Goztepe Süleyman Yalçın şehir hastanesinde karin germe olanlar yorum alabilir miyim?

papatya158

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
82
39
288
Merhabalar
Ben karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum goztepe süleyman yalçın devlet hastanesinde, güncel fiyatı nedir lipo dahil, ne kadar zaman ameliyat için tarih beklediniz, anestezi uzmanina ameliyat tarihi belli olduktan sonra mi gittiniz, kac gün hastanede kaldiniz, kac gun sonra ilk kontrol oldu, kontroller ne kadar da bir oldu
Biraz fazla sorularim oldu ama şehir dışından gelicem refakatcim orada oldugu için
Yardımcı olursanız çok çok mutlu olucam

Bugun ben baska bi bolum icin gitmistim bosluk olunca mert beydende aldim ramdevu ama kendisi yoktu asistani vardi fiyato ogrenebilirsiniz dedi ama 1sene sonraya anca gelir diyince hic fiyat bile ogrenmedim yaklasik bin kisi var sirada dedi

Bugun ben baska bi bolum icin gitmistim bosluk olunca mert beydende aldim ramdevu ama kendisi yoktu asistani vardi fiyato ogrenebilirsiniz dedi ama 1sene sonraya anca gelir diyince hic fiyat bile ogrenmedim yaklasik bin kisi var sirada dedi
1 sene mi ooooo maşallah bayağı yakınmış belki başkaları da yorum yazar yaaa bende üzüldüm bak simdi

Akl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…