Bu partide koltuk sevdalısına yer yok cümlesinden sonra,beyinler error verdi :)
Seçilerek ve halkın gelmesi için bıkmadan seçtiği bir lidere diktatör diyen kılıçtaroğlı,yıllardır seçilemediği ve şantaj kasetleriyle oturduğu koltukta ne kadar demokratik hissediyor kedini acaba ?
Koltuk sevdası
İncenin başarısının üstüne yatmaya calıştı ama komik....
Sonar anket şirketi sahibi hakan bayrakçı bugün çok güzel bi tweet atmış...%22 alan kılıçdaroğlu ne kadar başarılı olduklarından bahsediyor, %31 alan muharrem ince nerde hata yaptığını sorguluyor...lütfen birileri kazısın artıķ şu adamı oturduğu yerden...böyle giderse bir parti için halk devrimi olacak....
Ben her sabah kahvaltısında cam kenarındaki sandalyeme oturtmuyorum kimseyi , adam haklı tabiKılıçdaroğlu istifa etmesine gerek yok görevini yapıyor. Adam kadrolu muhalefet lideri. Sizler kadrolu işinizi bırakıp gidermisiniz?
Ben her sabah kahvaltısında cam kenarındaki sandalyeme oturtmuyorum kimseyi , adam haklı tabi
Lakin etkin bir muhalif olduğunu sanmıyorum kişisel fikrim. Parti içinde bir yenilik olmalı ince’den İnceden
Ben CHP li değilim. Ama terörist yandaşı falan diyerek haddini aşıyorsun.En doğru karardır istifa etmesi :) terörist yandaşları.
Siz terörist yandaşı görmemişsinizEn doğru karardır istifa etmesi :) terörist yandaşları.
kKılıçdaroğlu istifa etmesine gerek yok görevini yapıyor. Adam kadrolu muhalefet lideri. Sizler kadrolu işinizi bırakıp gidermisiniz?
bencede istifa etmemeli,görevini gerçekten çok iyi yapıyor.Kılıçdaroğlu istifa etmesine gerek yok görevini yapıyor. Adam kadrolu muhalefet lideri. Sizler kadrolu işinizi bırakıp gidermisiniz?
Kılıçdaroğlu nun tek başarısı şudur: O kadar çeşitli adamı kavga etmeden birarada tutmak büyük başarı. Baykal dayken hergün kavga ederlerdi, kavga edecek birilerini bulamazlarsa birbirleriyle kavga ederlerdi.k
bencede istifa etmemeli,görevini gerçekten çok iyi yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?