Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben makyaj temizleme losyonu kullanıyorum teyzemin tavsiyesi üzerine aldım çok memnunum.Arkadaşımın cildi çok hassas bütün kremler alerji yapıyo ve tahriş ediyo ama roc kullanmaya başlayalı hiçbir şikayeti yok.Fiyatı 21.750.000
cnm bende gözlerim çok hassas olduğu için herşeyi kullanamıorum.ama olay ın göz makyajı temzleme kremini aldım gerçekten çok gzll tatlım tavsie ederim
selda 19 arkadaşım sende asker eşisin tayin bekliyordun nereye çıktı tayininiz memnunmusun asker eşleri sayfasına artık uğramıyorsun niçin
yokben sevmedim buraları alışamadık
bersu'cum bak benim de çok hassas gözlerim tüm rimellerden, kalemlerden, güneşten, denizden, sigaradan, hatta havadan bile etkileniyo, ben avonun göz makyajı temizleyicisini kullanıyorum, valla herşeyi de çıkarıyo longlasting, waterproof rimelleri de, bu böyle losyon şeklinde yaa krem gibi, denk gelmişsindir, fiyatı da 15 küsur, ama bazen yarıya bile alabiliyosun indirim oldu mu.. ben çok memnunum yani kısacası..
ben loreal in temizleme kremini kullaniyorum sonra dove la yikayip gul suyuyla siliyorum
cilde cok i geliyo
ayrica haftada bir kere bal ile limon suyu karisimi uygulayin cildinize super geliyo