• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları göztepe soyakta ilköğretim okulu

fatoscevik2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
40
0
86
40
İstanbul
meraba ben göztepe soyak a yakın oturuyorum kızım busene okula başlayacak ve okul araştırması yapıyorum yardımlarınızı bekliyorum tavsiye edeceğiniz bir devlet okulu varmı.şimdiden teşekkürler:içelim::içelim:a.s.

Soyak Sitesinin arkasında Yılmaz Soyak ılköğretim okulu var etrafınızda çocuğu o okula gidenler vardır mutlaka onlara sorun bakalım belki başka tavsiyesi olanlar da çıkar, en iyi okul en yakınınızdaki okuldur :delphin:

Soyak Sitesinin arkasında Yılmaz Soyak İlköğretim okulu var etrafınızda çocuğu o okula gidenler vardır mutlaka onlara sorun bakalım belki başka tavsiyesi olanlar da çıkar, en iyi okul en yakınınızdaki okuldur :delphin:

çok teşekkür ederim a.s.etrafımda oraya giden yok yılmaz soyak ilköğretim okulunu biliyorum çocuğunu oraya gönderenlerin fikirlerini almak isterim....

Aydın Doğan ilköğretim okuluda çok iyi... örneğin altında e5 de. yeni yapıldı (eski bekir esener ilköğretim okulu yerine)

Back
X