Kontakt Lens Gözü kuru olanlar ne yapıyor ?

ciltirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
543
4
Çok yıllar önce lens kullanmıştım ama özellikle sol gözümde kuruluk var. Bu konuda ne yapıyorsunuz? Hangi marka lensleri tercih ediyorsunuz?

bausch lomb preservision lens kullanıyorum yaklaşık 5 senedir...
Bir ay boyunca hemen hemen hiç çıkartmıyorum lenslerimi hiç kuruluk olmaz gözümde hissetmem bile lenslerimi..
Ama doktorum eğer kuruluğun olursa gel damla yazayım demişti şimdiye kadar ihtiyacım olmadı hiç..
Siz doktorunuza danıştınız mı

Çok yıllar önce lens kullanmıştım ama özellikle sol gözümde kuruluk var. Bu konuda ne yapıyorsunuz? Hangi marka lensleri tercih ediyorsunuz?

gözü kuru olanlar öncelikle bi göz doktoruna mutlaka gidin gözünüze baktırın cidi bi sorunla karşı karşıyasın göz kuruması çok tehlikeli bi göz hastalıgıdır tedavi edilmeli benim doktorum tedavim bitigi halde mutlaka suni göz yaşı damlası kulan dedi göz yaşıyla aynıymış ben sürekli systane suni göz yaşı steli kulanmamı tavsiye eti ve hep kulanırım ama önce göz dr git devani etsin sonra lens kulanan insanların sürekli kulanması gereken önemli bi husustur

çok yıllar önce lens kullanmıştım ama özellikle sol gözümde kuruluk var. Bu konuda ne yapıyorsunuz? Hangi marka lensleri tercih ediyorsunuz?

artı benimde kulanmadıgım lens markası kalmadı ama rainwov marka lens göz kuruması yapıyor hata kueudugu zaman lens gözden bile atıyor çok kötü bi marka benim lensim fx eyes el boyaması çok kaliteli kanadadan geliyor yüzde elli beş oksijen ve su üretiyor lens çok nemli sanada freslook colorblens serisini öneririm çok iyi bi marka fiaat çok uygun üretici firma çooook kaliteli ciba viisyon üretimi kalitelidir ama önce mutlaka dr git göz bu çok önemli bi organımız

Çapa'ya lens için giden var mı aramızda, tavsiye eder misiniz ya da çok pahalı olmayan ancak göz kurulugumla da ilgilenecek bir dr olabilir ?

X