- 23 Ağustos 2015
- 86
- 147
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman fiyat yüksek gelir bana. Teşekkür ederim.. .Travel sistem su sekilde resimdeki gibi.yagmurlugu da mevcut.hic kullanilmamis. Urunun sufir degeri 1500 tl. Bu urun de gerçekten sıfıra yakin.sadece bir iki defa avm gormustur.sokaga hic cikmadi.oglum kucuklugunden beri hic bir bebek arabasinda durmadığı icin kullanmadik.hep kucagimizda gezdi. Gercekten görüldüğü gibi cok şık bir urun ve kullanimi cok rahat.bebek icin cok konforlu.bu sekilde dusunurseniz 800 tl olur. D Daisymom
Kesinlikle cok guzel bir urun.tesekkur ederim yorumunuz icin:)Bende Graco Travel Sıstem kullanıyorum cok kullanıslı oglum 8 aylık hala anakucagı takılı olarak kullanıyor uyudugu zman hıc rahatsız etmeden arabamıza alabılıyoruz
Biz de esimle cok begenerek aldik. Cok arastirdik o zaman. Hatta park yatagimizda Graco.cok severek kullandik.Rıca ederım :) ben Ultıma Plus modelını kullanıyorum ama alırken butcem elverseydı bu modelı alırdım zaten Graconun butun arabaları cok saglam duzenlı kullanırsa 2-3 cocuk buyutur