Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilmezsin edilir tabikidegözünüz görmüyorsa doktora gidin, böyle dualarla hastalık iyi edilir mi?
Lazer?Selamun aleykum verahmetullahi veberekatuhu gözlerim iyi gormuor gozluk takiorum ve bi kac ay once karsima instagramda bi dua cikmisti 7ker eokunuor kurandan bir dua neydi bilmiorum kayit etmemisim yapmadim bilen varmi gozluk takmamam icin dua
hahahahah o zaman doktorlar boşuna var..Sen bilmezsin edilir tabikide
Selamun aleykum verahmetullahi veberekatuhu gözlerim iyi gormuor gozluk takiorum ve bi kac ay once karsima instagramda bi dua cikmisti 7ker eokunuor kurandan bir dua neydi bilmiorum kayit etmemisim yapmadim bilen varmi gozluk takmamam icin dua
dileklerin kabulu için dualarımız sizinle topiği var yanlış yere açmışsın konuyuSelamun aleykum verahmetullahi veberekatuhu gözlerim iyi gormuor gozluk takiorum ve bi kac ay once karsima instagramda bi dua cikmisti 7ker eokunuor kurandan bir dua neydi bilmiorum kayit etmemisim yapmadim bilen varmi gozluk takmamam icin dua
Senin kafa baya iyi herhalde. Şifa sadece Kuranı Kerim'de aransaydı hastaneler , doktorlar , tıp bilimi falan olmazdı değil mi ? Doktora git göz numaran ilerlemiştir. Gözlük camını degiştir sonra otur dua et.Kardesim kurani kerim sifa olarak indi insanlara