Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bilgiyi en başa konuyu yazdıgın yere eklersen daha ıyı olur. Sonuçta bız bunu bılmıyoruz..Doktora gittim yıllardır var bi zararı yok dedi damla krem verdi geçmedi doğal bi yolu var mı ya da başına gelip geçen var mı bilmek isterim
Yorumların altındakı çoklu alıntıyı tıkla ve en altta şuan mesaj yazdıgın yerde alıntıları ekle yazısı var solda oraya tıkla istediklerini sec ve mesajını yazz..Çoklu alıntı yapayım dedim olmadı hepinize cevap vermek için niye acaba?
Tamam teşekkür ederim :)Yorumların altındakı çoklu alıntıyı tıkla ve en altta şuan mesaj yazdıgın yerde alıntıları ekle yazısı var solda oraya tıkla istediklerini sec ve mesajını yazz..
evet çok yogun ve batıcıysa göz doktoru damla veriyor onun dışında her gün bebek sampuanlarıyla yıkamak geerkiyor.alerjik bir sey özellikle tosa karşı ve maalesef bunyeyle ilgiliSevgili hanımlar gözümü çok kasimaktan beyaz kısmında sarı lekeler oluştu başına gelen var mı? Ne yapmamız lazım çok kötü duruyo rahatsız ediyo artık beni..
Arada kasinti oluyo çok evet alerjik heralde bende kaşımaktan tahriş ettim leke kaldı keşke bişey olsa da geçse leke çok belirgin değil belki ama dikkatli bakınca hoşuma gitmiyo doktorun verdikleri de ise yaramadıevet çok yogun ve batıcıysa göz doktoru damla veriyor onun dışında her gün bebek sampuanlarıyla yıkamak geerkiyor.alerjik bir sey özellikle tosa karşı ve maalesef bunyeyle ilgili
sık sık yüzünüzü yıkayın.bir kere bebek şampuanıyla yıkayın.Arada kasinti oluyo çok evet alerjik heralde bende kaşımaktan tahriş ettim leke kaldı keşke bişey olsa da geçse leke çok belirgin değil belki ama dikkatli bakınca hoşuma gitmiyo doktorun verdikleri de ise yaramadı
Her yikadigimda bebek şampuaniyla yıkıyorum günde bi keresık sık yüzünüzü yıkayın.bir kere bebek şampuanıyla yıkayın.
yapacak bir şey yok o zaman.bekle zamanla dağılabilir.vitamin takviyesi de iyi olabilir A vitaminiHer yikadigimda bebek şampuaniyla yıkıyorum günde bi kere
Ayrı vitamin mi almalıyım yoksa gıdalardan miyapacak bir şey yok o zaman.bekle zamanla dağılabilir.vitamin takviyesi de iyi olabilir A vitamini
bilmiyorum doktora bir sor ama bana sordugun için söyleyim ayrı rahatlıkla alınabilir hatta multivitaminAyrı vitamin mi almalıyım yoksa gıdalardan mi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)bilmiyorum doktora bir sor ama bana sordugun için söyleyim ayrı rahatlıkla alınabilir hatta multivitamin
Yok lise zamanında oldu eminim çok kasiyodum geceleri kalkıp kasiyodum o derece kızarıklık oluyodur sonra sarı lekeler döndüDoğuştan olmayıp kaşıdığınız için olduğuna emin misiniz? Çünkü bende de var ama göz beni diye geçiyor ve tedavisi de yok. Artık görmüyorum yapacak bir şey yok çünkü :)
benim lise çağındayken olmuştu ve alerjik çıktı ilaç kullandım,kaşınıyordu da.doktora gitmelisinSevgili hanımlar gözümü çok kasimaktan beyaz kısmında sarı lekeler oluştu başına gelen var mı? Ne yapmamız lazım çok kötü duruyo rahatsız ediyo artık beni..