• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözüme Garnier Kaçtı ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Kızlar dün aksam yuzume şu garnier 3 ü 1 arada saf temizleme kilini surdum yine.
Yanlislikla gozume kacirdim.
Bastan cok yandı. Suyla duruladim.
Ama sag gozumun sag tarafi kanlandi ufak ufak damarlar çıktı.
Yine sag gozumun ust kapagi kirptikca sanki bir sey var gibi batıyor. Ama bakiyoruz bir sey yok kanlı yine orasida damar çıkmış kırmızı.
Doktordan yeni gelmiştim bu olay oldu.
Sağlık ocagina gittim eczaneye gittim bol suyla yıka dediler göz yasi damlasi verdiler bugun 1 kere damlattim.
Ama cok hafif alt ve ust goz kapaklarim şişti.
Gözümü kirptikca batıyor. Oynattikca batıyor. Isiga ve güneşe dayanamadim bugun zor geçti.
Cok pimpirikliyimdir bu konularda.
Sizde böyle bir sey yaşadınız mi ?
Cok ciddi buyur mu ?
Hic görmem de bir sorun olmadi ama iste bir sey var gibi batiyor gözüme.

Göz doktoruna gidiniz. Retina çizilmiş olabilir. Benim de makyaj fırçası yanlışlıkla gözüme gelmişti. Retinam çizilmiş. Ben de çok yaşarma, batma ve ağrı vardı.

Göz doktoruna gidiniz. Retina çizilmiş olabilir. Benim de makyaj fırçası yanlışlıkla gözüme gelmişti. Retinam çizilmiş. Ben de çok yaşarma, batma ve ağrı vardı.

Goz doktorum dan kontrolden yeni gelmistim. Kendisi tatile çıktı. Telefonla aradim hemen boyle boyle oldu geliyim diye telefonda bol suyla yika dedi eczanege git goz damlasi al dedi. Kimyasal madde olduğu icin kanlanma yapti gozumde kanlanma batiyormus.
Ama artık gecmezse bu gece baska doktora gidicem. Size nasil tedavi uyguladilar.
Ben bakiyorum bir seyde goremiyorum gozumde ama batma var.

Goz doktorum dan kontrolden yeni gelmistim. Kendisi tatile çıktı. Telefonla aradim hemen boyle boyle oldu geliyim diye telefonda bol suyla yika dedi eczanege git goz damlasi al dedi. Kimyasal madde olduğu icin kanlanma yapti gozumde kanlanma batiyormus.
Ama artık gecmezse bu gece baska doktora gidicem. Size nasil tedavi uyguladilar.
Ben bakiyorum bir seyde goremiyorum gozumde ama batma var.
Ne ağrı çektim tarif edemem ben 1 ay günde 5 damla kullandım.
Çok batma, yaşarma ve ağrı vardı.
Yakınınızda göz hastanesi varsa gidebilirsiniz onların acilleri oluyor. Sürekli dr var.

Ne ağrı çektim tarif edemem ben 1 ay günde 5 damla kullandım.
Çok batma, yaşarma ve ağrı vardı.
Yakınınızda göz hastanesi varsa gidebilirsiniz onların acilleri oluyor. Sürekli dr var.

Peki şunu da sorayim. Gozumde bir sey var gibi batıyor ama aslında bakıyoruz yok. Sizce bu neden uoluyordur. Yani gözüm kanli o mu batiyordur. Yoksa gözümde hala garnier urunun kalıntıları kalmaz değil mi ? Cunku bilirsiniz belki beyaz kil şeklinde urun içinde ufacık taneecikleei var . Of kafayi yicem.

göz yaşı damlası ile yıka

yani bolca dök

evde birileri varsa biriniz açıp gözü diğeriniz damlatsın

fazla da elleme vs de toparlasın

mümkünse de erken yat ve dinlensin gözün

ekrana tv ye de bakma

O kadar zararlı mı o göze ya ?
Ben de elimden geldiğince gözümden uzak tutuyorum öyle şeyleri de ne bileyim bir kere bana da olmuştu bir şey olmamıştı sizinki derine girmiş sanırım.Göz doktoruna gidin bence.

Kızlar dün aksam yuzume şu garnier 3 ü 1 arada saf temizleme kilini surdum yine.
Yine sag gozumun ust kapagi kirptikca sanki bir sey var gibi batıyor. Ama bakiyoruz bir sey yok kanlı yine orasida damar çıkmış kırmızı.
Sağlık ocagina gittim eczaneye gittim bol suyla yıka dediler göz yasi damlasi verdiler bugun 1 kere damlattim.
Gözümü kirptikca batıyor. Oynattikca batıyor. Isiga ve güneşe dayanamadim bugun zor geçti.
Cok ciddi buyur mu ?
Çok normal endişelenmeyin kimyasal olduğu için öyle bendede şampuan kaçmıştı batma ve kan çanağı olmuştu kısa bir müddet sonra gecmisti

göz yaşı damlası ile yıka

yani bolca dök

evde birileri varsa biriniz açıp gözü diğeriniz damlatsın

fazla da elleme vs de toparlasın

mümkünse de erken yat ve dinlensin gözün

ekrana tv ye de bakma

Cok tesekkur ederim. Peki bu gozumde ki hafif sislik neyin nesi acaba. Birde kirptikca batıyor. Icinde kalmamistir demi erir diye düşünüyorum.

Peki şunu da sorayim. Gozumde bir sey var gibi batıyor ama aslında bakıyoruz yok. Sizce bu neden uoluyordur. Yani gözüm kanli o mu batiyordur. Yoksa gözümde hala garnier urunun kalıntıları kalmaz değil mi ? Cunku bilirsiniz belki beyaz kil şeklinde urun içinde ufacık taneecikleei var . Of kafayi yicem.
Kalıntı zannetmiyorum kalmaz göz yabancı maddeyi atar. Garnier tanecikli diye aklıma retinanın çizilmesi geldi. Doktora gitmeden bilemessiniz.

Bana kaç defa neler neler kaçmıştır, ama böyle bir etki hiçbir zaman gözlemlemedim.
Gözünüzün belki farklı bir hassasiyeti vardır mutlaka göz doktoruna gidin

Benimde başıma geldi
Biodermanın jelini kaçırdım gözüme inanılmaz yandı, hemen bol suyla yıkadım suyun altında açıp kapadım gözümü, kırmızı oldu içi ama geçti sabah
Senin şişmiş ihmal etme

kanlanma yaptığı için batar mümkün olduğunca ılık suya batırılmış paumukla temizle çapak yapmasın gözün

Cok tesekkur ederim. Peki bu gozumde ki hafif sislik neyin nesi acaba. Birde kirptikca batıyor. Icinde kalmamistir demi erir diye düşünüyorum.

Normal su bile acıtır çok temas edince zaten yabancı madde kalsa göz onu atar

Sabah çapak vs oldu mu

Gözyaşı damlası ile yıka ama elleme hiç kapat

Cok ciddi buyur mu ?
M MerveOkanAsk acab nasıl geçti gözünüz. aynısı bende de oldu bu sabah. garnier 3 ü 1 arada ile yıkarken. suanda gozume devamlı bişey batıyormus gibi.

Kanlanma oldugu icin batma hissi vardir. Muhtemelen onemsiz birnsey. Gececektir. Verilen damla alerji yapabilit. Goz kapaklarinizin sismesi normal degil.

Back