• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözümdeki sarı leke!

guiding88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.548
748
Sevgili hanımlar gözümü çok kasimaktan beyaz kısmında sarı lekeler oluştu başına gelen var mı? Ne yapmamız lazım çok kötü duruyo rahatsız ediyo artık beni..

Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey değildir
Bence bir göz doktoruna git daha iyi

Doktora gittim yıllardır var bi zararı yok dedi damla krem verdi geçmedi doğal bi yolu var mı ya da başına gelip geçen var mı bilmek isterim

Çoklu alıntı yapayım dedim olmadı hepinize cevap vermek için niye acaba?

Çoklu alıntı yapayım dedim olmadı hepinize cevap vermek için niye acaba?
Yorumların altındakı çoklu alıntıyı tıkla ve en altta şuan mesaj yazdıgın yerde alıntıları ekle yazısı var solda oraya tıkla istediklerini sec ve mesajını yazz..

Sevgili hanımlar gözümü çok kasimaktan beyaz kısmında sarı lekeler oluştu başına gelen var mı? Ne yapmamız lazım çok kötü duruyo rahatsız ediyo artık beni..
evet çok yogun ve batıcıysa göz doktoru damla veriyor onun dışında her gün bebek sampuanlarıyla yıkamak geerkiyor.alerjik bir sey özellikle tosa karşı ve maalesef bunyeyle ilgili

evet çok yogun ve batıcıysa göz doktoru damla veriyor onun dışında her gün bebek sampuanlarıyla yıkamak geerkiyor.alerjik bir sey özellikle tosa karşı ve maalesef bunyeyle ilgili
Arada kasinti oluyo çok evet alerjik heralde bende kaşımaktan tahriş ettim leke kaldı keşke bişey olsa da geçse leke çok belirgin değil belki ama dikkatli bakınca hoşuma gitmiyo doktorun verdikleri de ise yaramadı

Arada kasinti oluyo çok evet alerjik heralde bende kaşımaktan tahriş ettim leke kaldı keşke bişey olsa da geçse leke çok belirgin değil belki ama dikkatli bakınca hoşuma gitmiyo doktorun verdikleri de ise yaramadı
sık sık yüzünüzü yıkayın.bir kere bebek şampuanıyla yıkayın.

Doğuştan olmayıp kaşıdığınız için olduğuna emin misiniz? Çünkü bende de var ama göz beni diye geçiyor ve tedavisi de yok. Artık görmüyorum yapacak bir şey yok çünkü :)

Doğuştan olmayıp kaşıdığınız için olduğuna emin misiniz? Çünkü bende de var ama göz beni diye geçiyor ve tedavisi de yok. Artık görmüyorum yapacak bir şey yok çünkü :)
Yok lise zamanında oldu eminim çok kasiyodum geceleri kalkıp kasiyodum o derece kızarıklık oluyodur sonra sarı lekeler döndü

benim lise çağındayken olmuştu ve alerjik çıktı ilaç kullandım,kaşınıyordu da.doktora gitmelisin

Back