Çocuk Hastalıkları gözyaşı damarı tıkanıklığı.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Julep79

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
41
1
286
İstanbul
merhaba hanımlar bebeğimin gözlerinde çapaklanma oluyordu.ilk önce normal bir çapaklanma olduğunu düşünerek yanlızca çayla sildim ve geçmesini bekledim.baktık ki geçmiyor bir göz doktoruna götürdük eşimle.doktor gözyaşı damarı tıkanıklığı olduğunu ve 1 yıl içinde düzelebileceğini eğer düzelmezse ameliyat ile sondaj yaparak açılabileceğini söyledi 20 gün sonra kontrole götüreceğim.siz bebeklerinizde yaşadınız mı aynı sorunla karşılaşıpta atlatanlarınız var mı.?

canım kafana takma benim kızımdada aynısı vardı nerdeyse gozlerı kapanıyordu çapaktan doktor sana soyledıklerını bana da dedı ama burnuna masaj gosterdı yaptım her zaman sukurler olsun ve geçtı rabbim acıl sıfalar versın kafana takma geçer

benim kızımda da aynı sorun olmuştu ben de masajla kurtuldum şimdi 14 yaşında hiçbi sorunumuz yok senin bebeğine de faydalı olur inş Allah şifa versin

kızımın gozu capaklandıgı gıbı doktora gıttık.doktor da herhangı bır mudahelede bulunmadınız degılmı dedı hayır dedım.dogum esnasında enfeksıyon oluyormus ve kanal tıkanıklıgına kadar gıdıyormus cok onemlı dedıl damla vermıstı gectı.gecmıs olsun canım

teşekkür ederim hanımlar... bende göz çukurundan burun hizasına kadar masaj yapıyorum günde 4 kere damlası var ama uyuyup uyandığı zaman kirpikleri birbirine yapışmış oluyor.korkuyorum birşey olacak diye

cnm benim kızımdada vardı denemediğimiz damla kalmamıştı ben masaj yapıyodum sürekli 8.ayında kendiliğinden geçti.zaten doktorumuzda söylemişti 8 veya 9 ayda geçer diye.geçmiş olsun.

Benim kızımda da var..Sanırım çoğu bebekte oluyor..Damla ve masaj uyguluyoruz bayağa faydası oluyor..Gözünün biri geçti diğerinde devam ediyor..Arkadaşımın bebeğinde de olmuştu 6. ayda geçmiş; genelde geçiyor yani 1 yaşına kadar.. İnşallah bizim bebeklerimizinki de en kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…