gözümde arpacık çıkıyor

gul1815

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
51
27
8
38
Kızlar gözümde gelincik mi arpacık mı bilmiyorum öle bişey çıkıyor napabilirim. Çok acil liütfen

Göz Hekimleri demlenmiş olan çay ile yarım bardağa koyup aşırı kaynarken değil ama sicakken buhariyla pansuman yap demişti birde tabi vereceği göz merhemini kullanmalisin

Kızlar gözümde gelincik mi arpacık mı bilmiyorum öle bişey çıkıyor napabilirim. Çok acil liütfen
Bebe şampuanı ile gözünü geçinceye kadar günde beş altı kez yıka. Yıkarken şampuan kirpik diplerine gelsin, parmağınla hafifle ovala. Kesinlikle geçer. Sıcak pansuman da işe yarar ama bebe şampuanı daha etkili

Sıcak sulu pamuk ve nor ......l fo......diye bir damla lk gün her saat başı damlat .
Akşama hicbirseyin kalmaz garanti.
İlaç ismi yasakta sor eczaneye .

Sarimsak asidik degdigi yerde sikintiya sebep verebilir goz bolgesi cevreside dahil cok hassas malumunuz
Ilik cayli pamuk veya cay buhari,bebe sampuani ile yikama ve antibiotik damla kullanin cok sk cikariyorsaniz dr ihmal etmeyin kirpik dibi iltihabi olabilir Tekrarlayan kolay kolayda gecmeyen bise onlemini erkenden alirsiniz

Arkadaşlar yardım isteğinizi anlıyorum ama sarımsak, çay kaşığı vs bırakın sizde de varsa siz de doktora gidin hem de acilinden.
Bende de arpacık vardı, çaylı pamukla uğraşıyorum saf saf. Meğersem şalozyon kistine dönüşmüş. Bu bir çeşit kist ve tehlikeli olabiliyor, göze çok yakın sonuçta. Bana ameliyat demişti doktorum. Siz de doğru doktora.

Göz bu ya, doktora gidin. Önerilen şeylerden hangisinin sizde alerjik reaksiyona sebep olacağını bilmeden öneri istiyorsunuz.
Zaten konu yeri burası da değil, ayrıca bitkisel bile olsa öneri vermek de yasak.
Biraz canınızı seviniz.

Doktorumun ise yarayan onerisini yaziyorum:

Gozunu yakmayacak kadar ılık suya gazli bez bastirip, gozune cok bastirmadan birkac defa kompres yapiyorsun. Hic beklemediğin bir anda o arpacik patlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…