Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkiler gözlüklüydü dünya gözde sıfırlatmak için ameliyat olacaklarında öğrendiler göz dibi yırtıklarının olduğunu cnm annem normal devlet hastanesinde rütuş yaptırıyor yılda 1-2 kere fln cnm paralı değil rütuş bildiğim kadar.brz yanıyormuşta okadarda dayanılmayacak kadar değilmiş ağrısı cnm çok büyük bi operasyon değil sanırım cnm
bide hanefi çakır vardı istanbulda bi hastanede ona lazer oluyordu bzm akrabalar cnm o doktoru bi araştır istersen![]()
Kızlar Merhaba
1.50 Derece Miyop'um Rutin kontrollerim icin Dünya Göz Hastanesine gittim.
Ufak bir muayenede bile herşeyi kontrol ediyorlar.
Doktor bir kac şeyden şüphelendi ışıklı bir makinaya soktu.
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Yanımda annemde vardı anlayamadık ne dediğini.
Epey bi inceledi makina ile.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
Retinam ince ve yırtıklar varmış.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?
son durum ne ÖZGE? :26:![]()
İyi haydi hayırlısı, Allah'ım şifa versin.Canım benim, son gittiğim araştırma hastahanesi acelesi yok şuan dedi nişanımı falan atlatayım hiç riske atmadan olacağım.
O beni rahatlattı biraz.
cnmmm bende 2006dan berı retına yırtıklarıyla tedavı oluyorum ıstersen sana yardımcı olabılırımm dr. ve ameluıyat tecrubelerım varr bana dönersen eger yrdmcı olucamm..
.Geçmiş olsun.Kızlar Merhaba
1.50 Derece Miyop'um Rutin kontrollerim icin Dünya Göz Hastanesine gittim.
Ufak bir muayenede bile herşeyi kontrol ediyorlar.
Doktor bir kac şeyden şüphelendi ışıklı bir makinaya soktu.
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Yanımda annemde vardı anlayamadık ne dediğini.
Epey bi inceledi makina ile.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
Retinam ince ve yırtıklar varmış.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?
Arkadaşlar aylar önce bu konuyu açmıştım 15 gün önce ilk ameliytımı oldum, maalesef 5 ayda delikler 360 derece göz çevremi kaplamış ve artmış.
O yüzden ameliyatımı 2 seansa böldüler.
Çok fazlaydı dayanamadım kesinlikle can yakıcı birşeydi
1 seferde hepsini kapatırsak gzünde zar oluşma riski var dedi o yüzden 2. ameliyatımıda yarın olacağım benim için dua edin inşallah 3. gerekmez![]()
Canım, Allah şifa versin inşallah...
![]()
Merhaba ozge benimde sol gozumde degisik cisimler ucusuyo arastirdigimda retina yirtigi olabilirmis diye internnetten duydum.1.25derece miyobum iki gozjmde.Bende dunya goze gittim . Ozel sigorta karsilamasina ragmen epey bi pahali birsey siylendi. Bi testen vazgectim. Hangi test oldugunu bilmiyorjm.Goz tomogrofisi ve kuruluk testi yaptilar . Onlar yine iyi tuttu. ve goz kurulugum vikti. Yani o gozimde ucusan cisimlere baktiramadim. Nasil bi testle baktiriliyor? Pahali birsey mi? Seninde gozunde cok sicimler ucusuyor muydu? Bendesuan ucusuyo saydam siyah cisimler. Lutfen cevap verin.Çok teşekkür ederim canım benim, ikincisi çok daha kötü geçti.
Ama şükürler olsun ki toparladım.
Canım bende cisimler çok uçuşmazdı ilkkez dünyaGöze gitmiştim orada gözümün arkasına bakıp yırtık olup olmadığına bakıldı.Merhaba ozge benimde sol gozumde degisik cisimler ucusuyo arastirdigimda retina yirtigi olabilirmis diye internnetten duydum.1.25derece miyobum iki gozjmde.Bende dunya goze gittim . Ozel sigorta karsilamasina ragmen epey bi pahali birsey siylendi. Bi testen vazgectim. Hangi test oldugunu bilmiyorjm.Goz tomogrofisi ve kuruluk testi yaptilar . Onlar yine iyi tuttu. ve goz kurulugum vikti. Yani o gozimde ucusan cisimlere baktiramadim. Nasil bi testle baktiriliyor? Pahali birsey mi? Seninde gozunde cok sicimler ucusuyor muydu? Bendesuan ucusuyo saydam siyah cisimler. Lutfen cevap verin.