• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gözyaşı kanalı tıkanıklığı 💦

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mecazennn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
5
2
6
36
Merhaba oğlum 1 yaşında fakat hala göz yaşı yok 🙁 aynı zamanda çapaklanma da yok ..aslında pek ağlayan bir bebek değil . Sadece bir kez hastalanıp kan alındığında sızıntı şeklinde çok az bir göz yaşı gördük . 1 yaşına kadar açılabileceği yazıyor heryerde bekledik bunca zaman . Bulunduğumuz konumda bu konu ile ilgili Dr bulamadık .. Artık ne gerekiyorsa yapacağız tabi . Sondalama yazıyor ama genel anestezi bebek için sakıncalı değil mi 😣? Kendiliğinden açılma süresi sadece 1 yıl mıdır?

Masajsiz kendi haline birakmayla olmaz. Sık sık masaj yapmanız lazım. Göz doktoruna gitmelisiniz size anlatir nasıl masaj yapacağınızı. Ayrica kanal tıkanıklığı başka sey goz yaşı üretmemek farkli sey. Once durumu netleyin.

Oğlumda vardı 1 yaşında geçti ama biz çok masaj yaptık
Merhaba benim oğlumun da göz yaşı tıkanıklığı var iki doktora gittik ikisi de masajın uygulanmasini farklı gösterdi siz nasıl yaptınız tarif eder misiniz teşekkürler şimdiden

Merhaba benim oğlumun da göz yaşı tıkanıklığı var iki doktora gittik ikisi de masajın uygulanmasini farklı gösterdi siz nasıl yaptınız tarif eder misiniz teşekkürler şimdiden
Valla nasıl tarif edecegim bilemedim ki burun köküne bastırıp sıkıştırdık küçükmparmagımızla göz pınarına bastırdık ama çok narin degil biraz hissedilir şekilde yaptık bize 1 yaşına kadar geçer dedi 4. Ayda geçti çok az sulanma oluyordu. Sonra oda geçti aynı ağlıyor gibi göz yaşı geliyordu onceden

Back