Bebek İkinci El Graco Symbio Biscuit bebek arabası satılık!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi fef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fef

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
57
2
18
İzmir
Baston puset kullandığımız için çok az kullandığımız bebek arabamızı satmaya karar verdik.Araba az kullanıldığı için herangi bir sorunu bulunmamaktadır. Sadece tutma kısmındaki süngerinde çizik var.Özellikleri bakımından her daim memnun kalabileceğiniz bu arabanın ayrıntılarını nette araştırabilirsiniz.Aldığımız fiyatın yarısına satmaya karar verdiğimiz arabamızın fiyatı 550 tl dir. İlgilenen arkadaşlara fotoğraf detaylarını gönderebilirim.

Eklentiler

• $bebek arabasý.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 794
Arkadaşlar malum ihtiyaçlar var ve para lazım bu nedenle arabanın fiyatını 450 ye düşürdükkk...
Ciddi alıcılar var ise özellikle İzmir'den fiyat konusunda daha da yardımcı olabilirim...
Graco Symbio ile İlgilenenlere Duyurulur!!

ilanınız güncel mi acaba? gerçi ben katlanınca ölçüleri küçük olabilen bir bebek arabası arıyorum,sizinkini internette inceleemedim ama birazdan bakıcam,katlanıncaa küçük olacak gibi.rica etsem katlanmış en boy yükseklik ölçülerini verebilir misininiz?

Merhaba,

Symbio 2 parçaya ayrılabilen bi arabadır. İki elle koltuk kısmı çıkarıp, tekerlek kısmında tek elle katlanır. Hatta istenirse tekerlekleri bile çıkarılabir.Bu nedenle bizim bagajımıza rahtlıkla sığıyordu.Ama tabiki bir baston puset gibide az yer kaplamaz. Ama asla da baston puset sürüşünü bu arabada göremezsiniz.Sürüş açısından konfor istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.Her türlü engebede,kaldırımda bebeğiniz hiç rahatsız olmaz ve sizde hiç zorlanmazsınız. Özellikle tek hamlede çift yönlü kullanımı sayesinde ben çok rahat etmiştim.Dilerseniz oto koltuğu aparatınıda yollarım, koltuğunu çıkarıp, oto koltuğu ile de arabayı kullanabilirsiniz.

Malesef İnanın çok temiz ve az kullanılmış bi araba, eğer İzmir de oturuyorsanız gelip istediğiniz zaman görebilirsiniz. Ciddi olarak düşünürseniz en son 400 tl ya bırakabilirim.

Bu arabanin ana kucagi varmi tekmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ana kucağı yok.Yani şöyle bende eski bir ana kucağı vardı onunla kullandım.Eski model olduğu içinde satışa çıkarmadım açıkçası.Fakat dilerseniz ana kucağı aparatı var.O aparat ile travel sistem olarak arabayı kullanabilirsiniz

Saol cnm ama izmirde oturuyormussun bn istanbulda kargo cok yuksek tutar size iyi satislar

PeriMasalı4591 özelden mesaj hakkım olmadığı iin cevap yazamıyorum. Evet Ana kucağının Graco marka olması gerekiyor. Ama eğer ana kucağı olmadan düşünürsen fiyatta indirim yaparım yada ihtiyacın olan başka bir şeyler varsa onları yanında hediye edebilirim. Bilgin olsun, iyi günler.

Cnm yeni gordum msj bnm bi kac sorum var ne kadar kullandiniz

Birde dik oturma pozisyonu varmi bu bi cok arabada yok yada travel siatemlerde yok tam bilmiyorum arastirma icindeyim sizinki nasil bana detayli bi sekilde mail atabilirmisiniZ rica etsem

istersen özelden bana mail adresini yolla ben sorularını oradan cevaplandırayım.ok.

oykuozgunehir özelden mesaj hakkım olmadığı için cevap yazamıyorum. eğer bana mail adresini yollarsan oradan konuşabiliriz. Teşekkürler, iyi günler..

Bayanlaaarrrr. Graco marka ana kucağımızı da satmaya karar verdik. Ana kucağı ile bebek arabasını travel sistem olarak kullanabilirsiniz ayrıca otomobilinizde oto koltuğu olarak da kullanabilirsiniz. Graco Symbio bebek arabamız ve anakucağımızın toplam fiyatı 500 tl dir. İzmir ve Manisa illerine elden teslim yapabilirim. İlgilenenlere duyurulur...
Bu arada özel mesaj hakkım olmadığı için mail adreslerinizi bana yollarsanız oradan iletişim kurabiliriz.

Eklentiler

• $20140525_161513.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 101
  • $20140525_161523.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…