- Konu Sahibi tunaybebek
Merhaba Anneler,
aranızda yeniyim, tecrübelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...
2 gündür huysuz 26.sında 2 aylık olacak bir oğlum var.
bu 2 günlük huysuzluğu dışında bu güne kadar cevabını bulamadığım bir durum var aklımı kurcalayan.
benim oğluşumun gözünden 2 aydır hiç yaş gelmedi, çok huysuz bir bebek değil ama bu hiç ağlamıyor anlamına da gelm iyor tabi.
ama cidden ağlıyormu yoksa şimarıklıkmı yapıyor çözemedim.
hele 2 gündürde öyle huysuzki ortalığı yıkıyor, sürekli kucağımda olacak ve oturmayacağız. çoğunlukla emmekte istemiyor ama yinede ağladığını sandığım anlarda dahii gözünden hiç yaş gelmedi...
böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba, varsa normalmi? neden hiç gözünden yaş gelmiyor?
şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
aranızda yeniyim, tecrübelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...
2 gündür huysuz 26.sında 2 aylık olacak bir oğlum var.
bu 2 günlük huysuzluğu dışında bu güne kadar cevabını bulamadığım bir durum var aklımı kurcalayan.
benim oğluşumun gözünden 2 aydır hiç yaş gelmedi, çok huysuz bir bebek değil ama bu hiç ağlamıyor anlamına da gelm iyor tabi.
ama cidden ağlıyormu yoksa şimarıklıkmı yapıyor çözemedim.
hele 2 gündürde öyle huysuzki ortalığı yıkıyor, sürekli kucağımda olacak ve oturmayacağız. çoğunlukla emmekte istemiyor ama yinede ağladığını sandığım anlarda dahii gözünden hiç yaş gelmedi...
böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba, varsa normalmi? neden hiç gözünden yaş gelmiyor?
şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim.