gözüne laser yaptıranlar lütfen anlatın...

Lensin numarası yanlış olabilir mi? Gözlük numarasından farklı oluyor ve ayrı reçete gerekiyor çünkü. Gözlük numarasına göre aldıysanız sıkıntı yaratabilir.

benim kullandığım lenslerde hava geçiren lens diye vermişlerdi ama sonuç böyle oldu. göz kuruluğumda yanında cabası kaldı maalesef
Göz yapısıyla da alakalı sanırım. Ablam 12 senedir kullanıyor tık demedi. Eşim iki ay kullandı ve doktor yasakladı lensi. Beceremiyordu zaten iyi oldu

Lensin numarası yanlış olabilir mi? Gözlük numarasından farklı oluyor ve ayrı reçete gerekiyor çünkü. Gözlük numarasına göre aldıysanız sıkıntı yaratabilir.

muayene olarak almıştım canım gözlük numaramla aynıydı... bunu da ilk kez duydum demek farklı olabilir yani?
ama lens düşünmüyorum zaten... çok eziyet geliyor bana takıp çıkarması

Göz yapısıyla da alakalı sanırım. Ablam 12 senedir kullanıyor tık demedi. Eşim iki ay kullandı ve doktor yasakladı lensi. Beceremiyordu zaten iyi oldu
evet göz yapısıyla da alakalı. benim kuzenimde öyle gözünü çıkarıyordu lens takcam diye :)

aynen bende öyle düşünüyorum... lens kullanmıştım birkaç kez.. lensli halde gören arkadaşlarım öve öve bitirememişti beni :) ben aynı benim ama gözlük çok arka planda bırakıyor insanı..

çektirin bence o zaman. lazer düşünüyorsanız yaptırın lens zaten maddi açıdan da zarara sokuyor insanı ben her ay parayı çöpe atıyor gibi hissediyordum :)

muayene olarak almıştım canım gözlük numaramla aynıydı... bunu da ilk kez duydum demek farklı olabilir yani?
ama lens düşünmüyorum zaten... çok eziyet geliyor bana takıp çıkarması
Lens göze daha yakınoduğu için numaras daha düşük oluyor. Tercih meselesi canım. Kullanamadıysan çizdirmek mantıklı senin için bence de. Gözlük derdi çekilmiyor.

Bende gözlüklüyüm lens düşünüyorum.. Şahsen zararı varsa bile gözlükte bana psikolojik bir zarar veriyor bu daha kötü en azından lensle mutlu olucam :)

aynen beni anlatmışsın canım, sabah uyandığım anda elim direk gözlüğüme gider... gözlüğüm yoksa hayat bambaşka gibi.. bende çok uyuyup kalmıştım.. hatta babamlar gülerdi, rüyaları net görebilmek için mi çıkarmıyorsun diye :) oysa unutuluyor yani...

bu gidişle beni de eşim zorla götürecek maralcım... çünkü korktuğum için bugun karar veriyorum ama birkaç saat sonra cayıyorum...

Lens göze daha yakınoduğu için numaras daha düşük oluyor. Tercih meselesi canım. Kullanamadıysan çizdirmek mantıklı senin için bence de. Gözlük derdi çekilmiyor.

inşallah laseri yaptırıp gelince burda yine muhabbet edriz :) sonunda laseri olabildim diye... ama ah korkmasam.. bugün gidip olacam da... ah korku..

ben tavsiye ederim canim,iyi bi dr bul ve git yaptir , çok rahatlarsin
ben dr agitmeden once gidip^gebelik testi almistim hamileysem yirtarim diye o kadar korkuyordum, daha yeni evliydik, evlenir evlenmez esim kulagimdan tutup dr agoturdu : ))))
simdi iki çocuk annesiyim , çocuklarla gozluklu ollmayi dusunemiyorum valla adamin gozune sokarlar bu çocuklar gozlugu : )

tabi benim daah fazla dikkat etmem gerekiyor , lazersiz bi gozle benim goze gelen ayni siddetdeki darbeler ayni etkiyi gostermeyeck, benim gozlerim daha ahssas , bende hassasim bu konuda tabi sukur simdiye kadar bisey olmadi ..

canım peki bişey soracam, bir ay iki ay net göremeyenler oluyormuş... ya öyle olursa? br iki ay bulanık görmek nasıl şey yaa çok korkuyorum maral valla çok...

canım peki bişey soracam, bir ay iki ay net göremeyenler oluyormuş... ya öyle olursa? br iki ay bulanık görmek nasıl şey yaa çok korkuyorum maral valla çok...
O YUZDEN ayni anda yapmiyolar iste gozun biri iyilesince digerine baslaniyor, bende 15 gunde saglamdi yapilan goz
oyle 2 ay falan goremedigimi hatirlamiyorum valla uzun zaman oldu gerçi ama 1 ay bulanik gorsende sonrasinda sorun olmuyorsa bisey deil canim

Astigmat miyop -ama en çok rahatsızlık veren astigmat
Bunun için doktora da gittim ama doktor lens ve gözlük taraftar çıktı , Şimdi gözüne dokundurtma nasıl olsa katarakt için geleceksin yaşın ilerleyince dedi.Ancak ben gözlüklü hayatı hiç sevemedim. Çok okuyan ve çok dikkatsiz biri olarak günüm gözlük aramakla geçiyor yılda bir de kazaya kurban gidiyor üstüne basılıyor ya da kayboluyor : bkz ADHD
Yani lazer yaptırıp gözlükten kurtulmayı istiyorum
Doktor ve hastahane önerilerine açığım .(İzmir /Bodrum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…