Bebek İkinci El Graco Bebek Arabası Satılık Çok Az Kullanılmış

mylovely

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
86
147
37
Merhaba arkadaşlar. Neredeyse hiç kullanmadığımız Graco Symbio bebek arabamızı 700 TL ye satıyorum.
çift taraflı kullanılabiliyor. Konforlu ve çok şık bir bebek arabası.ilgilenen arkadaşlarla kargo vb. detayları konuşabiliriz.

Eklentiler

• SAM_2030.JPG
    SAM_2030.JPG
    57,3 KB · Görüntüleme: 523
Arkadaslar fiyati 600 tl olarak guncelliyorum

Eklentiler

• SAM_2049.jpg
    SAM_2049.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 729
Merhaba, araba travel sistem olanlardan mı? Yani oto koltuğu da var mı? Bir de hangi şehirdesiniz?

Travel sistem su sekilde resimdeki gibi.yagmurlugu da mevcut.hic kullanilmamis. Urunun sufir degeri 1500 tl. Bu urun de gerçekten sıfıra yakin.sadece bir iki defa avm gormustur.sokaga hic cikmadi.oglum kucuklugunden beri hic bir bebek arabasinda durmadığı icin kullanmadik.hep kucagimizda gezdi. Gercekten görüldüğü gibi cok şık bir urun ve kullanimi cok rahat.bebek icin cok konforlu.bu sekilde dusunurseniz 800 tl olur. D Daisymom

Eklentiler

• SAM_2033.jpg
    SAM_2033.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 491
  • SAM_2030.jpg
    SAM_2030.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 473
Travel sistem su sekilde resimdeki gibi.yagmurlugu da mevcut.hic kullanilmamis. Urunun sufir degeri 1500 tl. Bu urun de gerçekten sıfıra yakin.sadece bir iki defa avm gormustur.sokaga hic cikmadi.oglum kucuklugunden beri hic bir bebek arabasinda durmadığı icin kullanmadik.hep kucagimizda gezdi. Gercekten görüldüğü gibi cok şık bir urun ve kullanimi cok rahat.bebek icin cok konforlu.bu sekilde dusunurseniz 800 tl olur. D Daisymom
O zaman fiyat yüksek gelir bana. Teşekkür ederim.. .

Bende Graco Travel Sıstem kullanıyorum cok kullanıslı oglum 8 aylık hala anakucagı takılı olarak kullanıyor uyudugu zman hıc rahatsız etmeden arabamıza alabılıyoruz

Rıca ederım :) ben Ultıma Plus modelını kullanıyorum ama alırken butcem elverseydı bu modelı alırdım zaten Graconun butun arabaları cok saglam duzenlı kullanırsa 2-3 cocuk buyutur

Urun orjinal kutusunda ve yagmurlugu da mevcuttur. Bebek arabasi ve oto koltugu travel sistem birliktedir.

X