Gözünün altından vurulmuş, göz nuru…

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Gözünün altından vurulmuş, göz nuru…

ERDAL GÜVEN

Kim vurdu? Niye vurdu? Nasıl vurdu?

Bilmiyorum.

Tek bildiğim, dün Türkiye’de 89 günlük bir bebeğin öldürüldüğü. Cizre’de…

Adı Miray’mış. Miray İnce… Gözünün altından vurulmuş, göz nuru…

Fotoğraf: Twitter

Yaşasa, yaşayabilse yarın tam üç aylık olacaktı Miray. Çekeceği vardı tabii ama yaşayacaktı işte…

Yetmemiş, can havliyle torununu ambulansa yetiştiririm diye hamle eden 73 yaşındaki dedesini de vurmuşlar Miray’ın…

Kim vurdu? Niye vurdu? Nasıl vurdu?

Bilmiyorum.

Bildiklerimi de Miray’ın nüfus cüzdanını gördüğüm andan itibaren unuttum zaten.

Bir bebeğin kokusunu hatırlayabildim sadece, burnunuzu sokmaya doyamadığınız, boynundaki o yumuşacık çukurdan yükselen…

Vuranlar, vurulmasına neden olanlar da bilir mi, bilirse hatırlar mı acaba?

27.09.2015…

89 günlük Miray’ın doğum tarihi…

Kimbilir, belki de Türkiye Cumhuriyet’nin ölüm tarihi…

Gurur duyun cinayetinizle…

Son düzenleme:
Kimligi yayinlamak hos olmamış kaldirin bence bende cok uzuldum yavrucak icin kim bilir anne babasi ne halde

bu bir haber. haberi olduğu gibi paylaşmak durumundayız.
kimliğinin bilinmesininde ne gibi sakıncası var.
suçlumu bu bebekte saklayalım.
Bebegi mi sakla dedik saldirmaya yer mi ariyorsun anlamadim cocuga uzuldugumu bende belirttim normalde kimlikler seri no bilgidi saklanarak paylasilir bu şekilde paylaşılmaz paylasan hata yapmis sen yapma diye uyardim

Bebegi mi sakla dedik saldirmaya yer mi ariyorsun anlamadim cocuga uzuldugumu bende belirttim normalde kimlikler seri no bilgidi saklanarak paylasilir bu şekilde paylaşılmaz paylasan hata yapmis sen yapma diye uyardim
arkadaşım bu konuda taktığın şey bumu .
hata nerede bunun. bırak geç ,konu bumu şimdi. burada acı içinde haberi okuyoruz yok kimlik mimlik diyorsun.

Ne yazacağımı bilemedim kelimeler kifayetsiz yatacak yeri yok bu vahşeti yapanların

arkadaşım bu konuda taktığın şey bumu .
hata nerede bunun. bırak geç ,konu bumu şimdi. burada acı içinde haberi okuyoruz yok kimlik mimlik diyorsun.
Senin uzuldugun kadar bende uzuldum heralde bir insan ve bir anne olarak kimlikler paylasilmaz diyorum bilgileri saklanmadan hos olmamis kaldir demek istedim bende konunu okudum kimligi gordum bilgimi paylastim senin derdin ne onu anlamadim sen simdi buraya konu acinca haberi okuyan izleyen herkesten daha mi uzgun olduğunu zannediyorsun?ölmüş bebegin resmini koymusun kimligini koymussun ne gerek vardi

benmi koydum. chessde açtı oda koydu. haber neyse onu paylsşırız. eksik yada fazla ekleyemeyiz.çıkaramayız. bu bizim insaiyatifimiz değil.

Akşam akşam darmadağın oldum bir anne olarak. Ben kirpinin teline zarar gelse canım yanar derken, annesi küçücük bebeğinin bu halini görüp nasıl da kahrolmuştur kim bilir

Bu arada ben de fotoğrafın yayınlanmasını çok rahatsız edici buldum. Yürek dağılıyor resmen

Allahım sabır versin annesine babasına. Hesabı ahirette olacak inşallah.
Kimliğin olduğu gibi yayınlanması beni de rahatsız etti. Foto silinebiliyormuş demekki..

Bizler burada çocuğumuz akşam az yedi , aman ödevini bitirmedi diye hayıflanıp dururken ; insanların kucaklarında masum bebekleri ölüyor .

Dayanılır acı değil .

Az kaldı ama , bitecek doğuya yaşatılan bu zülum . O topraklar temiz , güzel , iyi insanlara kalacak . Tüm pislikler temizlenecek .

Ve hiç bir aklı başında Türk ; Pkk nın artık kabak tadı veren oyununa düşmeyecek .

Bilecek ki hiç bir Türk askeri bir bebeğe nişan almaz .

Seni de gözünü kırpmadan vuran pisliklerin hesabı sorulacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…