bu bir haber. haberi olduğu gibi paylaşmak durumundayız.Kimligi yayinlamak hos olmamış kaldirin bence bende cok uzuldum yavrucak icin kim bilir anne babasi ne halde
Bebegi mi sakla dedik saldirmaya yer mi ariyorsun anlamadim cocuga uzuldugumu bende belirttim normalde kimlikler seri no bilgidi saklanarak paylasilir bu şekilde paylaşılmaz paylasan hata yapmis sen yapma diye uyardimbu bir haber. haberi olduğu gibi paylaşmak durumundayız.
kimliğinin bilinmesininde ne gibi sakıncası var.
suçlumu bu bebekte saklayalım.
arkadaşım bu konuda taktığın şey bumu .Bebegi mi sakla dedik saldirmaya yer mi ariyorsun anlamadim cocuga uzuldugumu bende belirttim normalde kimlikler seri no bilgidi saklanarak paylasilir bu şekilde paylaşılmaz paylasan hata yapmis sen yapma diye uyardim
Senin uzuldugun kadar bende uzuldum heralde bir insan ve bir anne olarak kimlikler paylasilmaz diyorum bilgileri saklanmadan hos olmamis kaldir demek istedim bende konunu okudum kimligi gordum bilgimi paylastim senin derdin ne onu anlamadim sen simdi buraya konu acinca haberi okuyan izleyen herkesten daha mi uzgun olduğunu zannediyorsun?ölmüş bebegin resmini koymusun kimligini koymussun ne gerek vardiarkadaşım bu konuda taktığın şey bumu .
hata nerede bunun. bırak geç ,konu bumu şimdi. burada acı içinde haberi okuyoruz yok kimlik mimlik diyorsun.
benmi koydum. chessde açtı oda koydu. haber neyse onu paylsşırız. eksik yada fazla ekleyemeyiz.çıkaramayız. bu bizim insaiyatifimiz değil.Senin uzuldugun kadar bende uzuldum heralde bir insan ve bir anne olarak kimlikler paylasilmaz diyorum bilgileri saklanmadan hos olmamis kaldir demek istedim bende konunu okudum kimligi gordum bilgimi paylastim senin derdin ne onu anlamadim sen simdi buraya konu acinca haberi okuyan izleyen herkesten daha mi uzgun olduğunu zannediyorsun?ölmüş bebegin resmini koymusun kimligini koymussun ne gerek vardi
Onun konusunu okumadım görseydim iy9 niyetimle onu da uyarirdimbenmi koydum. chessde açtı oda koydu. haber neyse onu paylsşırız. eksik yada fazla ekleyemeyiz.çıkaramayız. bu bizim insaiyatifimiz değil.
Ben size yönelik söylememiştim. Fotoğrafın çekilmesi ve haber sitelerinde yayınlanmasını kastettim rahatsız edici derkenbu arada bu fotoğraf her haber sitesinde var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?