Instagram da bir dünya dua var ve çoğu yanlış buraya da açılıyor bilip bilmeden dualarSelamun aleykum verahmetullahi veberekatuhu gözlerim iyi gormuor gozluk takiorum ve bi kac ay once karsima instagramda bi dua cikmisti 7ker eokunuor kurandan bir dua neydi bilmiorum kayit etmemisim yapmadim bilen varmi gozluk takmamam icin dua
Kardesim bilib bilmeden konusmaInstagram da bir dünya dua var ve çoğu yanlış buraya da açılıyor bilip bilmeden dualar
Lütfen bilmediğiniz duaları okumayın
Okuyacaginiz en güzel şey Esmalar ve Ya ŞAFİ cc ve Kuran da geçen Şifa ayetleri ve bol dua edin
Öncelikle doktora gidin bu daha önemli bunu da ekleyim
Ne konuştum bilmeden pardonKardesim bilib bilmeden konusma
Bu şekilde cirkin niye konuşuyorsunuz pare size birsey demedi niye bu şekilde karşilik veriyorsunuz .vee pare hanim kk de dualarla ilgilenen biri demekki bildigi varda konuşuyor .size fikir veriyor madem fikir almicaksiniz niye konum acip herkesi etiket yapiyorsunuz ki bende etiketlenmişim .bu yorumunuzu bildikten sonra duzgun yorum yapamamKardesim bilib bilmeden konusma
Senin tek giden organ gözler değilim sanırım. Beyin için falanda dua ara bence sen.Kardesim bilib bilmeden konusma
kardeşim o zaman git bi Kur-anı aç oradan oku duanı buradan değil internetten bak yadaKardesim bilib bilmeden konusma
Yardımcı olma parem boşver sen onlarıBir saat önce üye olmuşun buraya gelip herkese cemkiremezsin
Bilip bilmeden sitenin kuralları var ve ben sana yardımcı olmaya çalıştım
Bilgi deryası maşallah.Boş insanlar boş yorum yapar bi bildiğmiz varki soruoruz
Ha sen çok dolu olduğun için daha dua ne onu bile bilmiyorsunBoş insanlar boş yorum yapar bi bildiğmiz varki soruoruz
Cidden.merak ediyorum ne biliyorBilgi deryası maşallah.
O ne biliyor bilmiyorum ama biz bilmiyormuşuz demek ki parecik ne yapalım gari.Cidden.merak ediyorum ne biliyor
Dutum bitanem bi bak ne yazdım ben cevabı ne oldu önce bi insanlık bilsin nasıl konuşulur bilsinYardımcı olma parem boşver sen onları
He de geç paremDutum bitanem bi bak ne yazdım ben cevabı ne oldu önce bi insanlık bilsin nasıl konuşulur bilsin
Ama.nerdeee
Şimdi Mune bunla beni aynı mapusa koyucakHe de geç parem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?