• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü bozuk olanlar?

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
1
346
18
27
Kızlar gözlerim 6-7 senedir bozuk. Şuan lens kullanıyorum. Sol gözüm 1 sağ gözüm 0.75 derece. Sürekli başım ağrır sunizitim var. Şuan gebe kalmayı düşündüğüm için ilaç içmek istemiyorum ama arveles icmekden başka çarem yok. Üç gündür sağ ensem, sağ gözüm, ve sağ sakaklarimda akşam başlayan zonklama ve göz ağrısından ölüyorum. Ve sağ gözüm ara ara segriyor. Sizce ne belirtisi? Yumurtlama günlerimdeym adet öncesi de başım ağrır ama bu üç gündür devam ediyor. Göz kontrolüne gitmeyi düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorm. Lensleri mi taktığımda da batma hissediyorum zaten. İki haftadır felan takmıyorum görmüyorum da miyobum. 😆😆
Lenslerinizi günde kaç saat takıyorsunuz?
Dört saatten fazla kullanımda kuruma kaynaklı batma yapıyor.
Uzun süredir lens kullanıyorsanız göz kuruluğu olmuş olabilir mi? O durumda göz damlası veriliyor diye biliyorum.
Lensinizin süresi geçmedi değil mi?
Kısıtlama başlamadan muayeneye gitmeye çalışın bence, geçmiş olsun.☺️

Uzun süredir lens kullanıyorsanız göz kuruluğu olmuş olabilir mi? O durumda göz damlası veriliyor diye biliyorum.
Yarın kesinlikle gidicem, yoksa bu baş ve göz ağrısı seğirmesinden gidicem 😆 ağrı kesici içmek istemiyorum gebe felan olursam diye.

Son zamanlar hiç dikkat etmedim sanırım gözlerim mikrop da kapmış olabilir.

Back