiz. Yagmurluguna hatta kullanım klavuzuna kadar sakladım.
İbternette sıfırlarını sadece araba fiyatı 1100, set fiyatı 1300 gibi gordum. Ben hepsini set olarak 650 den vereceğim.
Bu arada gracoturkey.com dan videosununda izleyebilirsiniz.

Keşke netteki resimler yerine kendi arabanızın resmini koysaydınız..

Zatenn normalde hem oyle yapıyorum. Ancak araba ve oto koltugu sarılı bir biçimde depoda duruyor. Eğer ciddi bir alıcı olursa tabiiki birçok resmini çekip gondereceğim. Haklı olarak kimse gormediği bir urunu almak istemez.

Son düzenleme:
Keşke netteki resimler yerine kendi arabanızın resmini koysaydınız..

yine albümlerden bulduklarımı ekliyim, araba bunun aynısı zaten hiç yıpranmadı sadece alışveriş merkezlerinde kullanıldı maalesef :)
soldaki anakucagı takılmış hali sağdaki de normal hali ama böyle pembe değil koyu kırmızı yukarıdaki resimlerdeki gibi flaştan bu şekilde çıkmış...

Son düzenleme:

İyi ki sadece alışverişte kullanmışsınız neden maalesef diyorsunuz :) akşam eşime sorayım mutlaka geri dönüş yaparım..

İyi ki sadece alışverişte kullanmışsınız neden maalesef diyorsunuz :) akşam eşime sorayım mutlaka geri dönüş yaparım..

:)) gönül parklarda bahçelerde deniz kenarlarında gezmek istiyordu ama şehir hayatı malum çocugumz bu sistem yaşıyoruz zaten.. O yuzden maalesef dedim:)

:)) gönül parklarda bahçelerde deniz kenarlarında gezmek istiyordu ama şehir hayatı malum çocugumz bu sistem yaşıyoruz zaten.. O yuzden maalesef dedim:)

O konuda haklısınız maalesef biz de alışveriş merkezlerinde kullanmak için alıcaz bebek arabasını bu arada eşime sordum, ikinci ele sıcak bakmadı..yoksa ben ciddi ciddi düşünmüştüm. Umarım en yakın zamanda satarsınız :)

Teeşkkürler umarım... Gönlünüze göresini bulursunuz inş siz de. En keyifli hazırlıklar kolay gelsin :)

cnm 400 tl ye hemen alıcıyım kargo da benden olur mu? daha fazlazını malesef veremiyorum

Merhaba , yardımcı olmak isterim elbette malum meblağ yüksek ama sizin soylediğiniz rakama inemem. Fakat isterseniz taksit yapabiliriz.. Yani ben burdan çok alış veriş yaptım arkadaşlara güveniyorum. Sizin için de soylıyım diğer arkadaslar için de almak isteyen olursa 2 ya da 3 taksitle bana aydan aya da yollayabilir.

cnm bende burdan çok satış yaptım aldımda ama işte bütçe... pusetine ihtiyacım yok ama sen set olarak satıyosun sanırım

Haklisiniz gonul evladina hep en iyisini istiyor ama imkanlar dahilinde hareket ediyiruz. Hep oyle... tek tek anlami kalmiyor set olarak guzel oyle kullandim oyle de verecegim. Siz de aradiginiz gibi birsey bulursunuz umarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…