- Konu Sahibi tunaybebek
-
canım çok normal merak etme.gözyaşı daha yeni oluşuyor.aynı dert bizde de vardı kızım ağlar ama gözünden gözyaşı gelmezdi.doktora her gittiğimde sordum.acaba gözyaşı kanalları mı tıkalı diye şüphe ettim.doktor eğer öyle olsaydı gözünün sürekli çapaklanacağını probem çıkardacağını söyledi ki bizde öyle bir sorun yoktu.kızım 9 aylık ve daha yeni ağlayınca gözyaşı akmaya başladı
bazı bebeklerde geç oluşuyormuş gözyaşı. rahat ol.
:CüvCüv:cnm yardımcı olmak isterdim ama ben henüz anne olmadım ..inş bişey yoktur sanmıyorum ben yinede bebeğinin doktor kontrolunde bi sormanı tavsiye edebilirm
umarım dediğin gibidiir, çok şükür çapaklanma falan yok, ama merak ve endişe işte...
içimi rahatlattın çok sağol, bide 2 gündür çektiğimi bir atlatsam, dahada rahatlicam....
rica ederim. hayırdır ne oldu iki gündür? bilmiyorumkismile
hatta bir ara dişmi çıkarıyor acaba bile dedim,biliyorum çok erken ama belirtiler biraz benzer, örneğin; elini emiyor, hatta ben aç diye bundan dolayı mememi veriyordum ama nafile.birde ağzımız köpürüyor salya akıtııyor.bunlar hala devam ediyor ama şimdilik iyiyiz bakalım.. çok şükür
hatta şimdi yine başladık, elini emiyor ama meme vermek için kucağıma yatırınca bastırdı feryadı,kıtlıktan çıkmışcasına cork cork elini emiyor ama memeye gelince ağlıyor.keyfi yerinde, ama ben acıktığını düşünüyorum. sizce b u durumun başka bir açıklaması varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?