Gözlerden hamilelik anlama

MahidevranSultan

Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
4.877
5.443
Anneannem 7 çocuk doğurdu hepsinde de hamile olduğunu kirpiklerinden ve gözlerinden anlamış ve aynı zamanda üç kızının da hamile olduğunu gözlerine bakarak söylemiş nedir bu kirpik olayı ya???

Anneannem 7 çocuk doğurdu hepsinde de hamile olduğunu kirpiklerinden ve gözlerinden anlamış ve aynı zamanda üç kızının da hamile olduğunu gözlerine bakarak söylemiş nedir bu kirpik olayı ya???
kirpik olayını bilmiyorum ama şöyle bir şey okumuştum, gebelikte vücudumuzdaki kan oranında artış olduğu için ister istemez cildimize bi parlaklık bi canlılık geliyormuş ve gözlerde bu sebeple parlıyormuş.

kirpik olayını bilmiyorum ama şöyle bir şey okumuştum, gebelikte vücudumuzdaki kan oranında artış olduğu için ister istemez cildimize bi parlaklık bi canlılık geliyormuş ve gözlerde bu sebeple parlıyormuş.
Evet bir parlaklık ve yanaklara allık falan geliyormuş bide kirpikler karışıyormuş birkaç gündür aynada kendimi incelemekten helak oldum valla

niye test yapmıyorsunuz? 13 gün geçmiş bat üzerinden, varsa çocuğunuz 6 haftalık olmuş nerdeyse.
Benim adetim hep olması gereken tarihten bir hafta sonra olur hatta bazen 10-12 gün sonra o yüzden şüphelenmemiştim ama yapacağım hayırlısı bakalım

X