• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlük markasını biliyorsanız yazabilir misiniz?

kanada

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2007
4.117
6.399
683
Arkadaşlar instg. Funda ararın bir gözlüğünü gördüm. Ulaşmaya çalıştım ulslsmadım. Belki göreniniz kullananınız vardır. Bakabilir misiniz?
Screenshot_20200524-215637_Instagram.webp

Gözlüğü yakınlaştırıp google görsel arama yaparsanız çıkar belki.

optikçilere sorsanız bilirler burda kafa yormaya gerek yok ki
O kadarını biliyorum fakat gidip sorunca da ordan bişey almayınca tripleniyorlar. İnternetten getirtince beğenmeyince iade de sorun olmuyor diye tercih ediyorum.

O kadarını biliyorum fakat gidip sorunca da ordan bişey almayınca tripleniyorlar. İnternetten getirtince beğenmeyince iade de sorun olmuyor diye tercih ediyorum.
bu gözlükten sizde var mı diye girin içeri
yok derlerse nedir bunun modeli, siz getirtebilir misiniz diye ağzını aradıktan sonra bir kaç gözlük deneyip sonra çıkarsınız bence

bu gözlükten sizde var mı diye girin içeri
yok derlerse nedir bunun modeli, siz getirtebilir misiniz diye ağzını aradıktan sonra bir kaç gözlük deneyip sonra çıkarsınız bence
Aslında çok normal bir şey dediğiniz. Ama mesela ben asla yapamam. Aslında çok sosyal bir insanım, ama bu bir dükkana girip bir şey sormak benim kabusum çocukluğumdan beri...

Aslında sorulabilmeli de esnaf terörü gibi bişey var bizim ülkede. Sorup almayana karşı bi yüz düşürme, ortamı germe:)))

Aslında sorulabilmeli de esnaf terörü gibi bişey var bizim ülkede. Sorup almayana karşı bi yüz düşürme, ortamı germe:)))
Numarali gözlük bakmak icin girmiştim bi dükkana, çok uğraştirmadim aslinda kendim baktim ama almadigim icin bi yüzüme tükürmedigi kaldi kadinin 😑 o aklima geldi. O günden beri o optikçiyi herkese kotüluyorum ohh 😁

Back
X